English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Lec

Někteří spotřebují tolik vzduchu k vytrubování fanfár, že se ho nedostává k dýchání jiným lidem.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "PROSIM NUTNĚ POTŘEBUJI POMOCT ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

PROSIM NUTNĚ POTŘEBUJI POMOCT

Tucnakuvmyval
22.08.22
00:12
Reg.31.10.18

Dobrý večer, potřebuji pomoct protože sama si s tim uz nedokážu poradit a myšlenky na sebevraždu které jsem driv u druhých odsuzovala me napadají čím dál častěji. Začalo to pred 2roky, vždycky jsem byla schopna a šla si tvrde za svým coz se v praci ostatním zaměstnancům nelíbilo ale ani to me nebrzdilo prave naopak,jejich závist byla pro me hnacím motorem. Pak přišlo povýšení, par dnu po něm bohužel ale i konflikt s jednou kolegyni která nedokázala překousnout ze jsem ted její nadrizena.abych to zkrátila od té doby se mi začalo všechno co jsem si tvrdě vydrela sypat jako domino,chovám se a přemýšlím jako někdo cizí a i když sem doma sama tak jakoby tu ještě někdo byl a ta energie mi nahani strach a taky kdyz jsem sama tak se mi stává ze někdo z vedlejší místnosti vola moje jméno a v noci se furt budim,prosim pokud to čte někdo kdo by mi mohl pomoct
 
Kirass
14.09.22
18:11
Nereg.

IP: 217.195.172.*
Zkusit nějaký ochranný rituál? Ale to samozřejmě není všespásné, může to být i přehlcení mozku, který už nedokáže věci zpracovat a projevuje se to na psychickém zdraví. Otázka je, jestli jste si už někdy s nějakou magií zahrávala?
 
Tucnakuvmyval
16.09.22
01:18
Reg.31.10.18

Ne to ne mam z toho respekt. Jedine co tak ze od mala mam tu možnost vnímat některé věci vic než chci ale to je vše
 
Unden
19.09.22
09:20
Nereg.

IP: 94.112.229.*
Dobrý den, to, co popisujete, na mě působí jako psychospirituální krize nejspíš trochu šmrncnutá depersonalizací. Obojí může být vyvolané stresovým zážitkem, což konflikt s kolegyní jednoznačně byl (i v kombinaci s novou šéfovskou/nadřízenou rolí a povinnostmi). Je to hodně nepříjemné, jestli rozumím správně, jste v tom stavu už dva roky, ale určitě se z toho dá dostat a vrátit se zase do "spokojeného stavu". Ničeho se nebojte. Zase bude dobře.
Zkuste si na netu najít něco ke psychospirituální krizi a jestli to odpovídá, tak i lidi, kteří s ní pomáhají. Dobré vedení Vám může pomoct tyhle zážitky a pocity zpracovat, a tím je nechat odeznít. A myšlenky na sebevraždu rovnou pošlete, ať si samy spáchají harakiri a Vás nechají na pokoji. Sebevražda by byla chyba. "Krize je příležitost" a schopní lidé přiležitosti nezahazují, ale využijí ve svůj prospěch. A tak to bude i ve Vašem případě.
Zajímalo by mě, jaký jste měla pocit z toho hlasu volajícího Vaše jméno, když jste ho slyšela poprvé. Byl mužský/ženský/chlapecký/dívčí/dětský? Jemný/hrubý? Příjemný/nepříjemný? Teď už Vás to asi jen ničí a děsí, bylo to tak i poprvé? A šla jste se podívat do té vedlejší místnosti, odkud ten hlas vycházel? Co tam bylo?
Každopádně úplně první pomoc je pravidelný režim, chodit pravidelně spát, aby se zlepšil spánek, nepřetahovat se, můžete zkusit před spaním heřmánek, meduňku apod., pustit si něco uklidňujícího, během dne zase střídat činnosti (neprovádět monotónní činnost moc dlouho), raději nebýt moc sama atd. Zkrátka ať si od toho všeho trochu odpočinete a naberete síly ke zvládnutí té krize.
PS. Článek o psychospirituální krizi na wiki není moc dobrý, ale je tam odkaz na knihu "Jyotis: Anděl zavolal mé jméno", která vypadá zajímavě (nečetl jsem, ale viz google, nejspíš by se dala sehnat ve větší knihovně).
 
bosorka
21.09.22
14:27
Nereg.

