English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Proč mi to dělá? Už o mne nestojí? ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Proč mi to dělá? Už o mne nestojí?

monima30
07.05.18
12:50
Nereg.

IP: 89.203.240.*
Monžná jsem naivní, ale to co zažívám je opravdu hodně zvláštní... Před 4 lety jsem prožívala manželskou krizi a byla jsem úplně na dně. Manžel měl paraelní vztah a navrhl mě ať si také někoho najdu. Cítila jsem se osamělá a tak jsem si dala inzerát a seznámila se s jedním fajn klukem (je o 12let mladší.
Hodně jsme si psali. Jeho psaní mě pomáhalo v těch nejtěžších chvílích života, věřil mě, dodával mi odvahu, podporoval... I když proběhlo i erotické jiskření nikdy jsme se nesešli a jednoho dne zmizel s tím, že prý mu na mě záleží a nechce mi ohrožovat manželství. Já zůstala sama, ale to vše mi dodalo sílu bojovat za vztah s manželem, který se téměř rozpadal. Dnes díky tom všemu jsem někde jinde - nabrala jsem sevědomí,odvahu a změnila i práci, podnikám a mám práci snů, manžel mě podporuje a jsme zase OK. I když on má zase jinou milenku (už jiný asi nebude, ale pokud je to jen sex, tak to toleruju)
No a nedávno za velmi podivných okolností se mi zase ozval ten můj internetový kamarád. Opět jsme si hodně psali. Prý na mě celou dobu myslel a že je rád, že se vše srovnalo, že si zasloužím plnit sny a pak zase erotické jisření, dokonce takové, že jsem se do něj, po tom co psal asi zamilovala... Bylo to tak intenzivíní, s nikým jsem nebyla naladěná na takové vlně... Skvěle jsem si rozuměli, oba se nám líbilo, že jsme takový jiní než ostatní... (Malý princ a jeho růže... ) Byla jsem pro něj královnou, bohyní (tak mě nazýval), psali jsme si denně, dokonce přes pouze psaní jsem s ním zažila stav podobný tantrickému sexu... bylo to nádherné, nikdy jsem něco podobného nezažila!!! Psal taky, že to cítil taky velmi silně, ty energie, že mě má plnou hlavu... Dokonce se mi snad tím zážitkem otvřelo "duchovní srdce" nebo jak to nazvat, ten pocit uprostřed hrudníku, cítím tam takové proudy energií jen když na něj pomyslím... Narozdíl od manžela, který vidí v sexu jen kvantitu a tělesné pudy s ním to bylo tak krásné, protože se tak nějak protnuli naše hlubiny duší... Pořád jsem měla strach, že zase zmizí,ujišžoval, že ne, no pak naše komunikace začala váznou a opět zase zmizel... Nevím proč, neodpovídá a já nechci ho zasypávat citovými výlevy... Bylo to po té, co jsem mu naznačila, že jsem byla u kartářky a že se mi tam zmínila i o něm... Nevím, jestli se lekl, nebo mě jen využil... , nebo co si o tom mám myslet????
(On je svodobný, bezdětný, s přítelkyní se rozešel před půl rokem, prý to bylo jen povrchní a je ted nyní štatsný sám se sebou) Miluju svého manžela, spolu perfektně vycházíme, jsem dobrý tým, ale poslední dobou spíš jako kamarádi, po 20 letech tam té vášně už moc není a manžel ji raději dává jiným... S ním to bylo úplně něco jiného, říkal, že ho jiné ženy nezajímají,zvlášt je-li s někým ve vztahu... Jen jedna prý může být královnou.. Nebo začal taky něco cítit a ví, že jsem vdanná a nechce mi narušovat můj život??? (Máme 2 děti, dcera je už dospělá samostatná a syn má 10)
Zažili jste něco podobného???? A co s tím??? Nechat to být a zapomenout???
 
chrpa
10.05.18
08:47
Reg.9.5.18

milá pani, možna nejsem v pravu vam radit. ale ptate se na nazor. Jste citlivá duše, které chybí city, láska, dobré slovo. Je to tak pochopitelné. Ale také jste velice vnimava na psychický vliv.. Radila by vam na vše zapomenout.. Berte to jako přijemný zažitek z přečtěné knihy, která se dotkla vašého nitra.. nic vic od knihy nelze očekavat. Važte si toho , co mate, rodinu, děti, zaběhlý uspěšný život, držte se toho. Vím, že z nevěrným manželem je to těžke, ale pokud jinak u něho rodina na prvním místě.. Co se tyče takových virtuálných vztáhu, budte velice opatrná. Nepouštějte to blizko k srdci, mužou vas lehce zmanipulovat, berte to jako hru.Je spoustu věci, které vas rozptyli, zajmové kroužky, tanec, keramika itd. kde se potkate s realnim světem a budete schopna vše realně zhodnotit. Nenechte se nikym manipulovat.100% spolehnout můžete jen sama na sebe.. Vaše dobro a dobro vaších děti můsi byt předevšim.. Omlouvam se za chyby, jsem cizinka a dlouhé hlasky mic nic neřikaj..
 
monima30
10.05.18
23:29
Nereg.

