English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Týdenní horoskopy - špatně naskakují".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Týdenní horoskopy - špatně naskakují

Js
31.03.17
12:34
Nereg.

IP: 89.177.51.*
Dotaz a námět na opravu.

Týdenní horoskopy naskakují pro další týden už v pátek nebo ve čtvrtek předchozího týdne - viz. u týdenních horoskopů je již dnešní den (pátek 31.3.2017) týdenní horoskop na týden příští (3.4. - 8.4.2017), ač z toho starého byla pro tento týden stále ještě aktuální sobota, která bude až zítra.

Já bych řekl, že to máte špatně nastavené... .V týdenním horoskopu jsou pro jednotlivý týden vždy výkladovými dny PONDĚLÍ,ČTVRTEK a SOBOTA a dle mého názoru by týdenní horoskop na nový týden měl naskakovat vždy až uplynutím půlnoce ze soboty na neděli...

Tedy je to ovšem pouze má domněnka, která může být mylná, ale minimálně již půl roku tento nedostatek sleduji a říkám si, jsem zvědav, jestli se někdo ozve... a neozval... , tak se ozývám jako člověk, který je přesvědčen, že se jedná o chybu - já.

Mějte se ,
Js

 
Red
31.03.17
23:53
Reg. před 2016

Díky za komentář. Zamyslím se, jestli to změnit. (Je to takto aktuálně samozřejmě záměrně, aby se dalo s předstihem připravit na další týden.)
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)