IP: 78.99.211.*
Ahoj! Nepýtaj sa, urob čo napíšem a potom sa porozprávame.
Ak spíš sama v izbe, na noc si daj stoličku pred dvere. Ak máš balkón, daj stoličku tam. Ak si sama v byte, či dome, daj stoličku pred vchodové dvere. Ak odídeš z domu, stoličku tam ponechaj vo dverách.
Zatiaľ.
 
bosorka
21.09.22
14:40
Nereg.

IP: 78.99.211.*
Ahoj! Nepýtaj sa, urob čo napíšem a potom sa porozprávame.
Ak spíš sama v izbe, na noc si daj stoličku pred dvere. Ak máš balkón, daj stoličku tam. Ak si sama v byte, či dome, daj stoličku pred vchodové dvere. Ak odídeš z domu, stoličku tam ponechaj vo dverách.
Zatiaľ.
 
Tucnakuvmyval
28.09.22
12:58
Reg.31.10.18

#Bosorka#
Dobrý den, zkoušela jsem vaši radu se stoličkou
 

Tucnakuvmyval
28.09.22
13:14
Reg.31.10.18

#Unden#
Nenašla jsem nějak odvahu se tam jít podívat a i přes to že mi v tu chvíli projel mráz i krkem tak sem se snažila dělat ze nic a pustila si víc nahlas film nebo hudbu. Hlas zní jako od starého muže kterému se špatně dýchá protože tam ma takový ten sípavý podton. Pocit z toho mam nepříjemný a poprvé me taky vylekal. Ano samozřejmě vím že s tou psychikou máte pravdu protože když něco trvá delší dobu tak to samozřejmě nějaký dopad určitě ma
 
Majkl Tejkl
28.09.22
20:33
Nereg.

IP: 89.103.247.*
Ahojda ,tak to máme podobné... Asi jsem sám přidám do fóra žádost o pomoc... Na rovinu a upřímně slyším už od roku 2019 a ten hlas mi zachránil život... Od začátku tohoto roku jsem se dověděl , že jeho jméno je Uriel a do teď se stím vyrovnávam... Sděluje mi věci které se mají stát a pak se tak stanou... Volá mě částo mim jménem... Nejvíc pecka je, že jsem na Messengeru posílal hlasovou správu kamarádce a on do ní promluvil 👍... Hlasovou správu jsem zveřejnil na fb na skupině paranormálních jevů... Komentáře jsou takové , že lidé slyší , že tam promluví a to zrovna po slově 7 Polnice... Hele lidí prostě tohle je moc ... Prostě čumím každý den a přitom tady nechci být už
 
Majkl Tejkl
28.09.22
20:47
Nereg.

IP: 89.103.247.*
Víte co nejvíce pecka ještě 😂... Asi od února se mi na okně v žaluziích vytvořil stín , který vypadal jako hlava s rohy... Pokaždé co jsem měl nervy nebo jsem byl opilý ,tak jsem mu dával takové hlášky... Hej ty mrdko satane tak přijď a já tě z kopu atd ... No lidi byla to prdel prostě až do teď... Kontaktoval jsem mormonské misionáře a dostal Mormonovu knihu ... V ní nacházím odpovědi... Víte co nejvíc to že před 3 měsíci mě hlas poprvé volal jménem a to tak to... Michale Tejkle povolávám tě do boje mezi dobrem a zlem přijímáš své povolání... Řekl jsem že ano a volal mě tak to ještě asi 6x... V Mormonově knize nebo na Wikipedii pod Archanděl Michael v mormonismu se píše to... Michal , sedmý anděl a to archanděl shromáždí vojska nebes a ďábel vojska pekla a přijde bojovat proti Michalovi... To je prostě mrda no, protože jsem ho vyzyval já sám než jsem si to přečetl v knize a hledal v lese po nocích no satana... Je to šílený protože nechápu proč tam je Michal,moje životní číslo je 7 a slyším prostě a ještě jsem byl povolán... Prostě už by ten šašek mohl přijít , protože už bych chtěl mít kurva klid
 
Majkl Tejkl
28.09.22
21:01
Nereg.

