English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zjevení".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zjevení

René71
15.06.18
12:14
Reg.14.6.18

Dobrý den všem, dělá mi starosti syn 9 let. Jako malý chlapec viděl sedět na skříni černého pána v kápi. Nebál se ho.
Poslední cca půlrok je velmi zamyšlený a jednou mi na otázku na co myslíš dokonce odpověděl ; Nad životem jakou má cenu ; což mě hodně vyděsilo.
Je nějaké propojení s jeho zážitkem- mužem v černém?
Co s tím?
Děkuji všem za odpověď a radu. René
 
Gama
15.06.18
16:13
Reg.4.1.18

Zdravím ,víte děti jsou citlivé na změny.To znamená že mohou vidět to co dospělý ne .Když se nad tím zamyslíte určitě si uvědomíte že máte třeba podobný zážitek i vi jako dítě.První příznak para vnímání prodělá dítě mezi čtvrtým až šestým rokem života.Abychom mohli určit kdo byl přichozí muž v černém museli bychom vědět o tom setkání více.Tyto schopnosti mají všechny děti jen některé o nich mluví,během dětství buď úpně zmizí nebo se rozvinou.Je dobré s dítětem o těchto věcech mluvit a dávat na jeho otázky pravdivou odpověď.Pokud přemýšlí o ceně života bylo by dobré si o tom popovídat a dát informace,je možné že ona bytost je průvodcem vašeho syna a vrací se.S touto odlišností se dá žít,jen se musí umět s těmito informacemi pracovat.Já viděla svého prvního ducha ve čtyřech letech,žiji normální život s rodinou a je mi již přes půl století.U mne se daná schpnost rozvinula a dnes v této oblasti pomáhám těmto bytostem se navrátit.Dávejte svému synkovi záštitu a ochranu a on si stím poradí.Přeji vám trpělivost a štěstí.
 
René71
25.06.18
17:28
Reg.14.6.18

Dobrý den, moc Vám děkuji za odpověď. Byl malý, takže jsem ho uklidnila, ale tak úplně mi ho popsat nedovedl. Jen, že seděl na skříni a jak vypadal. Nebál se ho. Jeho citlivost je dost velká a rozhodí ho i nemoc v rodině aniž by o ní věděl.
Jste moc hodná a laskavá děkuji René
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)