English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

polské př.

Se svým dílem na slunce, cizí hoďme do temnice!
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Putování duší".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Putování duší

Anonym
27.09.14
17:04
Nereg.

IP: 89.177.203.*
Zdravím. Poslední roky mám problémy se spaním a doufám, že to souvisí spíše s feng šuej (spím totiž v pozici, kdy mi nohy směřují ven ze dveří). Nedokážu o tom nic na internetu najít a nikdo s blízkých a přátel nemá podobné sny a neví co s tím. Zdá se mi sen, který vrcholí a v tom momentu se ocitám v realitě v mém pokoji. Brní mě celé tělo, cítím ruce, nohy, vím vědomě o nich, ale nemůžu s nimi hýbat a přitom se pohybují ale s jejich fyzickou stránkou nemůžu pohnout. Často cítím, buď že mě někdo drží za nohy nějaký stín, nebo si něco těžkého na mě lehá a vpíjí se do mě. V tomto stavu, kdy pravděpodobně spím dokážu vnímat okolí - vidím ho a zároveň mám zavřené oči- nemůžu je otevřít, protože se ani nemůžu probudit, ve stavu spánku dokážu myslet, ale nemůžu se probudit. Kdykoliv se snažím probudit, tak se spíše probudím do jaké si fáze a opět spadnu do hlubokého spánku. Nevím jak tomu zabránit je to hrozný pocit a jediná cesta ven je, že se začnu modlit, nic jiného mě ještě z toho stavu nedokázalo probudit, nevím jak přijít znova k sobě. Nemáte o tom něco více to takovém druhu snění?
 
Dracizena
27.09.14
18:21
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Zdravím Anonimko... jsem zde, abych lidi táhla z těcho, jakoby podivných stavů... Jsou to stavy mimosmyslové a kdo je neprožije, nerozumí...
Z jakého úhlu chceš vysvětlt, co se s tebou děje?
Můžu vysvětlovat a andělíčkovat, mohu vysvětlit, že na Tebe působí nesrovnané energie a nebo, že si Tě čtou UFOUNI...
Dohromady jde o jednu skutečnost... ale musíš vědět, kdo jsou andělé, UFO, mimozemšťánci a duchové atd.
Oni JSOU a dělají schody, do lidské mysli... ale jsou s námi v jednom řádu...
Neměj z niěčeho strach. Prostě, máš návštěvy z kosmu a tím, že se do Tvého těla jakoby ponořují,nedovolí pohybu, je to jejich, řekněme působící hypnoza na lidskou nervovou soustavu. ONI si chvilkuTvé tělo jen podrží a přečtou.
ONI si Tě čtou a zjišťují Tvou duchovní vyzrálost, hledají zkraty, nemoci a pod. aby ti pak vedli mysl k uzdravení toho karmického...
My jsme pro mimozemšťany sadem ovocných stromů a ONI se dnes přibližují a zjišťují, kdo a jak je vyzrálý... který lidský strom je a čím a jakým duchovním škůdcem napadený... kdo je planým stromem, kdo úrodným a jaké má plody.
Se mnou jsou tyto mimosmyslové bytosti v přáteství, protože mohou sklízet z mého stromu úrodu a proto se mnou běžně komunikují a já s nimi... Komunikujeme i skrze vnitřní vidění a u mě je to už normální, ale před 15 lety jsem z nich byla také na větvi.Proto Ti rozumím.Znehybňovali mé tělo často, i mě na pláži u moře asi na 5 min, zkroutili jako do ochrnutí, ale mluvili na mě, že mi jen uzdravují stařeckou mrtvici... a zase bylo dobře a naopak, od té chvíle jsem viděta lidem do mysli, i těla, i aury atd.
Ale nejde o mě, jde o tebe... jsi na tom podobně, jako já tenkrát...
Dnes pomáhám lidem a směruji je do hvězd, do světelné modlitby ámenovací,vyjasňuji jim temné zóny atd.a ONI,ti shůry, se skrze mé aurické tělo dívají, i do vás všech...
Ano, jsem mimozemská vibrace a s tím se už roky netajím... ale žiji s tím celý život a žiji zdravě a dobře...
A proto vím a vidím, co se ke každému přibližije, co ho oslabuje, co ho může zničit, ale i pozvednout.

Určitě začni používat mou modlitbu a jen dokola ámenuj a to každý den a hlavně před spaním, ale i své ráno vítej ámenováním...
Už se opakuji, ale ještě jednou.
Otoč si slovo ÁMEN po spátku a čteš ÁMEN = NE+MÁ = NE je černá polarita, MÁ je bílá polarita a Ty jsi těchto polarit spojnicí... a aby jsi své póly spojila, je třeba se obalovat do duhy... .je třeba být barevně duhovou spojnicí... je to jen vize, ale zhmotňuj, aby byla věrohodná.
Obaluj se do duhy, asi jako do gázy s pestrými pruhy... A tím dáváš těm UFO k přečtení, že jsi plodným stromem a ONI Tě nebudou už trápit, ale předají Ti Dar vědění jasnozřivého...
Je to budoucnost lidstva a dnes, v době transrormace je lidstvo na samém prahu této skutečnosti.Češi jsou transformovaní světlem a proto se jmenuje naše hlavní město PRAHA. Jsme na samém PRAHU toho skutečného vědění... ale to bych se moc rozepisovala a těm negativním by se zamotala ze mne hlava.
Jsme v toku a proto mnoho lidí světa se vystupňuje do duchovna, ale mnoho lidí ještě nedozráli a proto mezi sebou bojují...
Jsou na chvostu, té pomyslné komety a proto jsou stále v žáru svých povah a šílených nápadů... Právě mluvím o teroristech, vrazích a podobně bojových lidech...
Ano, jediná cesta ven je, se opět vrátit k modlitbám, jako v dobách prvopočátečních... ale ne k pobožným modlitbám, jen ke zbožným... a má světelně zbožná je ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN... V TROJICI SVĚTELNĚ SVATÉ...
Držím palce... Sviť sluníčko sviť auricky, je to jen vize...
Je to lehké, když víš, jak si to duchovní břemeno přehodit přes rameno a nést ho životem... pak nebudeš obtěžkaná, ale prapodivně odlehčená, i v hlubokém stáří...
 