IP: 89.103.247.*
Studoval jsem hodně co to je pozemský anděl nebo starseed a hustý no... Když jsem se zeptal Uriela tak mi řekl přesně toto.Jsi jeden od nás... Prostě co to kurva je prostě ... Takoví zkoušky co jsem měl atd no prostě už bych chtěl mít klid a to slyšení je hodně náročné na psychiku ... Prostě mě promluvil do hlasovky kurva ... Tak jako prásky na to nejsou 😂... Pomoc
 
Tucnakuvmyval
28.09.22
21:12
Reg.31.10.18

#Majkl Tejkl#
To se omlouvám ale to co zažívate je úplně něco jiného
 
bosorka
29.09.22
09:24
Nereg.

IP: 78.99.209.*
Na vysvetlenie. Žijeme v 3D svete. Po smrti odchádzame do štvrtej dimenzie.
Dostaneme nový rozmer, ale v princípe zostaneme takí, ako sme boli predtým. Rozhranie medzi dimenziami si predstavme ako vertikálnu hladinu vody. Určitým spôsobom sa odídení môžu kontaktovať so žijúcimi, dokonca preniknúť v nejakej forme. Z toho sú nejaké panenky Márie a vyčíňanie poltergeistov. Mala som asi pol roka pubertiaka, ktorý si zo mňa robil do spania srandu krátkymi básničkami. To je ten lepší prípad. Horšie je, keď niekto odíde plný zlosti, alebo dokonca bol vrahom. Potom sa odchádza do ďalších dimenzií, ale najprv sa musí v štvrtej nejako očistiť.
Tými zlými by sme sa nemali nechať ovplyvňovať. Keď si toto všetko uvedomíme a pochopíme, je ľahšie sa brániť a hľadať opatrenia. Hlavne sa naučiť s tým žiť a nemyslieť si, že si blázon, ale že je to realita.
Zatiaľ.
 
Tucnakuvmyval
29.09.22
20:06
Reg.31.10.18

#Bosorka#
No jednou ta stolička kdyz jsem vstala byla na druhé straně místnosti a podruhé zas mela zlomenou nohu. Děkuju, protože (některé věci vnímám víc než okolí) sem cítila ze tu je něco co mi bere energii a nahání mi strach. Můžu se zeptat jestli se toho dá nějak zbavit? Jsem teď už ve fázi kdy si jdu radši sednout na terasu protože když dá o sobě vědět tak z toho sálá tolik agresivity a špatného ze tam s tím nedokážu vydržet.
 
bosorka
30.09.22
10:55
Nereg.

IP: 78.99.210.*
Ahoj! Ja mám tieto strety s inou dimenziou už viac ako 20 rokov, keď som skoro zomrela Som v znamení raka, ktrré je na tot naj citlivejšie. Zatiaľ som neprišla na definitívne riešenie, iba niektoré obranné mechanizmi. Najhoršie natom je, že koľko foriem dobra je, toľko forie je aj zla a nie je univerzálana pomoc proti tomu. Treba iba sa s tým naučiť žiť a skúšať čo zaberie. Budeme to skúšať spolu.
Teraz skúsime toto na ochranu celého príbytku. Kúp v lekárni koreň archangeliky lekárskej. Z plátna, nie umeliny, porob vankúšiky do ktorých dáš po troche koreňa tak 3x4 cm tak, aby bol ich počet pre každé vonkajšie okno, vonkajšie dvere a iné vonkajšie otvory. Ďalej pre tvoju posteľ a prípadne pre postele spolubývajúcich. Vyber si jeden podvečer, najlepšie v piatok, ale nie je podmienka. Zober vankúšik do ruky a 3 x povedz- Všetko zlo, ktoré bolo vyslané voči mne, voči tomuto domu/bytu, voči ľuďom, čo v ňom bývajú, nech sa vráti k tomu, čo to zlo vyslal. Vankúšik treba upevniť na okno a aj nad dvere, takže mysli na to pri jeho zhotovení, aj v posteli nad hlavu. Môžeš ho aj prilepiť páskou. Potom už len musíme čakať a pozorovať okolie a známych.Tiež sa budú diať rôzne veci, tak sa neľakaj, keď zlo odchádza, je to vždy hlučné.
Potom píš.
 
