English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Tolstoj

Láska začíná tím, že se člověk cítí osamělým, a končí tím, že touží být osamocený.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sen nebo realita ? ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sen nebo realita ?

out of my body
18.10.14
15:56
Nereg.

IP: 88.146.210.*
ZDravím, byl bych rád kdyby ste mě poradili Přibližně tak před 10 lety jsem býval ještě v USA v Chicagu.. to mě mohlo být tak 6-7 let KYž sem usnul tak jame jakoby vyletěl nad svoje tělo a spatřil jsem sebe jak spím a bylo tam ještě něco vypadalo to docela strašidelně myslím že to vlezlo oknem do toho mojého pokojíčku no chtělo to na mě sáhnout ale potom se to podívalo směrem vzhůru na mě a jakoby se to leklo ten obličej si ale nepamatuju byla tma a vypadalo to trochu jako stín ale trochu chlupatě a vyskočilo to oknem a zabůchlo to okno a v tu chvíli jsem se probudil v posteli..
myslíte že to byl nějáký démon co se mě chtěl zmocnit ale já ho odradil ?? nebo něco takového ??
 
Dracizena
18.10.14
17:08
Nereg.

IP: 213.151.77.*
OUT... Zdravím... je to realita a žádný démon, jen Tvé druhé -JÁ- které Tě oslovilo... To lidské druhé -JÁ- se umí svému člověku ukázat, třeba i strašidelně a jen proto, aby se jeho člověčí nosič třeba i trochu bál a naučil se modlit a nespadl do mladistvých hloupostí...
Nemyslím, modlit se pobožně, ale zbožně...
Démonické energie jsou v člověku živelnou energií a svých živlů se bát nemusíme, ale musíme je umět kočírovat, jinak nás to kopne, to je pravda...
Bylo to chlupaté? Tak to se na Tvou mysl napojil pravěk a to je jeden z mnoha životů Tvé Duše. Říká se tomu, že to jsou naše minulé životy... Viděl jsi sebe, v pravěku...
Ale Tvá Duše Ti tento, jakoby filmový záběr neukázala jen tak a není náhoda, že si to stále a živě pamatuješ...
Otvírá se Ti vnímání a proto buď opatrný na vše, čím bys tělo přetlakoval do stavu ex, i hádkou s druhým... Od drogy, i trávy odstup, mohl bys dostat duchovní záchvat a to by byla facka, která by s Tebou pořádně zatočila a pak bys byl stále jen ve strachu.
Droga je na to, aby se lidem otevřelo vnímání, je to 3.OKO, ale Ty ho máš už pootevřené a proto více si ho otvírat nesmíš, protože bys začal vidět do jiných rozměrů a nezvládl bys ty vnitřní pohledy.
Bál by ses, když by jsi zavřel oči a před sebou v té tmě by na Tebe koukala třeba bájná bytost a to jsou i pěkně příšerné obludy a to ale trvá určitou dobu, ale pak se ukazují jen bytosti, kterým se říká andělé... Píši o cestě které se říká, že musíš projít tunelem a na konci je světlo A TAM ČEKAJÍ TI ANDĚLŠTÍ RÁDCI atd...
Ale než bys prošel tím svým temným tunelem, myslím, že bys to sám nezvládl a proto jsi přišel na věštírnu.neboj, ten Tvůj tunel Ti rozsvítím a co se Ti ukáže i snově, to Tě potěší a nebude strašit... ale je třeba pro to něco udělat.
Neuč se, nekouřit, ani popíjet kávu a když, jen svátečně...
Více na meilu, výklad je rozsáhlejší, protože musím pracovat i s Tvým vibračním polem a musím být v naprostém soustředění se na Tvou dimenzi a zde, v této zóně mnoha lidí to nejde...
 
Nike.
19.10.14
10:06
Nereg.

IP: 37.48.39.*
Neznámý,
nikdo jiný ho neviděl, tak Ti to ani bezpečně neřekne. Je to možné, ale k tomu dodám, že démon není nic živlového či co, ale je to "pouhá" lidská myšlenka. Nezvládnutá samozřejmě. Ovládající. To se v jistých sférách vyprojektuje cokoliv. A že si taková myšlenka dokáže žít svým vlastním životem, dožadovat se pozornosti a tím získávat energii pro své přežití, to se dá vypozorovat. Nikdy jsi neměl pocit, že se dokonce i Tvá vlastní začne dobývat zvenčí? Že se vnucuje i cizí? Je to vždycky takové, jaké to bylo stvořeno a není to schopno dalšího vývoje. Podobá se to umělé inteligenci, jen nehmotné. A když si dosadíš ve filmu Matrix za Stroje a smyslové programy tohleto, uvědomíš si, že slovo "matrix" znamená dělohu, tak ten film nese úplně jiné podprahové sdělení, než většina lidí chápe.

Každopádně uč se, vzdělávej se, ať neumřeš hloupý :). To pak třeba budeš vědět, že ani v tom pravěku jsi nebyl chlupatý. Bože můj, takový kromaňonec s mozkovou kapacitou o 20% větší než dnes, s graciézní figurou... .lidská DNA deevoluje už tisíce let a lidstvo nezadržitelně hloupne.
 
Dracizena
19.10.14
13:37
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nike, zkus být dokonalá a stále se neopírej o mé příspěvky a nenavazuj se na ně... Nemyslíš, že to o tobě něco prozrazuje?
Nejsi svá a proto stále se někoho musíš dotýkat...
Narážíš na můj úhel pohledu, že myšlenka a přízraky, že jsou živelné... atd.
Je a kdybys neměla myšlenku a energie v těle živelnými, ale i ty stíny kolem sebe, tak jsi mrtvá...
A když tu jeho vizi nazvu stínem, tak je secsakramensky, ten stín živelným, když se dostane do snu a nebo do vize,do snění, ale i do reálu člověka...
Člověk je živelnou energií a vše kolem něj v těch jiných rozměrech je mnohem živelnější jak člověk sám...
Nejsmutnější je, když radí ten, kdo do jiných rozměrů nevidí a vyvrací, protože nevěří když to nezažil...
 
Nike.
21.10.14
21:24
Nereg.

IP: 37.48.32.*
Dracizeno,
dtto. Jedná se o diskuzní fórum, pokud nezvládáš oponování a rozzuřuje Tě to, jdi pryč. A pokud šíříš bludy, musíš s takovými věcmi počítat.
Že bych se pořád někoho dotýkala, není pravda :)
 
Dracizena
21.10.14
22:15
Nereg.

IP: 213.151.77.*
bez komentáře...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)