Nike.
27.09.14
19:32
Nereg.

IP: 37.48.41.*
Anonyme,
říká se tomu spánková paralýza. Není to jev častý, ale ani neznámý, lidi tím trpí. Příčin asi bude víc, ale řekla bych, že hlavní bude v psychickém rozpoložení, v takovém nesouladu, kdy jde člověk spát sice k smrti unavený, ale s velmi rozjitřenou hlavou: starosti, emoce, ale i neustálé přemýšlení, dumání o všem možném atd. Pak jako by šly části Tvého bytí každá na jinou stranu a nespolupracují. Lidi často tvrdí, že jsou přitom docela vzhůru, jen nevládnou tělem, ale není to pravda. Určitě nejsou v beta pásmu ostrého bdění, jsou ve změněném stavu vědomí, kdy se trochu dostali za hranice smyslů, ovšem nemají to pod kontrolou. Podobně jako po požití drog, nebo v hypnóze. Víš, že to jsou stavy, kde je opravdu člověk bez vlastní vůle.

Což mi připomíná, že Kane tady psal, jak po letech už mu to tak strašně vadilo, že se rozhodl nad tím zvítězit a postavit se i v tomto stavu na nohy a dokázal to. Jenom ten, kdo ví, jaké to je, by dokázal ocenit, jaký to byl husarský kousek vydolovat odkudsi ztracenou vůli. Fascinující je, že od té doby to ustalo. Vůle a vnitřní síla... to pro inspiraci... Neříkám, že máš udělat totéž, jen že by to chtělo opravdu zapracovat na psychice. Spát přiměřenou dobu, ani málo, ani nad 8 hodin... Bohužel, nezbavuje se toho lehko, nevzdávej to.
Jistě nezaškodí i jinak ovlivnit kvalitu spánku. Nemám pocit, že by nohy ke dveřím měly až takový význam, ale fandíš-li feng šuej, prosím. :) Není dobré mít hlavu u zásuvky, je možné počistit i prostředí, což z fyzikálního hlediska znamená eliminovat kladně nabité ionty. Jakékoliv pochybné bytosti nic dobrého nepřinášejí, v astrálu žádní andělé nejsou, ba ani jiní skuteční průvodci. Raději se modli dál :)

Potom tu ještě vyvstává jedna věc: nazvala jsi to "putováním duší", asi narážíš na astrální cestování... Může se zadařit, ale pokud ano, je to dobré jako vlastní zkušenost, ale pěstovat to jako sport nedoporučuju. Současný přístup k tomuto fenoménu je povrchní, neznalý, jeho význam se nadhodnocuje. Ve všech kulturách, které měly dlouhodobou duchovní zkušenost, se to provádělo pod dohledem zkušených, je to záležitost nebezpečná. Dá se při tom zbláznit, ba dokonce i umřít doopravdy. A i kdyby se Ti žádná nehoda nikdy nestala, mohla by na tom vzniknout závislost (na některých to jde vidět), přičemž na duchovní růst to nejen nemá absolutně žádný vliv, ale časem to naopak člověka zabrzdí. A to proto, že tato zóna, které se neprávem říká "astrál" je pro duši pouze průchozí a neodehrává se tam absolutně žádný vývoj, ten se odehrává na Zemi. Jednoho krásného dne člověk zjistí, že se dá s vědomím cestovat i bez vylézání z těla. Je to určitě pokročilejší.


 
diidiii
27.09.14
21:57
Reg. před 2016

to mi připomínánějaké části článků z netu o astrálním cestování ... .vibrování těla či hučení,vnímání přes zavřenávíčka,atd... .dle mého laického pohledu prostě během spánku procitneš mimotělo nebo odpojená od těla ale na místě ... těžko říct proč a za jakým účelem... .někdo by možná doporučil regresi,já ti ji otevřeně doporučovat nechci, sama bych z toho měla trochu strach... .
každopádně blíž vysvětlenítohohle tě můžedostat meditace a zaměření do sebe..ale ne krátkodobé, pravidelněa vytrvale... ... no já mám co mluvit, zatím mi dělá problém udělat si na meditaci 10 min. denně :) alemůžu se vymluvit nato žese sama starám omalé děti..:))
co popisuješ mi připomělo stavy ve snech, kdy ale v snovém těle chci něco vyslovit nebo pohnout rukou či utéct a každý pohybvyžaduje tolik námahy a síly že je téměř nemožný... ..to je ale asi něco úplně jiného, jen se mi to v souvislosti vybavilo... .
přeju ať se to brzo vyjasní...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)