English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

holandské př.

Kdo zívá pomáhá zívat i ostatním.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sen ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sen

Kvetoslava
12.03.18
10:29
Reg.9.2.18

Dobri mala som Sen ze som porodila dietatko a maldzel Ho drzal v naruci obi dvaj sme plakali videla som Ho to dietatko plakalo neviem Co to znamena Dakujem za odpoved
 
Gama
12.03.18
15:47
Reg.4.1.18

Zdravím,takže výklad je :Příznivé období změna k lepšímu,radostná událost v blízkém okolí.Budeš mít odvahu i k novému začátku to nejhorší máš za sebou.
Hodně štěstí kotě.
 
Kvetoslava
13.03.18
11:06
Reg.9.2.18

Dakujeme za odpoved.
 
Aristas
20.09.19
12:10
Nereg.

IP: 85.163.9.*
Měla jsem sen,

Už si ho moc nepamatuji, ale pokusím se co byl základ...
byl tam prsten, který si zcela jasne vybavuji, byl zlatý a gradoval v ovál ve kterém byla zády na pláži sedící mořská víla a dívala se na moře, byl zásnubní a nebyl můj, byl sestry mého ex. Pointou pak bylo to, že se někde ztratil a hledal se a já našla nějaký podobný taky s vílou, ale negradoval v ten ovál, byl kruhový a dal nevím, tuším, že ona ho nechtěla, protože měl na sobě vady a já už si pamatuji jen jak ho držím v ruce a dívám se na něj..
Tak jestli je tu někdo kdo mi to pomůže pochopit🙏děkuji
 
Týnuše 1
25.11.19
13:11
Reg.25.11.19

Přeji pěkný den. Měla jsem divný sen a zajímá mě co znamená. Utekla jsem s kamarádkou z domova. Našli jsme nějakou boudu docela pěkně vypadající z venku byly žluté závěsy v boudě 3l2 postele skříň a okno. Když jsme se v boudě zavřeli tak jsme se koukaly z okna tam byla máma nějakých dvou holčiček. Jela na velbloudovi a loučila se s nima. Pak se setmělo šla jsem se kouknout do skříně ve spodní polici měla věci kamarádka a v prostřední já pak jsem se koukla do dvoj skříňky nahoře byly tam věci ptala jsem se jí jestli je to její ona řekala ne. Byla tam zamčená kniha tak jsem ji odemkla byly tam fotky děti s panenkou která byla zakrvácená. Byl tam i příběh ale nečetla jsem ho zamkla jsem tu knihu najednou se ozval zvuk do okna něco narazilo. Kamarádka říkala že tam něco nebo někdo je slezla jsem z postele na které jsem stala a šla jsem se podívat k oknu. Byl tak chlapec 7-8 let s tmavýma vlasama okolo jeho těla byla ruda zář a měl strašně naštvaný výraz v obličeji. A furt narážel do toho okna vždy se rozběhl a rána, pak kamarádka říkala že se snaží dostat do boudy tak jsem ji řekla ať nemluví. Najednou se zastavil u okna a koukal přes žlutý závěs jestli tam jsme bylo to strašidelné a pak zase s tím strašně naštvaným výrazem se rozbíhal a narážel opět do okna. Pak jsem se vzbudila. Moc by mě zajímalo co ten sen znázorňuje moc děkuji za odpověď
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)