English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sledoval mě vrah a po 4 letech se vrátil".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sledoval mě vrah a po 4 letech se vrátil

E. Šedá
20.11.19
10:19
Nereg.

IP: 195.113.111.*
Před 4 lety jsem nastupovala do 1. ročníku střední školy a začly se mi zdát sny o stalkerovy. Nevím zda to byl jeden nebo více snů, ale začalo to takto: první byly divné zprávy, potom i hovory, jednoho večera mě málem dostal, byla jsem s ním v jedné místnosti, ale neviděla jsem mu do obličeje. Někdo mě zachráníl před ním, ale tím to neskončilo, bylo ještě pár momentů. Pak to přestalo a po 4 letech zase. Nezdálo se mi to stejné. Ve snu jsem spala, na boku, na zádech byl opřený pes, bylo mi teplo, na další posteli spala moje sestra, která chrápala, ale potom jsem slyšela psa chodit po podlaze, ale teplo nezmizelo. Vedle mě nebyl pes, ale nějaký muž, zrzavý. Chytla jsem ho pod krkem,... a tak můj první sen skončil a já se probudila. Potom co jsem znovu usla se mi zdálo, že mi někdo volá. Zvedla jsem telefon a hlas mi řekl, že je zpátky. Neměla jsem strach a povídala si s ním. Nevím co jsem řekla, ale vím že se smál. Tak skončil druhý sen.
Děkuji za všechna vysvětlení.
 
Mags
08.12.19
22:49
Nereg.

IP: 46.13.156.*
Ahoj.mne to přijde,že se nějaka situace z tvého života opakuje..předtím jsi začínala v prváku na škole,ten stalker je něco jako zhmotneni tvého strachu.ted se situace v něčem opakuje..začátek další školy? Kariéra? Ačkoli tentokrát už Te to tak nedesi,klidne si s nim ( strachem) povídás po telefonu,taky jsi ho vzala pod krkem..to by mohlo znamenat ze tentokrát mas situaci více pod kontrolou.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)