Tucnakuvmyval
30.09.22
14:13
Reg.31.10.18

#Bosorka#
Děkuji, dám vědět
 
Majkl Tejkl
26.12.22
12:32
Nereg.

IP: 46.183.64.*
Zdravím ještě jednou a až teď jsem si uvědomil, že to máme zajímavě podobné v životě,ale všiml jsem si toho až dnes.Hned vidím spojitost v číslech 22 tyhle čísla mě dooravazi a fakt jsem Opravdu nechápal, že vidím skoro všude. Pridano 22.08.22 00:12 a začalo vam to před 2 roky 2020 a mě to začalo dříve roku 2019.Mel jsem stále zaměstnání a povýšení na vedoucího a problém s kolegou, ktery mi dělal do bývalé partnerky a ja mu začal dělat šéfa 😄, takže jsem se snažil nevyužit svého postavení 😀. Nastěhoval se do novostavby rodinného domu s mojí matkou, dcerou a ex.A můj život,sen a vše co jsem chtěl se Rozsypalo tak náhle, že čumím že ještě žiju a díky moc všem andělům kteří nám pomáhají 👍.Po nastěhování jsem měl problémy sypané na mě jak lavinu, jak kdyby mě to chtělo totálně proškolit ve všem.Nejlepsi kamarád šel na 20 let do basy vražda své dcery, hádky v rodině, domácí násilí prostě peklo, úraz,s domem reklamace,ztratil jsem práci a ve finále i dům do roka.Jak to že jsem byl Schopen ustát nevím ale pomohlo utíkat skrz drogy v momentě kdy jsem se přestěhoval do pronájmu s dcerou a ex ,tak mě po měsíci Opustila a začalo mi peklo číslo 2😀😀.Boj o dceru a soudy atd no prostě pecka 👍👍. To mě sundala až že jsem to vzdal,ale poznal ,že opravdu mě celou dobu držel Archanděl URIEL.Takže jsem za to rád, protože nebýt toho všeho špatného,bych nemohl být tam kde jsem teď.Pochopil jsem proč jsi mě zachránil Archanděli Urieli a málo ti děkoval,ale dekuji ti teď , Vážím si toho a děkuji ti za vše.Nechci spáchat sebevraždu a utéct ani nevím kam, protože na to nejsme sami... ŠNezapomeň me , že nás anděle chrání a vždy nás chtějí ochránit,že si tímhle způsobem nebereme svůj život,ale i anděla strážného, který zemře raději místo nás.Zazil jsem situace už v dětství , který mi dali najevo, že je něco co mě chrání.No jo fakt je 👍 díky... Mohu doporučit Komunikaci s vaším andělem strážným požádat a poprosit ho pomoc jako přítele ne jako já kdysi já . Rozvíjet se skrze relaxaci, všímat si náhodnych čísel , které jse objevují všude Fakt nekecám všude já přiznávám už jsem si zvyk , slyšení hlasu, přísun energie atd. a hlavně tvořit spolupráci jako přátelé a svůj osobní rozvoj.Zbavit se strachu a věřit,tam venku v temnotě noci mi jsme světlem co chrání... .
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)