English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Erenburg

Jeden člověk má dost místa i v rybím žaludku, kdežto pro dva bývá příliš malá i nejnádhernější země.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Fakt hodně divnej sen".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Fakt hodně divnej sen

steffanovan
01.06.20
01:05
Nereg.

IP: 37.188.150.*
Ahoj, prosím vás o radu co si z toho snu vyvodit.
Sen je rozdělen do pár etap, které si pamatuji.
1) ležím na posteli ve svém pokoji(ve snu vypadá úplně stejně jako ve skutečnosti) vedle mě leží můj aktuální přítel. Po chvíli přijde do mého pokoje i můj nejlepší kamarád a spolu sním i banda kluků. Pamatuji si že jsem byla hodně naštvaná. Začala jsem řvát, aby z pokoje odešli. Natáhla jsem se pravou rukou na stůl pro cigarety a šla kouřit na balkon. Po chvíli jsem se otočila a vracela do pokoje. Nikdo už tam nebyl, ani můj přítel. Začala jsem se procházet po baráku a jasně si pamatuji že jsem myslela na svého bývalého přítele a hledala ho všude po baráku. Ale kde nic tu nic. Chvílemi jsem cítila přítomnost svého nynějšího přítele. Odešla jsem pak do koupelny a objevil se jeden z bandy kluků a začal mě škrtit. Trvalo než jsem se od něj dostala pryč. Slyšela jsem jakoby hlas svojí mámy co mi pomohlo.
2) druhá etapa pokračuje tím že utíkám městem. Byla už tma. Město vypadalo jak z dob nového středověku. Narazila jsem na jeden barák. Přes okno jsem viděla sedět u stolu oba své rodiče. Dveře byli malé- když jsem do nich vcházela přišla jsem si jako obr v hobitíně.
Sedla jsem si k nim. Matka seděla na levo ode mně a otec napravo ode mně. Já seděla uprostřed. Najednou jsem měla v ruce nějaký balíček- s pocitem že ho mám u debe celou dobu. Ale nevím kde se vzal. Rodiče měly taky balíček, ale trochu jiný. Rozebíraly jsme nějaké finanční problémy, nebo aspoň jsem měla v tom snu takový pocit. Když rodiče otevřely balíček. Byli v něm slupky od arašídů plněné marihuanou :D I mém balíčku jsem zjistila že je marihuana- ale zase ve snu jsem měla pocit že o ní vim. To je poslední co si pamatuju. Prosím někoho co si o tom myslí. Většinou si sny nepamatuji a tohle je na mě trochu moc. Poslední dva měsíce se v mých snech objevuje můj současný přítel, ale mám jen střípky, co si pamatuji. Moc děkuji
 
Gama
01.06.20
14:53
Reg.4.1.18

Zdravím, proč podivný sen? Tvůj život se neodvíjí jak by jsi asi chtěla.
Máš zřejmě mnoho snů a představ. Chybí ti pouze jedno ustálit se a naplnit své tužby. To však musíš udělat jen ty. Tvá energie je poněkud rozkolísaná neboj na změny máš energie dost. Tak na co čekáš?
 
steffanovan
02.06.20
00:18
Nereg.

IP: 37.188.245.*
Děkuji za rychlou odezvu.
No snů a představ mám hodně ... jsem snílek. A v životě mi nepřijde že by mi něco chybělo. Nevím na co čekám protože nevím v čem bych měla dělat změnu :D
Poradila jsem se o tom s kamarádkou co si o vaši odpovědi myslí a co by udělala. Napsala že by počkala. Píšu ji .. nojo ale to dělám furt, čekám. Na čemž u mě nastal aha moment. Nojo sakra došlo ti to? Ta poslední věta v odpovědi? “Tak na co čekáš?” Rozhodně mám nad čím přemýšlet. Děkuji ještě jednou za odpověď :)
 
Gama
03.06.20
17:09
Reg.4.1.18

Tvoje za 1.a)aktuální přítel b)nejlepší kamarád c)další mladí muži d)nespokojenost e)určitý druh koncentrace(cigarety)f) bývalý přítel(hledáš co již není) g)přítomnost (není jak má být proto jsi byla škrcena nebo také v něčem uvězněna
tvoje za 2.a)útěk, tma, město, středověk (podvědomí se brání realitě)b)matka ,otec, ty a pomyslné balíčky potřeba bezpečí i přesto že každý má svou cestu (ten balíček)osud má některé pojmy určeny a některé můžeme měnit: tedy určeno je: narodím se, jsem žena nebo muž, mám určité tělesné a duševní parametry, zemřu. měnit lze: cestu tedy jak prožiju život kruh osudu a jen mi sami určujeme jak obstojíme a co uděláme sobě a ostatním.
Slupky -opiáty : myš v bludišti hledej v minulosti cos tam nechala to ovlivní přítomnost a od toho se bude odvíjet budoucnost je to spojeno s mužským principem.
 
Konstantin
21.06.20
04:21
Reg.3.8.20

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)