English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 11.7.2025
Svátek slaví Olga, zítra Bořek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 11.7.2025
Svátek slaví Olga, zítra Bořek.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Važ si lidí, kteří si na tebe najdou čas ve svém nabitém programu. A miluj lidi, kteří se nikdy nepodívají do diáře, když je potřebuješ.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Můj vyvolený si mě všimne. ”

Myšlenky moudrých

Karr

Každý člověk má tři charaktery: jeden, který ukazuje, jeden, který má a jeden, který si myslí, že má.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Koně".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Koně

Mag44
02.04.15
22:11
Nereg.

IP: 80.251.241.*
Dobrý večer, dnes se mi zdál sen.. Dostala jsem darem dva zanedbané poníky od nějakého starého pána, který už neměl energii se o ně starat, bylo to v Anglii, vůbec jsem na to nebyla připravená, měla jsem je prostě v bytě, museli chodit po schodech apod. Dala jsem je do kupy, ale pak jsem zjistila, že bez papírů si je stejně nemůžu odvézt do ČR, tak jsem je s těžkým srdcem svěřila na farmu, kde jsem kdysi pracovala.. Naštěstí je tam chtěli a byli z nich nadšení. Co to může být?

halil
03.04.15
07:57
Nereg.

IP: 195.168.91.*
v tomto sne je dôležité práve proces daru a vzdanie sa ho

prijať dar, veští do budúcnosti problémy a starosti spojené s predmetom a vlastnosťami daru
v tomto prípade sa jedná o poníky, teda voľnosť a slobodomyseľnosť,
no tým, že si tie poníky nemôžete nechať, a odovzdávate ich tam kde patria, ste ten dar odmietla ...

takže v preklade, V realite ste sa dostala ( či dostanete ) do situácii kde ste mala pocit, že strácate svoju vnútornú slobodu i slobodomyseľnosť,
napr: možno to bola nejaká požiadavka v práci, ktorá pre vás síce prinášala isté výhody povedzme materiálne, ale strácala ste na tom čo je pre vás cennejšie. Odmietnutím daru, sa svojho vnútorného komfortu nevzdávate

v podstate kladný sen :-)

Mag44
03.04.15
10:54
Nereg.

IP: 80.251.241.*
Děkuji, z tohoto úhlu pohledu to dává smysl, čekám dítě a jisté svobody se budu muset vzdát určitě:-) ale stojí to za to

halil
03.04.15
11:21
Nereg.

IP: 195.168.91.*
:-)
oooo, tak to veru áno, :-)
a v tomto prípade je to krásne vzdanie samej seba, na chvíľu isto ... až pokiaľ drobček nebude cupitať sám :-)

gratulujem Vám, byť matkou je tým najväčším darom,
prajem, aby ste sa cítila vždy v pohode počas celého tehotenstva a i neskôr, keď už tuto bude krásna, voňavá, jedinečná gulička :-)

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)