English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Twain

Láska je to, čemu se po svatbě říká omyl.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Smola v láske?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Smola v láske?

Lejny
18.01.10
00:30
Nereg.

IP: .*
Ahojte...
... chcela by som niekoho z vás poprosiť o pomoc...
..vedel by mi vysvetliť,že prečo sa mi láska vyhýba?Priam odomňa uteká..ja viem,že to vyznie dosť puberťácky,ale nikto mi to nevie vysvetliť... a ja s tým mám už fakt problém... aj psychického charakteru... ak by niekto vedel poradiť,budem vďačná...
... ďakujem
 
Merit
19.01.10
07:34
Reg. před 2016

ahoj lejny :-)
kolik je ti prosim te let?.. pokud nechces odpovidat, nemusis.. ale ono to s tim vekem souvisi..
to vis.. jak jde o lasku :-), je to krasny.. ale clovek ma obavy.. neni kam spechat.. (pokud jeste chodis na zakladku)..
mej se krasne devce.. pa
 
kelišová
19.01.10
15:35
Nereg.

IP: .*
Chce to nechat koňovi - ten má větší hlavu ... Tím chci říci , že se ti láska vyhýbá ,protože ji asi moc chceš , toužíš po ní a ona jako na potvoru zrovna nejde a nejde ( i moje situace - jednou a jinde -a fakt to tak bylo ).Zaměř se naněco jiného - kamarádství , sport , koníčky , zaměř se na sebe a dopřej si klid , ona přijde -až to nebudeš vůbec čekat ... .
A pak to bude ještě hustý , že si nebudeš moci ani z těch nápadníků vybrat ( případ mé kamarádky )
 
Lejny
19.01.10
22:59
Nereg.

IP: .*
Ahoj Merit,nie som už na základke,chodím na vysokú a nemala som doteraz žiadny vážny vzťah,čo mi je už dosť blbé.
Kelisova,ja viem,urťite máš pravdu,ale je to čím ďalej,tým horšie.
 
Merit
19.01.10
23:16
Reg. před 2016

áhá :-) tak to uz jo potom :-)
zkousela jsi vizualizaci?..
nekdy clovek tak moc tlaci na pílu, az to neni zdravy.. oni pred tim nekdy kluci i utikaji :-D.. to by bylo spis na mail.. zadny carovani nebude :-)
jestli chces.. jinak.. nez bejt s nekym, kdo by te trapil, je lepsi bejt sama.. ale pokud chces.. je ti smutno, jsi osamela.. tak se neco podniknout da..
nenech si to vnutit okolim.. ty to musis chtit.. citit.. do toho si nenech kecat..
jak je proste tobe?.. nekdo je v samote i stastnej..
kdyz budes chtit se ozvi.. kdyz se s tim poperes sama - vygoogli si to.. (tu vizualizaci).. ja jsem o ni fakt pevne presvedcena, ze fachci :-)
pa :-)
 
anelie.
19.01.10
23:38
Nereg.

IP: .*
Lejny: proc se ti laska vyhyba, na to muzes prijit pouze ty sama. Mozna jsi samotarka a malo vyhledavas kontakty s druhym pohlavim. Mozna tam moc touzis po vaznem vztahu, ze se toho muzi ze zacatku leknou a zaradi zpatecku... Mozna ti chybi sebeduvera, coz nevytvari dobre podminky pro zdravy vztah, kde si jsou oba rovni... A tak by se dalo pokracovat.

Zkus si trochu zanalyzovat sve chovani a i se pokusit trochu zabrousit do podvedomi, dulezite je si nelhat. Jen ty vis, co je v tobe.

Taky je mozne, ze to je proste tvuj osud, ze to tak prozatim melo byt. I kdyz, ja asi na osud v tomto smeru neverim.

Ja jsem na tom byla dlouhou dobu stejne jako ty, v podstate jsem ani neverila, ze bych mohla vubec jednou dokazat mit FUNGUJICI milostny vztah, kde bychom si jeden druheho vazili. Taky jsem si vsimla, ze mam tendenci opovrhovat temi "hodnymi hochy", kterym jsem se libila, a davala jsem prednost tem pritazlivym kasanovum, kteri se mnou jaksepatri zametali.

Pak jsem si ale rekla dost a dost pevne jsem si stanovila podminky vztahu, a rozhodla se, ze je za nic na svete neprekrocim. Ty podminky byly dost radikalni, az prehnane, ale ono mi to nakonec vyslo:) A vis jak jsem to udelala? Napsala jsem si seznam hodnot, na nichz by mel byt muj vztah postaven. A pak jsem proste a jednoduse poprosila vyssi sily, nekolikrat, a toho meho idealniho manzela jsem si nakreslila, my dva, jak se drzime za ruce a kolem toho obrazky, co symbolizovaly stastny vztah. A ono se mi to asi za mesic vyplnilo.

