English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 19.2.2025
Svátek slaví Patrik, zítra Oldřich.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 19.2.2025
Svátek slaví Patrik, zítra Oldřich.
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "nemam tu byt ?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

nemam tu byt ?

mira6486
19.11.16
19:21
Nereg.

IP: 89.204.139.*
ahoj ako je to mozne ze sa mi v nicom nedary..dva roky sme v zahranici najprv vrakusku .teraz v nemecku ..velke financne probemy mame tiez aj vo vztahu ..mozem sa snazit ako chcem nejde to

Dracizena
03.12.16
22:51
Nereg.

IP: 92.62.225.*
kdybych já nevolala vesmírné bytostní energie, také by se mi nedařilo... jste tam, jak sám voják v poli a ten je snadným terčem negativních energií... Volejte si pomoci shůry... je má rada nad zlato...

mirka06
09.12.16
21:58
Reg. před 2016

nikdy som nebola tak natom ako teraz a to len v zahranici ..myslim ze tu v zahranico nemam byt tak to citim
som ztoho chra do slova

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)