English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Obyčejný polibek - neskutečné vzrušení".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Obyčejný polibek - neskutečné vzrušení

LinaCerrullo
10.02.18
15:01
Reg.10.2.18

Zdravím, co si, prosím, myslíte, o tomto snu? Není to poprvé, co se mi zdál sen takového typu.


V tom snu byl u nás na návštěvě jeden známý člověk, má pořad v televizi, ale je mladý, já se s ním už jednou setkala. Sympatický. Poté mi řekla moje známá, že je to její kamarád, vzkázala jsem jen, ať ho pozdravuje. Tot vše, to se stalo asi měsíc zpátky, nic zvláštního.

S manželem máme skvělý 5 letý vztah, nejlepší sex jaký jsem snad zažila, pěkný. Samozřejmě nejiskří to tolik jako na začátku, ale nikdy bych neměnila ani na našem vztahu absolutně nic neměnila. Pracovně se mám moc dobře, jsem na vzestupu, jediné co mě frustruje je, že se nám nedaří další dítě, ale na náš sex. život to nemá vliv, neřešíme to s lékaři, jen mě frustruje a štve, že nejsme z těch kterým by se to časem povedlo. Jinak je vše od financí přes osobní spokojenost a lásku v pořádku. Teď ten sen... předem píšu, že jsem usínala dost unavená, frustrovaná a v opravdu špané a smutné náladě, protože přišla další ne/očekávaná menstruace. Plus mě bolelo břicho, na sex nebo něžnosti jsem neměla ani pomyšlení.

Zdálo se mi, že jsme s manželem a tím naším slavným známým u nás na zahradě, že se procházíme a ukazujeme mu stromy, zahradu atd. Manžel odešel, procházel se někde dál, já s ním jsme seděli na lavičce. Najednou jsme to strašně silně citili, jen co jsme beze slova seděli vedle sebe. Obrovská přitažlivost, taková že vám zrychlí tep, smysly se zostří,rozbuší se srdce. Podívali jsme se na sebe,ale už v tu chvíli jsme oba okamžitě věděli, o co jde. Letmo, naprosto letmo jsme se dtkli rtů, bylo to jak exploze, bylo to neskutečně slastné, sladké, vzrušující, tak erotické, tak báječné... bylo nám oboum jasné, že kdybychom pokračovali, tak to bude neuvěřitelný výbuch vášně, všeho..něco nepředstavitelného. Nepokračovali jsme, beze slova jsem se oba zvedli, oba byli šťastní, a utíkali za manželem, aby mu to nebylo divné. Při procházce zahradou jsme neápadně hledali - opět aniž bychm si cokoli řekli - nějakou skrýš, kde bychom mohli být spolu a ten polibek si dát trochu větší.
Ale už i jen ten letmý stačil k tomu, aby to byla bomba a oba se chvěli po celém těle.

..připomínám znovu, že ve vztahu jsem šťastná, sex si užívám i líbání, mám všeho v plné míře, nestrádám.manžela moc miluji i on mně.


Takové sny mě vždycky absolutně rozhodí a vykolejí na celý den.
A zdálo se mi to už víckrát.

Asi poprvé to bylo na vysoké. Políbil mě takto ve snu muj profesor. Také lehký polibek, ale obrovské, ohromné vzrušení.

Podruhé a to už nevím kdy, se mi zdálo totéž s jedním mým kamarádem. Také jen letmý polibk. Děj už si nepamatuji.

A konečně potřetí se mi toto zdálo loni, s mým lékařem. Polibek, a já pak šla za manželem, a on stál smutně koukal, jak k němu odcházím.

Tentorkát s tím ale manžel ve snu nijak nesouvisel, nijak "nepřekážel" a ta vášeň byla snad ještě větší, fakt obrovská.

Opravdu ale sexuální frustrací netrpím.
Nedokáže to někdo z vás rozluštiti? Co se mi tím podvědomí snaží říct?
 
Dracizena
16.02.18
00:04
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Četla jsem jen konec... nečtu dlouhé sny, když se dají napsat krátce... Ale toto snové vzrušení prožíváš, protože si Tvá nervová soustava řeší jaké si vypětí... A tělo ví, kdy Tě má dostat do stavu vyvrcholení... V ten správný den a datum a moment... tělo se i touto formou samouzdravuje...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)