Takze nesouhlasim s Kelisovou, ze je treba se zamerit na jiny cil, i kdyz by to mohlo fungovat, protoze by jsi vecem dala volny prubeh, ale jestli se zacinas citit spatne psychicky, tak se ti asi nepodari se od toho odpoutat.

Takze dulezite je zadolovat trochu do vlastniho vedomi i podvedomi, pokud do jde, a hlavne si nelhat. Zjistit, proc pritahuju takove a takove typy, nebo proc asi pusobim na lidi takto. Byt k sobe uprimna, a mit se rada.

Jinak lidi, co az do vysky, ci i po celou vysku nemeli vazny vztah, je docela hodne, neboj, to neni zadna katastrofa.

Taky bych asi jeste dodala, ale to je zname, i kdyz se ti ze zacatku moc nelibi, a ty mu jo, tak mu dat sanci, protoze u zen se casto plaminek lasky rozhoriva pomalu:)))
 
kelišová
20.01.10
11:50
Nereg.

IP: .*
Lejny - což takhle dát si inzerát , nebo na nějaký odpovědět ? I to je odreagování a posun dopředu ... ..poznáš jiné lidi - možná se i zasměješ - a budeš mít pocit , že jsi pro to něco udělala -pro to najít nějaký vztah , i když mám pocit , že jej máš skoro na dosah , jen to nevidíš !!Neztrácej naději , Ty se lásky dočkáš !!!
Jinak souhlasím s Anelií v tom , že taky musíš dát dotyčnému nápadníkovi šanci , i když si třeba hned nejsi jistá , zda je to " on ".Jasně , že Ti musí být alespoň trochu sympatický a nesmí mít např. zuby - jak noty na buben
 
Maty
20.01.10
16:53
Nereg.

IP: .*
Lejny: lásku prý přitahuje člověk, který vyzařuje zájem o seznámení. Jestliže máš v sobě nějaké zábrany (nezpracovaný vztah nebo pokus o vztah z minulosti, nepříjemná událost související s chlapcem atd.), dáváš nejspíš signál "NECHCI SE SEZNÁMIT". Chlapci to vycítí a, protože nechtějí nic komplikovaného řešit, neprojeví o Tebe zájem. Lásku chlapce můžeš k sobě přitáhnout také tím, že budeš sama se sebou spokojená, tedy starat se o svoji pohodu (radost z práce, která Tě baví, z pohybu, ze setkání s Tobě sympatickými lidmi atd.). Člověk takto naladěn má jiný výraz v obličeji a odlišné držení těla, než ten, který je víc nespokojený, tedy smutný.
 

Lejny
20.01.10
18:41
Nereg.

IP: .*
Ahojte kocky,
... chcem vám v prvom rade veľmi poďakovať,ste fakt zlaté,že mi pomáhate.No ja som skôr ten typ,čo sa tvári,že záujem nemá,nikdy by som si pred chalanom nepriznala,že sa mi páči a nieto už naznačiť alebo začať s tým,že či by mohol byť vzťah.Lebo ja to nejak cítim-a myslim,že to všetci-či sa niekomu páčim alebo nie a keď nie,tak sa ani nesnažím a keď áno,tak je to niekto vo veku mojich rodičov,alebo totálne niekto mimo.Skusim tú vizuálizáciu,dúfam,že to pomôže .Zase samotárka nie som,práveže som veľmi spoločenská a mám aj veľa mužských priateľov,takže možností by bolo,len nejak to nejde...
 
kelišová
20.01.10
20:08
Nereg.

IP: .*
A na co tedy čekáš , když je ve Tvé blízkosti mužská společnost ??
Prostě to zkus , někdy stačí pohled z očí do očí a úsměv - daruj ho ňákýmu mužskýmu a přestaň se bát !! Tebe možná atakuje strach , že až to přijde , tak to nebude pan Božský , nato se vykašli , na věk se taky vykašli , láska je mocná , tak ji pust k sobě - ona čeká !!!Ty jí vyjdi vstříc ! Sejdi z věže a žij ! Zasloužíš si to !!
 
Lejny
20.01.10
22:03
Nereg.

IP: .*
Kelisova,...
... urcite mas pravdu... ale ten strach z odmietnutia je priam obrovsky...
 
kelišová
21.01.10
09:12
Nereg.

