English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Sheridan

Udice je dlouhý prut, na jehož jednom konci visí červ a na druhém konci - lenoch.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "sen o cestování".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

sen o cestování

blueye
20.09.17
10:24
Reg.20.9.17

Dobrý den dracizeno,
pořád se mi zdá sen, že někam jedu-vlakem, autobusem, autem..to auto někdy i sama řídím, jindy jsem spolujezdec, jindy ho vidím jen stát..z vlaku vystupuju, nastupuju, cestuju jím, stojím na nádraží nebo autobusové zastávce, kupuju si jízdenky a hrozně pospíchám abych stihla vlak.jednou se mi zdálo že jsem byla dokonce v cizině.také jsem často v hotelu či v penzionu a balím kufry nebo vidím druhé jak balí.
2)dále se mi zdá že jsem nahá,vidím hlavně svá ňadra a zadek
3)také často vidím nebo slyším výstřel, vidím zbraň, schovávám se v chatě před mužem s puškou který na mě venku čeká atd.
Moc prosím co to všechno znamená? souvisí to nějak s mužem do kterého jsem se zamilovala a nemůžu na něj přestat myslet?
 
blueye
20.09.17
10:28
Reg.20.9.17

a také mě pronásleduje každý den číslo 77 , vidím ho všude a kdykoliv se podívám na svůj telefon, tak mám nabitou baterii na 77%, prosím co to číslo znamená ?
 
Dracizena
21.09.17
23:47
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Blue, musíš se naučit vyplachovat hlavu... střádáš si v ní informace a melou se Ti dokola stejné myšlenky a jako když to nejde zastavit... To cestování a balení kufrů atd. Tvá andělská energie, jakoby s Tebou chtěla pryč, od Tvých myšlenek. najdi si nějaký zájem, jdi mezi jiné lidi. Kulička, která se bude točit dokola a na jednom místě, bude dělat důlek... a to samé Ti v hlavě dělá myšlenka na něco, nebo na někoho.Ty budeš vědět... jednou Tě bude opakovaně bolet hlava z těchto Tvých dnešních myšlenek... Je čas jim utéci, zavřít ty pomyslné dveře a vypnout to pomyslné rádio v hlavě... Sleduj, o čem si v hlavě sále povídáš... Cvič si s krční páteří a denně, nutné... tři si dlaně o tváře a stehna, ale i zadeček... má to smysl, kterému bys zatím nerozuměla... je to samoléčivý smysl... často si vsouvej dlaně pod paží, křížem ruce, to je jasné... a až se ohneš do předklonu, tři si hlavu, masíruj, houpej s ní a dej do představy, že z ní vyklepáváš to přebytečné... říká se tomu kecy, kdo Ti je cpe do hlavy... a obaluj se vizuálně do modré duhy... držím Ti palce...
 
Dracizena
21.09.17
23:51
Nereg.

IP: 92.62.225.*
77 = 7+7=14+5= PĚTKA... nerozčilou se a zachovávej ledový klid... vždy... Pětka nám ukazuje směr na pět základních smyslů... dej si do přání, kterým smyslem bys ráda vnímala svého Anděla... ON se k Tobě blíží... pá a drž se...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)