IP: 77.95.197.*
Chrpa. Děkuji Vám za názor Ano, rozum mi také velí zapomenout a netrápit se a jít dál... Ale srdce mnohdy vidí, co je očím skryté. Připadá mi to, jako by mi ten můj virtuální přítel vždy tak nějak zrcadlil, co mám na sobě zlepšovat, že se mám někam posunout. I minule ve mně zasadil semínka něčeho a pak zmizel. Zůstala jsem sama a nezbylo mi, než změnit sebe - své postoje a svůj život a pak se děly věci, doslova zázraky! Ano to dno mne tehdy posunulo, tam kde jsem nyní, ale asi to ještě není ono... Měla bych se naučit být nezávislá na ostatních (manželovi i něm), nehledat štěstí v jiných, ale sama v sobě. Ale nyní je to hodně těžké, když člověk se člověk podívá do "rajské zahrady", vše ostatní nemůže ten pocit nahradit... Moc mi chybí. Mám pocit, že on ke mě také chová silné city, ale rozum mu velí se stáhnout. Jinak by se po také době neozýval, nemyslel by na mne, dávno by zapomněl a nebyl z toho setkání tak unesený. Užili jsme si krásné chvilky, ale když zjistil asi, že jsem pořád vdanná, nechce mě ničit rodinu a tak se raději stáhnul a třeba se s tím také vyrovnává... Při tom našem setkání po letech se mi dokonce tak otevřel, že mi sdělil přesně, kde bydlí, kde pracuje a odkaz na jeho stránky do práce i s jeho iniciály, což mě u něho takového tajnůstkáře hodně překvapilo... Takže vím, že nelže, že jeho zájem byl opravdový... Minule jsem znala jen jeho křestní jméno a neřešila to, protože prioritou bylo pro mě udržet rodinu a vztah s manželem. Byl to jen kamarád s výhodami, ted ale cítím, že to je moje spřízněná duše, řekla bych snad že i duchovní dvojče
 
Nika90210
14.05.18
00:52
Nereg.

IP: 88.100.59.*
Zdravím Vás, Vy sice pokládáte v nadpisu otázku, ale když Vám na ni chrpa rozumně odpoví, tak si vedete svou. Vy vlastně jste vlastně přesvědčena o své pravdě a chcete, aby Vám je ostatní potvrdili. Nic jiného slyšet nechcete. Existuje spousta důvodů, proč se tak chová, ale proč by je tady lidé měli vypisovat, když pak Vy odpovíte, že to tak není? To je ztráta času. Pokud Vás to zajímá, tak si sama najděte články o tom, jak snadno se dá ulítnout na internetových románcích. Každopádně, i pokud by to byla tak, jak říkáte, že by se něčeho zalekl, pak správný chlap řekne věci na rovinu a neuteče jako malý kluk nebo zbabělec. Ale co, je to Vás boj. Když se Vám to tak líbí a vyhovuje...
 
monima30
15.05.18
21:30
Nereg.

IP: 89.203.240.*
Děkuji Vám za názor. Je to teď hodně čerstvé a je možné, že s odstupem času se na to budu dívat jinak...
 
Irena 235
16.05.18
02:33
Nereg.

IP: 83.240.82.*
Jak víte že nelže, nebo se nevydává za někoho jiného? Pokud by tam bylo takové duševní souznění, pak by fakt, že jste vdaná nebyl relevantní. Bojím se, že se psaním s vámi jen bavil... .ale pokud vás to posunulo dál, není čeho litovat.
 
Klára Kovaříková
17.05.20
10:20
Nereg.

IP: 89.176.136.*
Chtěla bych vědět, co jsem byla v minulém životě

Chtela bych vědět, jestli v roce 2020 se stane něco neočekávaného
 

roznovka
17.05.20
13:57
Nereg.

IP: 77.22.253.*
Snažila bych se,dát si manželství do pořádku. A s internetovým kamarádem to skončit. Nikdy jste se neviděli nesešli, ale milujete se ? Co to je za nesmysl? Jak můžu někoho milovat když ho neznám. Protože pokud nebylo osobní setkání tak toho člověka neznáte. Do emailu do chatu i v hovoru Vám toho může napsat navykládat všechno co se mu zachce. Tak naivní jsem byla taky. To že Vám byl partner nevěrný, to značí i o Vás. Vaše nastavení a jen Vy ho můžete změnit. Zamyslet se sama nad sebou.
 
ayka
13.01.23
05:14
Nereg.

IP: 81.65.135.*
monima kocicko ,presne vim co jsi prozila a jak jsi se citila a citis i ted ...

tvuj inernetovy kamarad prisel v pravy cas, mela jsi o cem snit a na co se tesit , pomohl ti nedostat se do deprese a dokonce jsi s nim zazila neco noveho , krasneho a nezapometulneho.
ted mu napis posledni zpravu a podekuj mu za to... at je to kdo chce a co chce to je fuk ;pomohl ti a to se pocita ... poprej mu krasny zivot a stop ... . uz nic nedelej , cas je doktor !
 
rebelkaaaa
12.12.23
12:54
Reg. před 2016

A zkusila jste mu navrhnout setkání v reálu? Pokud jste přeci do sebe oba zamilovaní tak se sejděte a posunete tento vztah dál. Pokud je to podvodník tak nepřijde a aspoň budete vědět co a jak. Pokud je to opravdu muž o kterém píšete tak si čas najde 😊& ;#128522;😊 ;. O věrnost k manželovi tu už nejde, sám podvádí, tak co řešit.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)