English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Světlá

Dokud jsou mladí, chtějí z nás mít hříčky, když zestárnou, máme být jejich služkami.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Já i snoubenec máme stejné děsivé sny o naší chodb".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Já i snoubenec máme stejné děsivé sny o naší chodb

Empatka
18.02.21
22:57
Reg.18.2.21

Ahoj, chci poprosit o radu ohledně mých snů. Víc než 2 měsíce se mě i snoubenci zdají těžké, děsivé sny o naší chodbě v bytě. Vždy jde o to samé, ale jinak. Jenž se zdá, že tam něco je a že snů začne křičet. Mne se zdá, že tam někdo prochází(naposledy to byla moje zesnula mamka), pak že tam něco je jen to nevidím, nebo je tam něco černého a děsivého neviditelného a bojím se jít na chodbu a když tam jsem tak místo toho abych křičela tak úlekem začnu funět (jako když běžíte maraton a nestačíte s dechem, nebo v posilovně když uveďte těžkou váhu) no a pak na to šílené funění se vzbudím že funim a nemůžu pak usnout. Přítel má strach neboli špatný pocit i v reálným životě. Já ne, ale dcera ve všem pokoji loni něco měla... a známá co nám čistila být říkala, že chodba je špatná a koupelna taky... Bohužel nejsme teď v kontaktu a já si nevím rady, ještě se nestalo aby jsme oba(já i snoubenec) měli o stejné věci sny vždy po sobě... Jednou jsem měla živý sen že spím a že od dveří na mne něco skočilo a tížilo a když jsem se vzbudila bylo to úplně to stejné ale neměla jsem paralýzu, protože v jsem se hýbala. Snoubenec naposledy uprostřed noci se vzbudil byl vzhůru ale křičel a třásl se mnou a já s ním protože jsem myslela že se vylekal mne a nevzbudil se. Ale on byl vzhůru a věděl že křičíme a to vše ale byl z krásného snů a klidného snů jen tak vzbuzen a vylekán k smrti a třásl se a měl husí kůži a už neusnul až když byl den... Jsem zoufalá... Se svými sny si väčšinou dokážu poradiť ale teď už ne když sníme oba o tom stejném jen každý jinak... Prosím poraďte... Děkuji moc
 
opatrnost
22.02.21
17:14
Nereg.

IP: 89.177.209.*
Možná že se někdy v tom bytě něco stalo,konkrétně přímo v té chodbě. Někdo tam mohl skonat. Říká se, že zemřelému se má zapálit svíčka. Zkuste to. A nebo vás sny spíše před něčím varují. Právě, že je divné, že se zdají současně vám oběma. Pozor třeba před zlodějem, dobře si zapezpečte byt.Zkontrolujte, jestli nemáte v bytě nějakou závadu.Ve snu se objevila i maminka, možná vás také přišla i ona varovat.
 
Empatka
09.03.21
22:04
Reg.18.2.21

Děkuji za reakci... Nevím co s tím, ale být jsme vysvětlí teď 2x pretože se doma dělí hrozné věci... Ale ještě stále se bojím...
 
hns
11.03.21
12:50
Nereg.

IP: 89.24.46.*
Za jakých okolností to začalo? Přinesli jste si domů nějaký předmět - z bazaru, dar? Nebo přistěhováním do bytu, kde už to bylo?
Pověste si na stěnu nějaký svatý text, nejlépe rukou opsaný. Bude tu negativitu odpuzovat. Pokud nevíte jaký, v zemích mahájánového buddhismu se pro tento účel používají např. Mahá karunikáčitta dháraní nebo Ušníša vidžaja dháraní.
 
Empatka
16.03.21
14:58
Reg.18.2.21

Zdravím, začalo to loni u mé dceři která měla 2 měsíce v kuse noční můry o malém démonů kterému svítili oči a plála mu hlava jak v ohni a byl malý jak dítě a ten ji zabíjel na naší chodbě ... a všude prenasledoval a vyhrožoval ji dokud ji nezabil... Pak sme soli vysypali byt a prešlo to... Ted se to vrátilo mne a snoubenci ale nejhorší na tom je že toho démona jsem natočila na video V bytě bydlíme už několik let a dosud se nic nedělo, až od loňska a taky na špatný pocit můj snoubenec z naší chodby už dlouho... Tak nevím ... Dnes jsem zase měla děsivý sen o něčem co jsem neviděla a přinutilo mě to křičet až mě to vytrhlo že snění...
 
hns
18.03.21
08:13
Nereg.

IP: 37.48.8.*
No jak říkám, chce to odstranit příčinu (démoni přicházejí na nějaký popud či dokonce pozvání) a použít "odpuzovač/e" v podobě svatého textu apod.
 
Empatka
18.03.21
23:39
Reg.18.2.21

Bohužel příčinu nedokážu vypátrat i když se snažím. Taky jsem zvažovala možnost zda to někdo na mne neposlal nebo to omylem nedonesl sebou. Taky máme všude doma kameny v každém rohu a každý z nás dostal svůj osobný kámen, ještě máme 2/1 krystal a kameny na spaní, taky jsem teď sesbírala kameny na energii atd, očistila je a mám je jako svícny...
 
hns
20.03.21
10:50
Nereg.

IP: 37.48.44.*
Příčinu by dokázaly odhalit mantické (věštecké) metody. Ani křížový výslech dcery bych nezavrhoval, pokud je v týnejdžerském věku. Dnes jim tyto věci propapagují časopisy aj.
"omylem nedonesl sebou" bych vyloučil. To ještě tak ducha.
Kameny v tomto případě nejspíš nepomohou.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)