English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Láska/přátelství v cizině?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Láska/přátelství v cizině?

Macetka
15.11.16
22:00
Reg. před 2016


Můj dotaz se týká vztahu. Jde o cizince, vzhledem k tomu, že pracuji v Řecku a do Čech jezdím jen na pár týdnů (nyní mám v plánu zůstat 2 měsíce a vrátit se první týden v lednu, již mám domluvenou práci v jedné kavárně kde jsem pracovala minulý i letošní rok).

Tak tedy jde o muže kterého znám 2 roky (pracovali a bydleli jsme na stejném místě), díky tomu, že jsme oba měli podobnou pracovní dobu, jsme spoustu volného času trávili spolu. Stali se z nás dobří kamarádi, ví o mně snad vše. Opravdu mnoho lidí se mě už od minulého roku ptalo zda mezi námi něco je a stále nás podezřívali... ale opravdu jsme až do předešlých dvou týdnů byli jen přátelé. Nikdy na mě nic nezkusil, mnohokrát nezištně pomohl. Vlastně do konce minulého roku měl i přítelkyni (poslední kapkou v jejich vztahu bylo to, že jí někdo řekl, že ji se mnou podvádí - nebyla to pravda) a já se 4 minulé roky plácala ve vztahu/nevztahu.

Můžu ríci, že ho mám opravdu neskutečně moc ráda za to, jaký je člověk... jak se chová k ostatním lidem a prostě je mi vedle něj dobře. Sama si ted nejsem jistá tím co k němu cítím... ale vím, že mi na něm záleží a nechci o něj přijít.

Nejsem si jistá tím co cítí on ke mně. Přijde mi, že než jsme spolu začali spát... mnohem více jsme spolu mluvili (opravdu o všem), komunikovali... ale ted jsme jeden před druhým takový nejistý a je to cítit.

Zajímá mě tedy:

1) Co cítí on ke mně? Jak mě vnímá, co si o mně myslí...

2)Pravděpodobně v lednu se vracím... nejpozději do dubna, kdyby se náhodou /s čímž nepočítám tady v čr něco naskytlo), bude to mezi námi nějak pokračovat (prostě ani nevím co mezi námi je... opravdu nejde jen o sex, ale nechodíme spolu). Bude mezi námi vztah?

Předem moc děkuji

Markéta 21.3.1989 ve 23:10 on Dimitris 4.1.1994
 
Macetka 89
07.10.17
12:57
Nereg.

IP: 85.75.119.*
Stále prosím o odpověď :D
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)