English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



misulefro
28.06.19
18:59
Nereg.

IP: 37.48.34.*
Ahoj , moc ráda bych poprosila o radu, já 4.4.1982 a manžel 26.1.1981. Ráda bych Vás poprosila, jak mám postupovat s manželem, který jen o mně lže, dělá dluhy a nechce jak splácet dluh vůči mně a své dceři? Je to člověk, který naslibuje, ale nic nesplní, nechce splácet své dluhy a vše odnášíme my. Já vůbec tohle nechápu, ale spíš mám dvě otázky, zda si to někdy uvědomí, že tohle chování je špatné a jak na něj, aby to mělo účinek:) Moc a moc děkuji, jsem celkem bezradná
 
Rada7
28.06.19
22:44
Nereg.

IP: 83.208.205.*
Jak to dopadne nevím, ale řekla bych, že tak, jak budete vy sama chtít... Pokud Vám lže, dělá Vám dluhy, a nedej bože i dceři, dejte od něj ruce pryč, a to hodně rychle ,to je nejlepší řešení... Když se osamostatníte, ukážete mu,že ho nepotřebujete, a že Vám toto dělat nemůže, bude v pasti on, a ne vy... Zpravidla se takovýto lidi nemění, neudělal to do teď, tak proč mu tu šanci furt dávat a marně, a slepě věřit, že se to stane v budoucnu, zatímco on se sobecky směje pod fous, a zřejmě neřeší, jaký dopad to bude mít na Vás, nebo na dceru... Je to i o Vaší sebeúctě... Je to prostě upír, a takové je lepší si držet od těla, ať jsou to lásky, či rodina (píši z vlastní bohaté zkušenosti, velmi podobné té Vaší... ) je to velice těžké ,ale není to nemožné... :-) No a dopadnout to může buď tak, že Vás vyždíme do poslední kapky,nebo s tím Vy začnete něco dělat... Přeji velice moc štěstí, a držím palečky, ať se rozhodnete jakkoliv, a ať vše dobře dopadne... Už kvůli dceři. Krásný den.
 
misulefro
29.06.19
23:00
Nereg.

IP: 37.48.34.*
Moc Vám děkuji, já už jsem od něj, ale bohužel soudnictví v ČR je šílené, do toho mám nového partnera, takže se mám dobře, ale já prostě tomu jen nerozumím, slibuje, neplní, dělá dluhy, já prostě jen nechápu, jak se takhle člověk může chovat, je to smutný příběh a nerozumím moc tomu všemu.:( a pokud by tu byla nějaká možnost, bylo by to strašně fajn:(
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)