English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 30.10.2025
Svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 30.10.2025
Svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Rozchody bolí, ale ztratit někoho, kdo tě nerespektoval, je ve skutečnosti výhra, ne ztráta.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nadřízený mi nebude dělat problémy. ”

Myšlenky moudrých

Humboldt

Jsou to vztahy mezi lidmi, jež dávají životu cenu.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

Carcoolka
12.03.19
04:13
Nereg.

IP: 89.24.50.*
Dobrý den, cítím, a pár kartářek mi napsalo, že mám psychický blok (mám ho hlavně ohledně lidí,přátel, vždy z nich dostanu úzkost, začnu se chovat nepřirozeně, jako kdyby mě přetlačili svojí energií, u mnohých mám chvilku pocit lásky, potom najednou zneužití, odpor, až nenávist, před větší skupinkou lidí, hlavně mladších mužů nemůžu vůbec mluvit,cítím se hlavně furt hrozně trapně , že cokoliv co řeknu je trapné, blbé a td... byla jsem u psychiatra, předepsal mi léky, ale ty brát nechci, a nedělají mi dobře, je to diagnostikováno jako sociální fobie, ale myslím, že to je zakořeněno hluboko, a prášky to nevyřeší... Proto prosím někoho, kdo má zkušenost, nebo by věděl, jak to vyléčit o radu, co třeba dělat, jak to léčit a tak... Předem moc děkuji.

t.mro
12.03.19
11:26
Reg.3.2.22

-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)