English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



The Lucky Strike
14.08.18
15:53
Reg. před 2016

Dobrý den,

obracím se na Vás s prosbou o nahlédnutí, jak se teď budou vyvýjet mé pracovní záležitosti.

Jsem bezradná, mám pocit, že poslední dobou je vše špatně V práci jsem teď dostala výpověď, nepohodla jsem se se zaměstnavatelem. Nebyla jsem tam spokojená finančně a už vůbec ne s přístupem a jednáním zaměstnavatele. Chtela jsem odejít, ale ne hned, teprve až bych měla jistou jinou práci... jenže stalo se

Cítím že na mě padá sklíčenost a deprese :( .. ... ale nemohu si dovolit do ní upadat, musím si teď začít hledat jinou práci. Mám naději se v blízké době někdy uchytit? Je nějaký obor, nějaké pracovní odvětví, kde by se mi mohlo zadařit?

Teď naposledy jsem pracovala v menším podniku, v gastronomii. To prostředí se mi z líbilo, i práce mě celkem bavila, ale postupně vlivem nekorektního jednání zaměstnavatele, vysokých nároků na nás zaměstnance a nedůstojně nízkých platů, začala houstnout atmosféra na pracovišti. Už jsem se tam necítila dobře, cítila jsem, že bych tam měla skončit, ale nečekala jsem, že to bude za takových okolností

Teď nevím, jestli bych to měla raději nechat být, i když se ke mě zaměstnavatel nezachoval nejlépe. A soustředit se jen na hledání nové práce... Nebo jestli má cenu nějak usilovat o to, aby pozměnil důvod výpovědi ve smlouvě .. Vím že bych proti němu mohla použít něco, z čeho by mohl mít na příslušných úřadech celkem malér.. ale nevím, jestli má cenu se do toho pouštět a ještě se pokoušet nějak vyjednávat.. Co si o tom myslí hvězdy?

Lucie, 30.7.1990 14:15

Děkuji
 
Koník
15.08.18
16:15
Reg.7.6.18

Dobrý den, vy máte velmi dravé aspekty na Slunce, které určitě využijte, hlavně proto,že jinak se energie otáčí proti vám, Slunce kvadratura Mars, Pluto, navíc Luna v opozici s Marsem který je v 7,tendence právě k tomu, aby na vás muži byli někdy nepříjemní, což je příkladně i záležitost zaměstnavatele, plus další situace v životě, partnerství apod, jste Lvice takže aktivujte oheň, může to být mnohdy těžké, protože Lunu máte ve Štíru a to je úplně jiný charakter než Lev a vnáší do života temnou stránku, vidím nějakou otázku učení, filozofie a náboženství,taktéž cizinu. Před pár dny vám šel transit Slunce právě kvadratura Mars, to jsou spory, hádky a násilná energie, teď je tam Merkur, takže stále přetrvává zlostnější nálada, celé to však má velmi dobrý charakter, neb Jupiter vám právě prochází přes Pluto a dá vám nový start, všechno staré uvolněte, zloby a vzteky také, a soustřeďte se na nové a lepší, upevnite tím auru, neb všechny zlosti auru oslabují, ohledně práce, máte velmi aktivní cizinu, nemusí to být práce v zahraničí, ale nějaká spojitost s ní, jazyky, výuka, máte Merkur v Panně, jste analytická, ráda píšete, čtěte, vzděláváte se, umíte vnímat hloubku, Slunce se vám blíží na MC střed nebes, hrot kariéry budete mít úspěch ohlédně práce, jděte do toho. Máte i velmi dobře aspektován domov, ohledně práce, nějaká spojitost, vládce 6 Mars, umíte dát tempo a nasazení a nebojíte se pracovat i rukama, určitě se vám dostane nabídka která vás zaujme.
 
The Lucky Strike
16.08.18
08:53
Reg. před 2016

Moc vám děkuji za odpověď
Dovolím si ještě pár doplňujících otázek, které mě trápí.

Jak jste zmínil ty vztahy obecně, včetně partnerství, s tím musím jen souhlasit. Partnerské vztahy (nebo spíš pokusy o ně) většinou končily dříve, než pořádně začaly. Respektive pokud někoho beru jen jako kamaráda nebo s ním flirtuji, ale nejsem z něj nijak tzv."odvařená", vnímám zájem z jeho strany... Jakmile ale i já pocítím k dotyčnému vášeň a chtíč, vždy se něco zákonitě po... kazí Dotyčný začne couvat... já to vycítím a začnu na to reagovat, to pak vede k něčemu jako "souboj dvou eg" nebo "bitvy kdo z koho", a pak to většinou dopadá tak, že dotyčný se stáhne a přestává komunikovat. Někdy se cítím sama a trápí mě to, ale když se na to snažím jít přes rozum a vytvořit vztah s někým, kdo se ke mě chová pozorně, se zájmem a třeba i galantně, nejde to zase z mé strany. Protože necítím jiný než přátelský zájem, necítím touhu, vášeň, nedokážu dotyčného brát více než jako kamaráda. Pouze ve dvou případech se mi stalo, že jsem dokázala dotyčného po čase vnímat i jako potencionálního partnera, ale jakmile jsem ve vztahu k němu začala cítit vášeň, v obouch případech se to pokazilo Taky se nakonec začali stahovat. Nechápu to, nerozumím tomu, proč se mi to děje, proč to tak mám :( Mám snad teď být sama, soustředit se na jiné věci a na opravdovou lásku si počkat?

