English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Delavigne

Od Adama byli hlupáci vždycky ve většině.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



lidvan
04.08.21
19:43
Reg.27.1.17

Dobrý den, syn Michal, 24.2.1999, nemá vůbec radost ze života. Trpí depresemi, úzkostmi, z toho důvodu není schopný svůj problém řešit, není ani schopen zatelefonovat k lékaři, nebo dojít na schůzku. Trápíme se tím několik let, má problémy se spánkem, s příjmem potravy. Zlepší se jeho stav, bude mu časem líp, jak mu pomoci? Děkuji za odpověď
 
Hermit
06.08.21
16:59
Reg.17.7.21

Milá Lidvan,
tohle je velmi vážná situace, deprese je třeba léčit psychiatrem a nespoléhat, že to přejde. A už vůbec ne nějakými amatéry, co slibují odblokování, restart... ..atd.
Věřte, že něco o tom vím, a teď jsou na trhu velmi dobrá antidepresiva, bez vedlejších účinků. Hlavně nečtete nějaké kecy, jak jsou "prášky na hlavu sajrajt" a podobné... .
Má syn vlastně vůbec nějakého lékaře? Už něco zkusil? Nebo se v tom plácá o samotě?
Víte jistě, že není síla, která by ho přimněla k návštěvě lékaře, to musí sám... ..je to bohužel důsledek dnešních "pseudo-svobod", ale zároveň je to sebedestrukční... .to je bulimie, nebo anorexie?
Jako první pomoc potřebuje urychleně nasadit antidepresiva, ty odbourají prvotní nálož smutku, pak po nějaké době může být schopen komunikovat na případné terapii. Však nemusí být nikde být zavřený, pokud žije s vámi, tak může antidepresiva brát a být doma, jenom to chce udělat ten prvotní krok... ..Jakou má v rodině podporu, sourozenci, co otec? Nezlehčují jeho trápení... ..otázek je moc... .
Vytáhla jsem několik tarotových karet, co se teď kolem děje:
Karty nejsou vůbec špatné, naznačují dokonce určitou ochotu spolupráce, že by někam dojel, nebo se někam dostavil, po té by se mu mohlo z toho nejhoršího ulevit. Prožil nějaký otřes? veliké zklamání? i to tu je... .
Karty samotné mu nijak pomoci nemohou, tohle musí léčit odborník. Odkud jste?
Zdraví Hermit
 
lidvan
06.08.21
21:51
Reg.27.1.17

Děkuji za odpověď. Jsme od Zlína, syna jsem objednala k psychiatrovi, ten mu napsal prášky a řekl mu poraď si s tím sám. Syn prášky odmítá. Pak byl asi 5x u psycholožky, stojí ho velké úsilí vůbec dojít na schůzku, opět v tom neviděl přínos a vzdal to. Donutila jsem ho jít na neurologii a řešit problémy se spaním, i 2 dny v kuse nespí a pak je schopný jindy spát i 20 hodin v kuse. Doktorka mu dala žádanku k psycholožce do Olomouce, od února ho několikrát týdně přesvědčuji tam zavolat, zatím neúspěšně, říká, že už to vzdal. Dnes jsem si byla promluvit s naším obvodnim lékařem, jak to řešit, když syn není schopen telefonovat, ani chodit k lékaři. Má tam jít příští čtvrtek, tak mám týden na to, abych ho přesvědčila tam jít. Dostal Xanax na úzkosti. Když na něho moc tlačím, vybuchne a je zlý, slovně mě napadá, neovládá se, už to ničí i mne. Nejhorší je, že už nevím, jak mu pomoci, když sám nemá snahu to řešit. Děkuji a přeji hezký den
 
lidvan
06.08.21
22:01
Reg.27.1.17

Co se týká rodiny, syn je jedináček, žili jsme vždy jen spolu, otec je cizinec a viděli se párkrát, naposledy v jeho 8 letech. Sám syn mi řekl, že mu otec nikdy nechyběl, ale kdo ví. Vždy jsem se mu plně věnovala, přítele jsem si našla až v jeho 17 letech, i když to nevydrželo. Syn byl od malička dost citlivý, uzavřený, dívku nikdy neměl, jak sám říká, nedokáže s lidmi komunikovat. Má pár kamarádů ze školy, s těmi se stýká, jinak jen zavřený doma, nic ho nebaví, a to v dětství měl plno zájmů, vše se změnilo v pubertě. Děkuji za váš čas
 
Hermit
07.08.21
19:40
Reg.17.7.21

Milá Lidvan,
to je pak těžké - dostane AD a nebere je... ..doufám, že ví, že to trvá min. 3 neděle, než se projeví jejich účinek, než se udělá hladinka.
POdle toho jak píšete, tak mu chybí mužský archetyp a trošku se chlapec rozcitlivěl až rozmazlil, to píšu na rovinu.
Pokud nebude brát AD a na rovinu píšu, že jejich správný výběr, která vby mu sedla, někdy to trvá docela dlouhou - je jich mnoho druhů a musí se hledat - zkoušet - a opět zkoušet nová, tak se mu v mozku LAIKCY řečeno ta špatná depresivní spojení upevní a postupem času, jak bude léčbu odmítat, to bude těžší a těžší... ..
Marně přemýšlím, jestli se někdo vyhrabal z takové deprese, kdy není schopem ani komunikovat, sám, doufaje, že to časem přejde.
Nepřejde to.
Co vlastně chce? Proležet celý život???? Pokud by odmítal spolupráci, byla bych "zlá matka" a přepnula bych se do tohoto módu.
A začala bych tím, že předepsaná AD by musel brát v mé přítomnosti a pokud ne pohrozila bych mu, že se vaše cesty budou muset rozejít. Pokud nepřistoupí na pobyt na otevřené oddělení na psychiatrii, kde je možné podávat AD i injekčně... ..tak jednou ho tento život přivede na uzavřené oddělení, kde to půjde i silou... ..Takto to totiž začíná - odmítání léčby - terorizování svého okolí svou nemocí - eskalace konfliktů s okolím, jak vás to bude vysávat - to může trvat mnoho let... ..ale když pak dojde na uzavřené oddělení, je to pro okolí doslova úleva... .Postupně bude tloustnout, přestane o sebe pečovat, přestane se mýt, uklízet u sebe v pokoji... ..vy mu budete posluhovat... ... nakonec se násilí bude obracet proti vám, budete neusále volat záchranku... ..aby zakročila... ..
Píšu vám to na rovinu, jak tohle dopadá... ...
Takových příběhů je na netu hafo.
Vám přeji, abyste se dokáza vzchopit a nenechala to zajít tak daleko.
Jiná cesta není - než cesta odborné léčby. Na nějaké šarlatány a odblokování doufám ani nepomýšlíte, to jsou vyhozené peníze.
Dejte vědět, pokud se něco změní.
Hermit
 
lidvan
07.08.21
21:40
Reg.27.1.17

Moc děkuji za váš čas, budu se snažit být důslednější
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)