English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

K navazování nových známostí nás nevede ani tak radost ze změny jako naděje, že se nám budou více obdivovat ti, kdo nás dobře neznají.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Smysl života".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Smysl života

Lostris
10.02.19
16:46
Reg.28.11.18

Prosím o radu, mám pocit, že můj život postrádá smysl. Připadám si, že jen přežívám. Je naděje na změnu. Čeká mne ještě nějaká radost ze života? Věra 8.6. 1974 Moc děkuji
 
Lumpino
13.02.19
14:31
Reg. před 2016

Naděje na změnu je vždy, jen chtít. Datum narození je v tom naprosto bezpředmětné. Co tak zkusit docela obyč. meditaci na štěstí, úspěchy, splnění přání... . etc.
jenia sweb cz sank - odkázek upúravit do podoby přijatelné...
 
Lostris
13.02.19
20:07
Reg.28.11.18

Děkuji za radu, tohle vím, proto se neptám.
 
Red
14.02.19
12:22
Reg. před 2016

Lostris: tak udělej něco, co normálně neděláš. Bez změny nebude žádná změna. Běž někam, kam běžně nechodíš, dělej věci, který běžně neděláš. Užívej si nové věci. Neseď na místě. Chceš změnu? Udělej změnu.
 
Nika90210
15.02.19
20:32
Nereg.

IP: 88.100.59.*
A co čekáte? Že Vám někdo řekne, že v kartách nebo ve hvězdách máte před sebou super budoucnost, plnou skvělých věcí? A Vy budete jen čekat, až se všechno začne dít samo od sebe? Pokud jste tak pasivní, jak se zdáte, pak se změny nedočkáte. Musíte se sama snažit a chtít, být aktivní. Váš život sám od sebe smysl najednou nedostane, jestliže pro to něco neuděláte. Takže správný postoj není se ptát, ale něco pro to udělat. Nepodaří se to poprvé, zkusíte podruhé. Nedaří se jedna věc, zkuste jinou. Ale snažte se prostě bojovat a jít dá i přes překážky. I cesta samotná může posílit. A dát životu smysl. Není to jen o cíli.
 
Lostris
16.02.19
22:51
Reg.28.11.18

Možná to tak vypadá, ale opravdu nejsem idiot, abych čekala zázrak. Jsem situaci, kdy není vhodné kvůli rodině takto veřejně sdělovat bližší informace. Ale, malý nástřel. Manžel musel změnit práci. Bydlíme v naprosté pr... . a nové pracoviště je 150 km. Tak řešíme, zda zvládneme ufinancovat 2 byty. Synové jsou na škole a stěhování nepřipadá v úvahu, i protože možná za 3, možná za 6 měsíců se pracoviště bude opět měnit... .
 
Lakyrka
17.02.19
08:42
Nereg.

IP: 185.151.252.*
-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --
 
Lostris
18.02.19
21:47
Reg.28.11.18

Že jsem psala a prosila o "radu" nebo jen slůvko pochopení. Zatím jen dostávám rady jak jsem blbá, mám karmu na ... ... ., za vše si mohu sama. Jistě já si dobrovolně vybrala těžké zdravotní potíže syna. Asi jsem chtěla, aby musel manžel musel měnit místo a bydlet 150 km od nás a mladší syn nechce měnit školu. Asi je také moje vina, že ve městě kde bydlíme a mě se líbí, je hodnota bytu mizivá. A také mohu za to, že nový zaměstnavatel jej potřebuje na dvou místech současně a tak nevíme, kde opravdu bude nakonec pracovat. Asi je také moje vina, že v práci, která mne baví mám kolegyni, kterou bych nepřála ani nepříteli. Pak mám pocit, že ať chci nebo ne, nic z toho neovlivním a cítím se naprosto příšerně. Tak sorry, že jsem obtěžovala.
 

Eresia
20.02.19
12:50
Nereg.

IP: 195.212.58.*
To bude dobrý. Myslím, že jste vyčerpaná a možná máte blízko v vyhoření, protože toho momentálně zvládat hodně náročných věcí zaráz. Zkusila bych si zhluboka vydechnout a rozdělit problémy na ty, se kterými můžu něco dělat, a ty, s kterými nenadělám nic.
Zdravotní postižení syna se asi moc změnit nepodaří, ale blbou kolegyni lze odkázat do patřičných mezí, jestliže to není šéfová.
Tohle blbé období taky nebude trvat věčně, děti povyrostou, manželovi se třeba naskytne zase jiná příležitost atd. Hlavně si zkuste alespoň občas udělat na sebe s manželem čas, když už bude doma. A vypnout. Děti hodit k babičce nebo kamarádce, alespoň na jedno odpoledne. Zajít si na procházku, do restaurace, sportovat, cokoliv rádi děláte, abyste načerpala energii na ten zápřah. A rozhodně nezapomenout na pořádnou dovolenou.
 
Lostris
20.02.19
21:47
Reg.28.11.18

Eresia děkuji :)
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)