English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



meryl
18.11.18
02:38
Reg. před 2016

Ráda bych se zeptala na svého přítele nar. 3.10.80. Nechápu ho. Momentálně chce být sám a nekomunikovat, nechce se vidět, uzavírá se do sebe. Údajně se potřebuje dát dohromady. Kdyz se ho ptám na podrobnosti, tak prý na něj tlačím. Znamená to konec naseho vztahu? Nebo budeme ještě spolu? Případně záleží mu vůbec na mně a chce se mnou vůbec být? Velmi děkuji, M.13.10.72
 
Koník
18.11.18
13:16
Reg.7.6.18

Dobrý den, u vás je vidět větší energie, kdy váš Mars je v sextilu na jeho Lunu plus konjunkce Slunce, Tedy tam on určitě vnímá větší tlak, což by bylo v podstatě pěkné nebýt toho že Saturn je v napětí s Lunou, on je zablokovaný a neumí projevit city a otevřenost tak jak by jste si přála, je to bohužel aspekt na celý život a je třeba s ním pracovat, hlavně na důvěře v sebe a toho druhého, kdy se postupně naučíte a zjistíte že jste jeden pro druhého vhodní, je to karmicka lekce. Jinak máte pěkně aspekty plné harmonie, které se určitě projeví, dobré je že tam není žádné jiné napětí které by třeba znacilo nepříjemný rozchod.
 
meryl
22.11.18
12:16
Reg. před 2016

Moc děkuji za odpověď. Ještě bych ráda věděla, zda budeme spolu trávit více času a budeme někdy spolu bydlet? Případně je nám souzeno mít spolu dítě? Velmi děkuji M.
Já 13.10.72, on 3.10.80
 
Koník
24.11.18
13:26
Reg.7.6.18

Dobrý den, Saturn ho teď dost blokoval, hlavně Slunce a Merkur, je teď také u něj možnost hluboké transformace, Venuše mu jde přes Pluto, bylo by dobré mu teď vycházet otevřeněji nežli dřív, bydlení i děti jsou možné,hlavně se musíte naučit přijímat. Neuzavirat se jeden před druhým a půjde to, harmonické aspekty tam jsou.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)