English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Thackeray

Vousatí tvorové jsou zrovna tak chtiví chvály, zrovna tak fintiví v oblékání, zrovna tak pyšní na své osobní přednosti, zrovna tak vědomí své přitažlivosti, jako kterákoliv koketa na světě.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "nepříjemný sen ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

nepříjemný sen

mafara
08.08.16
23:28
Reg. před 2016

Dobrý den. Již dlouhou dobu ( roky)se mi zdá opakující se sen. Je v různých podobách, ale stále to samé. Jsem nešťastná ve svém manželství a toužím po někom jiném. Chci být s tím jiným mužem, ale nejde to a čas letí a já nevím jak to změnit. Pak si ale uvědomím, že manžel se kterým jsem nešťastná (ten snový) není můj současný manžel skutečný,ale bývalý manžel se kterým jsem se před 18lety rozvedla a ve snu si uvědomím, že je vše v naprostém pořádku, že jsem se svým současným manželem a že to byl jen sen. Když se pak probudím, jsem spokojená, že to dobře dopadlo a že ten sen skončil. V původním manželství jsem nebyla nijak týraná, jen jsme si nerozuměli a nemám na něj žádné traumatizující vzpomínky. Ty sny jsou ale dost nepříjemné, takové docela noční můry. Můžete mi někdo říci, co by to mohlo znamenat? Děkuji moc za pomoc
 
Dracizena
13.08.16
21:21
Nereg.

IP: 185.64.40.*
Tělo se samoléčí a k tomu bývají nápomocné sny... která zapojí myšlení a myšlenky uvolňují vchody do určitých myšlenkových výdutích, které tělesné energie /Tvá Duše/ čistí..ze žádného snu nebuď nesvá, vždy si říkej "aha, sen mi pomáhá čistit tělo"... a sny člověka vedou i do minulých životů a příběhy mohou být o Tobě, ale v jiném předešlém životě...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)