English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Šalda

Zatrpklé stáří není nic radostného; zatrpklé mládí je smutnější a nadto nebezpečnější. Varujme se, abychom zalidnili tuto zemi zatrpklými generacemi mladých.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Otázka na zájemce".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Otázka na zájemce

Nikča Šedá
24.06.15
18:53
Reg. před 2016

V poslední době tu bývají hodně stížnosti na "televizní" věštění. A mě by zajímalo, co vás vede k tomu tam volat. Proč voláte na drahou linku namísto najití si někoho kdo se vám opravdu věnuje? Pomohl někdo z nich někdy? Je tu někdo kdy by to trochu rozvedl? Opravdu mě to zajíma. :)
S pozdravem,
Nikol
 
ach jo
24.06.15
19:09
Nereg.

IP: 92.245.5.*
No to by zajímalo i mě. Za tak šílené peníze tam volat to je děs. Volají tam lidi co nemají prý peníze a na tak drahé volání mají peníze? Ty lidi se sna d zbláznili.
 
Dracizena
24.06.15
20:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nezastávám se těch, kdo vydělávají z nevědomosti druhých... Ty babičky netuší, že na učtu budou lehčí o několik tisícovek. Myslí si, že je to bude stát 2-3 stovky... co jsem slyšela...
Ale ono nejde andělům o věštbu, jde o poslání vibračního toku k volajícímu, který musí vést skrze tělo kartářky, nebo mediálního člověka, který je démonický a kartářky jsou démonicé, jsou myšlenkově silové...
Už jste slyšeli, že myšlenka léčí a na dálku? Tak o to zde přesně jde...
Kartářka svým slovem nemusí ani mluvit, ale její Duch pracuje tak, jak je shůry řízeno. Stačí, že se tě jen všimne, uvědomí, slyší... .
Pak ten volající člověk přežije i svou smrt a rodina vůbec netuší, že kdysi, když máma a nebo babička vyhodila plno peněz za EZO výklad, který byl podle nich výsměch, že ale kartářčina démonická energie, jejich babičku zachránila a prodloužila život...
Pamatujme si, že opak je pravdou toho, co se říká a nebo, jak to vypadá... mějte se dobře... .
 
fortunata
25.06.15
12:21
Nereg.

IP: 193.200.150.*
Dračíženo pochopila jsem to správně že ty věštci na těch telefonech dělají záslužnou práci? Tak když má někdo problém tak stačí zavolat a všechno se na dobré obrátí? Hezký den
 
Dracizena
25.06.15
16:08
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Tak, takto to nefunguje... Lidská těla jsou se sebou propojena s velkým množstvím vláken a nikdy nevíme, který člověk nám svou přítomností nějaké to vlákýnko prošťouchne a jen tím povšimnutím. A může to být zrovna ucpaná ty cévka, která ve stáří udělá člověku mrtvici. Kartářky, léčitelé, šamani, ale i zpěváci jsou /ne každý/ silový v myšlení a v představách a těm se říká, démoničtí.
Takže, taktová kartářka, aniž by tušila, může její démonická síla člověku prošťouchnou cévku, která by dělala možná, až ve stáří problémy.
Není náhoda, kdo si jakou kartářku vybere a jaká léčivá hudba se ti líbí a to je ta, která tě doslova hladí po Duši... Samozřejmě, že ti jedna kartářka svými vibracemi nepročistí všechny ucpané cévky. Každý démonický člověk je specializovaný na druh tělesných cévek a v určité části těla... A kdo hledá uzdravení svého těla, tak tělesná energie tě vede po těch lidech, kteří jsou ti léčivou formou. A lidské tělo se léčí krůček po krůčku, přistupuje k tobě člověk po člověku atd.
Proto si máme každého vážit, protože nevíš, jestli on, jeho andělský Duch, Ti do těla nevpouští sérum, které tě třeba, až ve stáří postaví na nohy.Ve skutečnosti, my lidé jsme si léčivými formami všichni a navzájem, ale ti démoničtí jsou zde proto, že u mnohých to pospíchá... Probouzejí se jim buňky tělesné zrady a to jsou nádorovité a pod.
 
Dracizena
25.06.15
16:22
Nereg.

IP: 213.151.77.*
ještě dodám... nemusí tě určitá kartářka uzdravit, jen třeba pozdrží potíž a ty máš čas, si svou potíš uvědomit a vyhledat lékaře. Kdyby nebyla člověku potíž někým pozdržena, tak by k lékaři přišel pozdě...
A tyto lidi i známe, že hlásají, že se dostali na operační stůl za 5 min. celá... a nebo tě těsně lízne auto a ty si řekneš, že jsi měla na mále, ale netušíš, že i kolem jdoucí mají své anděly a ty umí měnit osudy i těm které mine...
Já takto pracuji se svým Andělem hvězdným a vidím v lidech i jejich úrazy a proto je obaluji do duhy a měním jim tvrdou bolest v jemnější... Někteří lidé vědí o svých schopnostech, ale mnozí se jen diví, že kolem nich mají lidé věčně nějaké úrazy a nebo bouračky... Ano, Anděl, myšlenkově silových lidí zmírňuje neštěstí, i kolemjdoucím... sned jsem to napsala srozumitelně... ahojky... jsi také silová...
 
fortunata
28.06.15
14:29
Nereg.

IP: 193.200.150.*
Ahoj dračí ženo ano hodně lidí to říká že jsem silová myslíš že by jsem mohla pomáhat lidem věštěním? Samozřejmě zadarmo mě by se nějak příčilo brát od někoho peníze komu chci pomoci. Jukla by si na mě dračí ženo jak jsem na tom? Děkuji za jakoukoliv odpověď a přeji hezkou neděli.
 

fortunata
29.06.15
17:00
Nereg.

IP: 193.200.150.*
ahoj dracizeno tak vidím že mi asi neodpovíš žřejmě blbá otázka omlouvám se
 
kartarkasylva
14.07.15
12:13
Reg. před 2016

Je to těžké, kartářka vydá svou energii na váš výklad, tak by bylo vhodné jí nějakou tu odměnu poslat. Ale souhlasím, že některé kartářky, či kartáři si říkají za výklad příliš. Bude-li vám kartář vykládat zadarmo, bude mít zájemců o vyložení spousty a nebude stíhat. Nebude se mu tolik věnovat, nebude mít čas. Bude-li chtít odepsat všem. A to nemluvím o tom, že když je výklad zadarmo, tak klient chce vědět vše o celé své rodině, po babičky i strýce. Já za sebe múžu říct, že mám ráda své karty a ráda vám chci být nápomocná a proto chci být dostupná všem kdo mají o výklad zájem a má cena je lidová.
 
Esoterika Soňa
11.04.16
16:22
Reg.11.4.16

Souhlasím. Zkuste se podívat na nejkartarka.cz/Soňa
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)