English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 10.5.2025
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 10.5.2025
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí27.04.25 / janakopecka084@gmail.com v Kouzla a magie
Ochranný rituál proti černé magii, jak ji zrušit?10.02.25 / Magdalena Juričekova v Kouzla a magie

Rozchody bolí, ale ztratit někoho, kdo tě nerespektoval, je ve skutečnosti výhra, ne ztráta.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Náš vztah zůstane pevný a nikým neohrožený. ”

Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Musíš se učit tak dlouho, dokud je (na světě) něco, co nevíš.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Cestování v čase?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Cestování v čase?

Spiritualsoul
09.05.15
18:02
Nereg.

IP: 193.86.19.*
Ten sen je trošku zamotaný... Začnu tím, že jsme šly s bývalou kamarádkou Eliškou do školy. Naproti škole je hotel, kde bylo právě vyvěšeno, že hledají brigádníka. Tak jsme se tam šly zeptat a rovnou jsme tam počkaly na výsledky. Vzali mě. Eliška byla na mě hrozně naštvaná.
Druhý sen byl takový, že jsme s mojí bývalou třídou jeli do penzionu, který vypadal jako strašidelný zámek. Divné bylo, že s naší třídou jely učitelky z gymplu, nikoliv ze základky. Jednou jsme šli všichni urychleně (už nevím kvůli čemu) nahoru. V tom mumraji se objevil u můj děda se psem.
Měla jsem pokoj s Eliškou a šly jsme si lehnout. Říkala mi, že jí její mamka psala, že s ní pojede na Ukrajinu. Ptala jsem se kdy. Odpovědí mi bylo 23.7.2017. V tu chvíli se rozplynula.
Na chvilku jsem asi usnula, a když jsem se probrala otevřela jsem dveře a vstoupila jsem na nějaké náměstí, které bylo úplně zdevastované. Vytáhla jsem telefon a oči mi padly na datum: 23.7.2017.

Děkuji za výklad :)

Dracizena
09.05.15
18:47
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Sen Tě vede za Eliškou, která je pro Tebe důležitým člověkem,
je důležitá i vibračně, svou energií.
Všímej se, ale duchovně učitelů, i učitelů z gymplu... je to důležité pro Tvou budoucnost... pro Tvé aurické pole, kterému ještě tak zdaleka nerozumíš, jak si myslíš... ale jednou budeš rozumět...
Eliška a matka by měly být podle Tvého snu ve válce a sen Ti ukazuje jejich směr na válečné pole, kterým je dnes Ukrajina = U KRAJE a co je u kraje, to snadno může uklouznout do nepohody a také do úrazu... Proto se nauč za Elišku a její mámu modlit... Pomůžeš jim, aby prošly svým temnem, jakž, takž a jejich andělé zase pomohou Tobě a takto to chodí...
Do léta 2017 je času dost, abys změnila směr negativnímu proudění, které k Elišce teče a když se za ni budeš modlit, podle mého je to jen pouhé ámenování, směr nabere výšku a osloví ji duchovno a duchovno je smír, i mezi vámi...
A nenarodila se Eliška v dubnu? Protože to je součet čísel toho data.
A jinak, duben je čtyřkou a to je bedna a Eliška může být v té duchovní bedně, nebo-li, jak se říká, zabedněná. Tak ji vysvoboď...

Spiritualsoul
09.05.15
19:01
Nereg.

IP: 193.86.19.*
Nene, narodila se na Nový rok. Děkuji za výklad :)

Lumpino
10.05.15
08:54
Reg. před 2016

Lze náhodně spatřit ve snu budoucí události s různým časovým odstupem. Mě se to také občas stalo a při skuečné události ke které pak došlo jsem si na to vzpoměl. Prostě občas může člověk - i úplně náhodně - spatřit ve snu něco, co se pak skutečně stane. Může to mít určitý význam, ale také to může být náhodná vize.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)