English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sny o vodě, o duších a o opuštěném domě.".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sny o vodě, o duších a o opuštěném domě.

PavlaPařízková
21.10.19
13:55
Nereg.

IP: 37.44.22.*
Dobrý den, delší čas mě trápí tři sny, ze kterých mám obavy.
První je vždy spojený s vodou. Opakuje bud plocha vody, ve které se topím já, nebo nemohu zachránit své dcery, které padnou do hloubky, chci jim natahnout ruku, ale nemám ji dost dlouhou. nikdy nevidím sebe ani je umřít úplně. Bud je tedy ta plocha, nebo řeka, nebo cestička mezi rybníky, vždy sen končí, že se někdo topí, spadne do vody neopatrností před mýma očima a já nedokáži pomoci.
Druhý je, že je velká budova, opuštěná, se spoustou chodeb, dveří a místností. většinou já a opět mé děti se snažíme najít unik. někdo, něco, nás honí. většinou úplně cítím, jak už nás chytne. na konci většinou utečeme. Počasí je ponuré, všude je cítit strach.
no a třetí je duchovní, kdyby je se mnou duch v místnosti a nechce odejít. zdá se mi o ženě, ženách, které se střídají, za plentou. já jsem vedle v místnosti a snažím se spát, ale cítím tu osobu za plentou. vysvětluji jí, že musí odejít, ale ona se na mě dívá a nejde pryč. když pletnu odhrnu, je tam jiná žena, v jiném oblečení a jiného stáří.
tyto sny se mi zdají stále dokola. děkuji mnohokrát za pomoc při výkladu, děkuji, pavla
 
Dracizena
27.10.19
18:43
Nereg.

IP: 185.64.40.*
Zdravím Pavlo... všechny tři sny jsou duchovní... ten o vodě, ten Tě vede do minulých životů, kdy jsi se často topila a z dnešního časoprostoru se tam v té minulosti zachraňuješ... A proto máš tyto sny svých osudů, aby Tvé děti a vnoučata a pra... do nich nespadly... čistíš své prožitky... prožitky minulých životů... Budova... tou budovou je Tvé tělo a Anděl snový Tě vede ponurými chodbičkami a to jsou polo ucpané cévky, které si zprůchodňuj různými vizemi... A duchové v podobě žen? jsou to jen Tvé andělé... Anděl je člověk, žijící v budoucnu a oni Tě směrují na duchovní schody...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)