English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.4.2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Znásilnění a bití".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Znásilnění a bití

znasilnenA
12.11.14
15:22
Nereg.

IP: 90.176.140.*
Ahoj.
Jde o mého snoubence, chodíme spolu už dlouho a sex jsme si oba přáli až po svatbě, ale včera zničehonic změnil názor. Mazlili jsme se jako obvykle a pak mi to prostě udělal na sílu. Byla jsem v šoku. Nechtěla jsem, bránila jsem se, kopala, prosila, žadonila, škemrala, nic nepomohlo. Nejsem už panna a moc mě to mrzí. Vzal mi svobodu, odevzdat se tomu, komu se budu sama chtít darovat, jsem velmi romantická duše a on mě úplně zlomil. Dnes mi to udělal zase, ani jsem se nebránila, nač plýtvat energií, když on je stejně silnější? Bylo mi do pláče, já ho živím, hřeju si na prsou hada, bydlíme spolu, jí jídlo, které nakoupím a ani práci ani školu nemá! Já chodím do školy i do práce na noční, snažím se, ale on doma nedělá absolutně nic! Chci se s ním rozejít, dnes jsem mu to naznačila a zbil mě. Jsem zoufalá a nevím, jak to řešit. Rodiče mi říkají, že se mám rozejít a ještě ho nahlásit na policii. Vím, že by mu to patřilo, po tom, co udělal, ale oplétačky s policií už nechci, udal mě totiž můj ex a neprávem. Co byste dělali vy? Děkuji za rady předem
 
Dracizena
12.11.14
19:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Viníkem jsi Ty sama, protože sis pozvala do bytu chlapa, který je sexuálně potřebný. Někdo v sobě nese sexualitu, která je stále hladová a proto on Ti jen sliboval a lhal...
Ale proč nevidíš skutečnost jasně? Nedělá, vyžírá Tě, má teplou postel, pak se nediv, že chce cítit i Tvé tělo...
Vždyť Ti ukazuje, co by Tě čekalo v manželství...
Děkuj Bohu, že se Ti včas projevil a najdi si někoho jiného...
Mnohé ženy jsou znásilňované svým připitým mužem a děti je svazují... ano, pak je to problém... Ale Ty nejsi v problému a už si ho nepouštěj domu.
A nahlásit ho, je na místě... Zcela určitě bude mlátit i další ženy a proto je dobré, aby měl v záznamu toto své násilnické chování.
Pomůžeš takto jiným ženám...
 
Azazel
12.11.14
19:56
Nereg.

IP: 79.212.146.*
Rodice maji pravdu. Okamzite od nej odejdi, jinak tobu jeste horsi. Podej na nej tresni oznameni. A ze te ex-krive udal. Ty jsi nic nevymyslis a nebo chces aby tenhle ... ... ... , neco tobe nebo nekomu dalsimu provedl? A pokud te zbyl nech a mas modriny nebo tak si to nech potvrdit od doktora. Zajdi na policii o podej tresni oznameni na neho kvuli znasilneni a fizickeho nasili. A okamzite odejdi a nani necekej
 
Ladyle
12.11.14
22:05
Nereg.

IP: 82.100.27.*
Zmiz. Čím dřív, tím líp. Rozumím, že ho (přesto) máš ráda a bude to bolet. Věř mi, za pár měsíců to přebolí. Tohle, co ti předvedl, je jen začátek. Dovedeš si představit zbytek života v tomto a ještě horším? Ta bolest z rozchodu jde ustát. Na světě je několik miliard lidí. Pochybuju, že by se pro tebe nenašel někdo lepší.
 
Květuška
14.11.14
11:49
Reg.13.6.17

Vzít si domů někoho takového a označovat ho za noubence,to ti muselo přeskočit... Jak dlouho ho živíš? A to jste plánovali svatbu? Nevím kolik ti je, ale zřejmě zkušenost s tvým ex ti nestačila.Takže nevím co by jsi chtěla krom jediného/rychle ho poslat do... /slyšet.
 
Květuška
14.11.14
11:50
Reg.13.6.17

Vzít si domů někoho takového a označovat ho za noubence,to ti muselo přeskočit... Jak dlouho ho živíš? A to jste plánovali svatbu? Nevím kolik ti je, ale zřejmě zkušenost s tvým ex ti nestačila.Takže nevím co by jsi chtěla krom jediného/rychle ho poslat do... /slyšet.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)