English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "láska,přátelství".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

láska,přátelství

lady
11.03.18
22:43
Nereg.

IP: 176.98.110.*
Dobrý večer,chtěla bych se zeptat mám kamaráda šest let ,rok je to co jsme se začali navštěvovat a před třemi nedělemi to přešlo i v milování ,překročilo to rámec kamarádství. On je bohužel zadaný a poprvé nevěrný .Doma se to provalilo,musel mě odstranit z přátel atd.Děti spolu nemají ,ale mají hipotéku na barák největší kámen úrazu.Chtěla bych se zeptat,zda je šance,že budeme dál přátelé nebo se odhodlal odejít za mnou.Za šest let jsme se nepohádali,víme o sobě vše.Sice řekl,že nikdy neodejde,že je to tam komplikovaný a životem zklamaný ,ale vždy nemusí být,tak jak se říká.Děkuji za odpověď Zdenka 26.11.1972 Varnsdorf
 
Gama
12.03.18
16:06
Reg.4.1.18

Zdravím Zdeničko,jste střelec takže pro okolí se jevíte statečně ale uvnitř sebe pláčete.Víte Zdeni v první řadě bych vám chtěla říci že stavět své štěstí na neštěstí někoho druhého příliš neuznávám.Ale každý chceme něco jiného.
Vyložila jsem karty a tady je výsledek:chová k vám určité city ANO,opustí ženu NE,chová city ke své ženě ANO,problém s placením závazků k bance ANO,budoucnost
s vámi NE,váš vztah skončil ANO,vratí se NE.Víte když se tak na to koukám on s vámi vlastně odpočíval potřeboval se vypovídat prostě byla jste jeho duševní podpora.Abych byla upřimná je to muž který nerad něco mění není váha?I tak vám přeji hodně štěstí ve vašem životě.Jestli vám mohu radit udělejte něco pro sebe,než něco rozbijete vžijte se do pozice druhé strany.Mějte se krásně.
 
lady
12.03.18
21:04
Nereg.

IP: 176.98.110.*
Dobrý večer gama děkuji za upřímnost,on je beran.Jeho přítelkyni znám z děctví,jen ona si mě nepamatuje.Je to hrozně zlí člověk a sprostý .Nejen na přítele ,ale i na ostatní.Ano nemá sílu na nový vztah.,proto šel jezdit na kamion,aby sní nebyl doma.Dnes psal ,že mě nechce ztratit ,že jsem kamarádka se vším všudy,i když jsem psala,ať se vrátí domu,psal,ať takto nepíši ,že to bolí.Neměli jsme nic takového v plánu a už vůbec rozbíjet vztah ,spíš nefungující vztah ,kde je hypotéka.Jak se díváte na to,že mají motorkářskou partu a ona místo,aby to řešila sním a se mnou,tak to tam řekne přede všemi na plnou pusu a se mnou,že si to přijede vyřídit.Vím jak by to dopadlo právě díky tomu,že ji znám.Jsem ze všeho zmatená,neměla jsem nikdy na růžích ustláno,ale tak hodného člověka jsem potkala poprvé za život,proto to zašlo,až tak daleko.Věřte,že nejsem také zastánce nevěr a rozbíjení partnerství.Jsem ráda,že se mohu vypovídat,alespoň tady,protože nejsem člověk,který se svěřuje a rozebírá takové věci z druhými.Omlouvám se
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)