English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Prošková

Nic není tak truchlivé, jako když se někomu tvrdí, že je smutný, ale že by měl být veselý.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Starý dům a otec co zabil dceru. ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Starý dům a otec co zabil dceru.

Pavel 98
08.10.19
06:54
Nereg.

IP: 37.188.171.*
Měl jsem hororový sen a chtěl bych vědět co znamená.. Mám z něho husí kůži a už několik dní se mi blbě spi protože se mi zdá opakovaně.
Jeden otec bydlel v domě kde byla i jeho dcera (4-5 let) seděla na prahu hlavních dveří v klíně si s čímsi hrála. Její otec běžel ze dvorku směrem k ní. Holčička se na něj podívala a než stačila cokoliv udělat tak jí její otec podřízl krk a běžel stále do domu. Holčička padá směrem dozadu a pod ní se tvoří Kalůž krve.. Tím toto končí
O pár let nebo roku či století dopředu :
Já, moje mamka a teta (a ještě další lidi) jsme byly na exkurzi tom domě kde se odehrála ta vražda. Vevnitř bylo vše staré. Schody a podlaha vrzaly.
Byly jsme v místnosti kde bylo okno, skříň, stůl s jednou židlí a dal nevím co.
Na stole ležel papír a na něm stalo že "pán (jméno už nevím) byl odsouzen za tuto vraždu" (obrázek pejska). Přišlo mi to divné.. Proč by někdo šel sedět za to že zabil pejska? Vzal jsem si ten papír do ruky a zjistil jsem že ten obrázek pejska byl nalepeny na jiném obrázku. Proti oknu a slunci jsem zjistil že tam bylo dítě. 4-5let.
Mezitím co jsem studoval papír jsem zjistil že jsem v té místnosti sám a to není dobře. Začal jsem rychle dýchat a začal jsem chodit po domě a hledat ostatní. Místo toho jsem spatřil toho otce s nožem v ruce. Šel po schodech nahoru a nejspíš o mě nevěděl. Došlo mi že to je on a tak jsem hledal východ z domu.. Ale přišlo mi že se z domu stalo bludiště a nešlo z něj pryč.. Šel jsem tedy pryč od schodů kam šel otec a vešel jsem do jiné místnosti... Kde seděl u toho stolu zas otec... Pomalu sem couval a dveře se zavřely... Otec začal vstávat, otáčel se a že půjde na mě.. Dveře jsem vyrazil a volal na mamku a tetu.

Moc si nepamatuji co se vše odehrávalo ale vím že nás tam pak všechny chtěl zabít a my mu utíkaly. Co ještě pamatuji tak byl závěr toho snu-
Nejak se nám podařilo z domu odejít. Na tom dvorku stalo moje auto a šel jsem do něj. Začal jsem couvat a v zrcátku jsem viděl toho otce jak běží směrem k tomu domu. Zjistil jsem že to byla scénka jak šel zabít svoji dceru... Tím sen končí a já se vzbudil zpocený a udychany... Zdal se mi i další sen..Vím jen že taky byl hororový.

Byla tam malá čivava a někdo ji probodl a z krku ji crčela krev. Já začal mít v puse chuť krve a plival jsem na zem takové kousky. Nejspíš kosti té čivavy...

Nevím jak to bylo dál. To je vše co si pamatuji.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)