IP: .*
Lejny - no a co , strach z odmítnutí - musíš to brát pozitivně - když Tě někdo odmítne , může mít pro to i jiné důvody než Tvou konkrétní osobu - může být zadaný , nepřipravený na nový vztah, může to být " blbec , který by si Tě ani nezasloužil - a Ty na něj pohlížíš idealisticky ...
Myslíš , že mne nikdo nikdy neodmítl ? Jéžiš !!Těch bylo a těch , co jsem odmítla já taky ... .Pro jedno kvítí slunce nesvítí !
Málokterý člověk má to štěstí , že hned narazí na toho pravého a tomu věř , většinou prožije víc vztahů .Není to však tak , že bys hned musela s někým spát ... je to krásné období , když se dva zamilovaní "oťukávají " a poznávají - né zase dlouho , protože je fakt , že tělesná láska tam patří - doufám , že mne chápeš ... .
Ty prostě ten strach musíš přemoci !!Zkus to , jsou to nové obzory , jež Tě volají a strach je jen znakem toho , že k nim máš jít !!!!
Držím Ti pěsti !
 
Maty
21.01.10
09:25
Nereg.

IP: .*
Lejny: strach z odmítnutí mívá někdy hlubší příčiny a sahá až do dětství, kde si vytváříme různé vzorce chování. Některý z rodičů věnuje dítěti menší pozornost, dokonce až nevšímavost k jeho potřebám, a dítě je nuceno neustále usilovat o jeho zájem. Jestliže cítí marnost svého počínání, bere vinu na sebe, že ono se špatně chová, a proto jej rodiče (nebo jeden z nich) nepochválí, nepřijme. Buď svoji aktivitu zvýší až do obou extrémů (agresivita a sebeponižování) nebo se uzavře dovnitř (i když je mezi lidmi, cítí se osamoceno). Pokud se tomuto chování v pubertě nevzepře, pokračuje stejně i v dospělosti a pohybuje se neustále v kruhu.
Netvrdím, že tenhle příklad musíš být zrovna Ty, ale různé strachy mívají hlubokou minulost.
 
Lejny
21.01.10
11:06
Nereg.

IP: .*
Viem,ze je problém vo mne,aj chcem s tým dačo robiť.Ale proste to,že niekto by sa na mňa pozeral tým štýlom,že ,,aaa to je tá,čo ma chce a ja som jej dal košom´´,tak to je pre mňa horor.Viem,že je to hlúpe zmýšľanie,ale proste je to u mňa tak
 
Maty
21.01.10
11:33
Nereg.

IP: .*
Lejny: víš co? Souhlasím s kelišovou, jdi do toho. Někdy člověk musí zariskovat, aby věděl, jaký to je. Prostě - někdo se mi líbí, dám mu to najevo, protože to tak cítím a konec pochybností. Vždycky to nějak dopadne a z chyb se většinou učíme. Jsi originál, jako každý z nás, máš své kouzlo a určitě se najde někdo, kdo by byl rád v Tvé přítomnosti..jen potřebuje Tvůj signál. Hodně štěstí..
 
Lejny
21.01.10
22:44
Nereg.

IP: .*
vsetky kocky... Kelisova,Maty,Merit,anelie..
... ste super..a určite s vašimi radami niečo spravím... ste ma nabili optimizmom,ďakujem Vám za to... .
 
Merit
21.01.10
23:05
Reg. před 2016

ahoj Lejny :-)*
dekuji za dekovacku :-).. objimam te tudy.. stiskem nezny medvedice..

 
Lejny
23.01.10
22:13
Nereg.

IP: .*
ahojte kočky... ešte by som vás chcela poprosiť... páči sa mi jeden chalan... nevedeli by ste mi niektorá vyložiť karty len tak orientačne na neho?... ako ja nechcem využívať to,že ste boli na mňa milé,sa len pýtam,či niektorá by nevedela...
 
kackap
01.02.10
06:57
Nereg.

IP: .*
Lejny,pokud chceš,poradím ti,dělám skyvadýlkem,ale potřebuju znát jeho jméno.Napiš mi na email poke máš zájem. Kacenka.1@centrum.sk
 
Tirpitz
06.10.14
22:09
Nereg.

IP: 46.39.187.*
Nedá mi to oživit tohle staré téma. Řeším obdobný problém jako tazatelka. Mám totiž dojem, že stav single musím u sebe standardem prohlásit. Za pár dní mi bude 32 let a láska se mi vyhýbá obloukem. Na střední škole jsem se k ničemu nedokopal. Na vysoké můj jediný pokus fiaskem skončil a dlouho jsem se z něj vzpamatovával. O co se pak pokoušet. A navíc když zjistíte, že slušná holka z okolí si o vás ani kolo neopře. Zřejmě nejsem zkrátka pro lásku stvořen.
 
Azazel
06.10.14
22:15
Nereg.

IP: 79.212.169.*
Tirpitz: Snizit naroky. Staci zajit dohospody, popadnout typka a predelat k obrazu svemu.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)