t.mro 14.11.21 18:32 Reg.3.2.22
| Dobrý den, jak vidí prosím Vás karty mou situaci ?
Hledám si strašně dlouho práci a pořád se mi nedaří. Je mi to jedno - klidně se něčemu naučím, změním obor, ale "nikdo mě nechce zaměstnat".
Už jsem bezradná. Změní se něco ? 
Moc děkuji
Tereza, 16/6/1993 |
Hermit 15.11.21 21:24 Reg.17.7.21
| Milá Terezo,
myslím, že tomuto nicku jsem tu nedávno psala, ale nemám čas a chuť něco hledat... .no, to je ostatně vaše věc, jestli to zkoušíte znova.
Jste ještě mladá, tak napište, co máte za obor. I bez karet vám mohu napsat, že doba se jistě změní - a tím i pro vás. Očekávejme neočekávatelné, svět už nebude stejný, takže budou potřeba nové profese, nová "stará řemesla", potřeba pečovacích profesí, tam vidím budoucnost. Máte už nějakou pracovní "minulost" a kde?
Karty jsem vytáhla:
7/Meče - 2/Mincí - 4/Císař... .
hmmmm... ..na začátku tu máte neférové jednání, zkrátka pozor na "šmejdy"... .asi v tom neumíte dost dobře chodit - nemáte dost ostré lokty, ale kdo má, když si chce zachovat slušnost... ..a všude kolem jen podvody a sprostota. Dvojka Mincí ale ukazuje, že tohle už končí a hned zlomu roku přijde nabídka z jiného oboru, než na který si možná dneska pomýšlíte. A práci mít budete, zřejmě mužský kolektiv, nebo něco kde se bude nosit uniforma (tím myslím i pracovní oděv, zkrátka ne sezení v kostýmku v kanclu), práce to bude jak "na hlavu, tak na fyzičku", ale přinese vám dobrou školu, kde zakotvíte a zbavíte se dnešních strachů.
Tak vám držím palce, ať to vyjde. Hodně zdraví.
Zdraví
Hermit |
t.mro 18.11.21 11:16 Reg.3.2.22
| Dobrý den, mockrát děkuji za Vaší odpověď.
Potěšila mne :-)
Ano, Vy jste mi vykládala, ale bylo to na lásku, někdy v létě tuším, na práci jsem se Vás neptala. Ptala jsem se Váš ještě na stěhování a bydlení s rodiči.
Jediný, kdo se ptá pořád dokola, ale pod jinými přezdívkami, je profil pod nickem "Lalila".
Měla byste si dávat pozor, komu vykládáte, protože děláte moc hezké výklady a je Vás škoda na to mrhat drahocenný čas, když se ptá někdo pořád dokola na ptákoviny, jen tak z nudy.
Přeji hodně zdravíčka !
 |