English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "řetěz".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

řetěz

ana13
26.09.16
06:38
Reg.20.9.16

dobrý den, poslední dobou se mi zdají dost často dva sny. První je takový neurčitý - jde spíš o pocit strachu a obavy, ráno po probuzení si nepamatuji o čem se mi zdálo, ale ten pocit obavy zůstává.
Druhý - stojím na břehu - nevím zda je to moře nebo velké jezero, hladina je klidná, voda čistá. Z vody tahám řetěz na jehož konci je loďka.
Zkoušela jsem si ze snářů vyčíst, co to znamená, ale výklady se různí.
Moc děkuji za odpověď.
 
Dracizena
30.09.16
23:11
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Aničko, dnes, v Konci Světa a Začátku Nového, se roztrhl s lidmi duchovní pytel... Lidé se budou vracet do propojení se svými dimenzemi a Tebe Tvá dimenze oslovuje touto snovou cestou... Máš silného Anděla a ON o sobě dává vědět tím řetězem a loďkou... Sedni si do ni, jako když se do sna vrátíš a sleduj, kam Tě loďka veze.Ale ze břehu si vezmi dvě větve, jako pádla. Anděl pozná, že jsi opatrná a že bez pádel do loďky nevlezeš... a to je ten Tvůj strach-obava... Čeká Tě Tvůj Anděl a dá Ti Dar vědění... ale až... až sedneš do loďky a v představě budeš pádlovat a svého Anděla hledat, i v mlze, která se nad vodou bude vznášet... nevracej se a pokračuj opatrně dál...
 
ana13
04.10.16
19:27
Reg.20.9.16

Mockrát děkuji za výklad, dračí ženo. Nejsem si moc jistá, jestli úplně vím a chápu kterým směrem se vydat.
Dnes se mi zdál další sen - opět voda - křišťálově čistá. Akorát, že mi doma praskly trubky od topení a přes dům se mi valily doslova proudy vody. Naštěstí se znenadání objevil známý s manželkou a potrubí spravil a voda zmizela. Tak nevím, jestli se jednou neutopím.
Mockrát děkuji za Tvůj čas a ochotu
 
Dracizena
07.10.16
13:31
Nereg.

IP: 92.62.225.*
Co se děje v reálu, děje se i těle... Vnímej své ledviny a často si na ně pokládej ruce... Ne, neutopíš se, protože sen s křišťálovou vodou je ve skutečnosti křišťálová bytost, nazveme ji Anděl, která ti vždy povede mysl, abys neudělala někde chybný krok a nebo skok do vody... Povídej si s tímto Andělem, třeba před spaním, časem poznáš, že existuje... Také jsem tenkrát nevěřila, ale musela jsem bytostní druhy poznat... a do dnes si mě vedou, jako svou loutku... jinak bych zde nepsala a neměla pro vás odpovědi... ŘETĚZ+ LOĎKA+ KŘIŠŤÁLOVÁ VODA... to je Tvá cesta... hlavně nenadávej, že se vytopil byt... vztek, zloba, by šla do opakovaného řádu a opět by se něco stalo... Do nebíčka jen děkuj, že to dopadlo dobře... pááá
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)