Ohledně práce to tedy znamená, že tu, ze které jsem před pár dny byla vyhozena, už nemám více řešit? Mám se od toho úplně odseknout a hledat práci jinde?
Přesně jak píšete, mám zájem o filozofii, psychologii, baví mě jazyky, zkoumání a poznávání nových věcí, v jistém smyslu i psaní.. Často sleduji i dokumenty z jiných zemí, se zájmem poslouchám vyprávění lidí, kteří mají zkušenost s prací a životem v cizí zemi, ale nemám odhodlání to sama vyzkoušet (necítím ani, že by na to byl ten správný čas). Co se týče těch ostatních zálib, zajímám se ně formou čtení, sledování dokumentů, atd. Nemám vystudovanou filozofii, psychologii ani nic tomu podobného. Skončila jsem maturitou na gymnáziu. Na víc jsem se nezmohla :( Mám problém dotáhnout věci do konce, zorientovat se v tom, který směr je pro mě nejlepší, kterou cestou se vydat, abych z ní nesešla. Vím, že na studium není nikdy pozdě, ale nejdřív asi musím procházet tou školou života, než ucítím, že tohle je ono.

Ještě jedna věc mě zaujala, píšete, že mám velmi dobře aspektován domov. Tím myslíte vztahy s rodinou? (jsou nyní lepší, než byly dříve). Nebo že jsem si vybrala dobrý byt, když jsem se začátkem tohoto roku stěhovala od rodičů? Vnitřně cítím, že bych tu ještě nějaký čas chtěla setrvat. Nechtěla bych se stěhovat do cizího města, kde je příliš chaotický i rušný život (např. do Prahy), na druhou stranu si myslím, že by mi poznání nějakého cizího města a možná vyzkoušení si života v něm prospělo. Jen si nejsem jistá, zda už nadešel ten správný čas.

Ještě jednou děkuji a přeji hezký den
 
The Lucky Strike
24.08.18
11:09
Reg. před 2016

Dobrý den pane Koníku,

vím, že těch dotazů a proseb o výklad tu máte asi až nad hlavu :), přesto prosím, kdybyste měl chvíli, jestli byste se mi mrknul na ty dvě oblasti. Budu ráda i za stručnou odpověď

1. Vztahy - přijde mi v blízké době někdo do cesty nebo mám teď vztahy pustit z hlavy?
2. Práce - jak jste zmínil, že mám velmi dobře aspektován domov a ohledně práce nějaká spojitost, jak si to mám vyložit? Že žiju na správném místě a práci najdu v okolí nebo že si mám hledat práci i s novým domovem? 🙂

Děkuji :)
 
Koník
24.08.18
14:10
Reg.7.6.18

Dobrý den, u vás je momentálně velmi aktuální Slunce Merkur, v místě kariery, Merkur se navíc dal do přímého směru, vhodná doba pro pracovní záležitosti, Jupiter vám stojí na Plutu, Luně, v 1,velká transformace, soustřeďte se na změny, nové starty, to je přímo kouzelný tranzit, příští takový bude až za 12 let, ohledně vztahu, vůbec nespěchejte, tam přijde velká energie v Prosinci. Práce a domov, ve smyslu vládce domova máte Uran ve 2, velice dobré na aktivity, které přinesou peníze, tedy domácí záležitosti, je třeba se soustředit na něco originálního, přinese to stoprocentně finanční úspěch,finanční příjmy. Nyní ale využijte energii od Jupiteru, který je na Plutu, v podstatě se dá i přát, je to magická záležitost. Vy máte v radixu Lunu na Plutu, přináší to největší hloubku ze všech aspektů, je to v podstatě chápání bez stropu a omezení brána do míst, které jiní lidé nechápou, nevnimaji, velká sensitivita, tajemno, záhrobí, plus Luna je Matka, v životě jste mohla zaznamenat silné emoce ohledně matky, je tam silne napojení.
 
The Lucky Strike
28.08.18
13:12
Reg. před 2016

Ještě jednou Vám moc děkuji
Budu se snažit nezahálet a využít tuto dobu k nalezení té správné pracovní příležitosti :)

S pozdravem a přáním krásného dne,

Lucie

 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)