English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Viktor Hugo

Duše napomáhá tělu... je to jediný pták, který klec podpírá.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Kartářka zloděj".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Kartářka zloděj

Lucky
13.10.15
13:41
Reg. před 2016

Stalo se někomu,že ho okradla kartářka?Mě okradla o 3150kč,což není malá částka.Několikrát jsem jí volala a byla velice milá a tvrdila,jak mi vše vrátí a dokonce kdy.Posílala jsem ji několikrát číslo účtu.Ted mi zablokovala veškerou komunikaci a telefon mi nezvedá.Normálně pokrčuje ve své praxi.Domnívám se,že lidi s takovým charakterem by neměli vůbec pracovat s ostatnímmi lidmi.Nějaké návrhy,co s tím?
 
Gabriella
21.12.15
17:58
Reg. před 2016

důvěřuj, ale ověřuj. Já vím jaké to je když někomu naletíte, nemám zkušenost s kartářkou zlodějkou, ale ono to asi vyjde nastejno. Když chce někdo za výklad takovou částku, je lepší si to proklepnout. Asi bych ji upozornila, že jestli bude nefér, že o ní napíšu nějakou pořádně negativní recenzei.
 
Dracizena
23.12.15
15:30
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Lucko, Ty jsi pánem svého osudu, ty musíš vědět, koho a za co podarovat..Tys jí ty peníze dala a teď ji ale nesmíš proklínat.Obrací se ta kletba jen a jen na Tebe... Máš ztráty, které jsi podle osudu měla mít a s tím se smiř. Osud Tě má připravit o více peněz, jak si myslíš a když tuto ztrátu vydýcháš a řekneš si do hlavy, že to strávíš, tak Tvá energie v těle, to ponížení opravdu strávíš a negat. energie té kartářky se Ti nezasekne v zažívacím traktu. Po letech bys měla bolestivé potíže a netušila bys, že to byla jen Tvá, záporná vyhmotněná energie z toho výkladu... Kartářka Tě třeba i okradla, ale její Anděl Ti to jednou vrátí a úplně jinak... Nerada používám slovo věř, ale teď ho použiji s jistotou " a tomu věř"... jednou mi napíšeš a budeš vědět, že se Ti dnešní ztráta vrátila... držím palce... Nebudu zde popisovat, proč Tě ona okradla, ale byl to záměr Vyšší Moci... jednou si na to přijdeš, o co šlo... pááá
 
susan74
02.05.16
13:31
Nereg.

IP: 82.85.1.*
ano ano, podobne jsem naletela panu kartari vlastimilu (plaminku ) bruckovi, pred par mesici- pred vanoci2015. potrebovala jsem nutne vyklad z tarotu, mela jsem(a stale mam) obrovske potize a vzhledem k tomu , ze ziji v zahranici , nemohla jsem prijit osobne, tak jsem poslala 1500 kc na jeho ucet, ze pry mi vylozi po telefonu... ... ... penize si vzal a na maily ani na telefon neodpovida... ... pripadam si okradena, neproklinam ho , ale varuji zde ostatni , nenechte se od techto lidi okradat!!!
 
LUCIÁNA
26.05.16
12:28
Nereg.

IP: 213.211.45.*
AHOJ VŠEM.MOJE DCERA, MÁ 3 DĚTI CHODÍ KE KARTÁŘKÁM VELMI RÁDA A PAK S TÍM TÝRÁ CELOU RODINU.
PRVNÍ ŠOK JSEM MĚLA,KDYŽ PŘIŠLA S TÍM,ŽE JÍ KARTÁŘKA ŘEKLA,ŽE ZAHYNE VE 42 LETECH PŘI AUTONEHODĚ.PŮL ROKU MĚ TO TRÁPILO.
DALŠÍ S ČÍM PŘIŠLA,ŽE JÁ JAKO BABIČKA JÍ CHCI PŘIPRAVIT O DCERKU. NÁSLEDOVAL ZÁKAZ STYKU S JEJÍMI DĚTMI.POSLEDNÍ PERLA,OHROŽUJI JEJÍ DĚTI NA ŽIVOTĚ.FAKT DĚSNÝ, CO JÁ SE NATRÁPILA.
TEĎ UŽ VÍM, ŽE S TÍM NIC NENADĚLÁM, JEN NECHÁPU,ŽE SI LIDI NECHAJÍ NABULÍKOVAT COKOLI A SLEPĚ VŠEMU VĚŘÍ, JEN PROTO,ŽE SI PANÍ ŘÍKÁ KARTÁŘKA... ... JE Z HAVL. BRODU A JMENUJE SE ĎÁSKOVÁ... .
 
Jasmína
12.10.18
23:38
Reg. před 2016

Už to příjmení mě pobavilo, celkem trefné 😂👍.
 
Soňa Kartářka
11.04.19
16:02
Nereg.

IP: 89.102.40.*
Dobrý den, sama jsem také kartářka, ale věřte, že po přečtení vašich zkušenostech mi zabolelo u srdce. Lidé jsou různí hodný a zlý. V dnešní době je to těžké. Každá kartářka má kodex výkladu, co smí a nesmí klientovi říct, i když to v kartách vidí. Klient má být upozorněn, co by bylo v dané chvíli vhodné udělat a měl by odcházet domů ne rozladěn, vystrašen, ale zbaven své váhavosti na danou situaci z kterou ke kartářce přišel. Vše dobré přeje Soňa
 

Tajra
25.08.19
21:38
Nereg.

IP: 89.102.40.*
Ano, naprosto s vámi souhlasím Soňo.Pozitivní energie je velmi důležitá.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)