English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zamiloval sem se do kamarádky".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zamiloval sem se do kamarádky

P.02
24.07.14
21:08
Nereg.

IP: 31.222.5.*
zdravím, mám problém stím že jsem se zamiloval do hodně dobré kamarádky, vždy sme si pomáhali, vždy jsme se uklidňovali. Jen mám tušení že ona nechce další krok, místo ho jí zase zlomí srdce nějaký hajzl s prominutím. a já se snažím abych to sní nepokazil a mám strach z dalšího kroku. díky. P
 
Ka-ri-a
30.07.14
09:02
Reg. před 2016

Jestliže chce aby jste zůstali kamarádi.Nemůžeš jí do toho ci tím tlačit.Ju.Musíš mít trpělivost.Až bude chtít ona další krok.Potom teprve zapracuj.ZTeď to nech takhle,může to dopadnout blbě
 
Camie
30.07.14
13:53
Reg. před 2016

... P.02 poprosím o věk.
 
Venušanka
17.08.14
08:42
Reg. před 2016

PO2

Tak mu to dopřejte, a najděte si někoho jiného! Všechno zlé je na něco dobré a jednou za to budete ráda, že se toto, ač nyní nemilé a stresující, ale za oár let si na ěm vzpomenete, až se na situaci budete dívat zpětně, uvidíte, že to bylo vše ve skutečnosti pro Vaše dobro, i když nyní to tal vůbec nevypadá.

Mimochodem, pokud se zamilovat do Vaší kamarádky, myslíte si, že by stálo za to, se s ním dále zahazovat a čekat, kdy Vám udělá něco podobného, žít v neustálém stresu, napětí, podezírání, které bue mít negatovní dopad na Vaše zdraví?

Nechte ho být, udělejte tlustou čáru, čas rány přebolí, nebyl to ten pravý pro Vás, máte na lepšího a ten lepší přijde a věřte, že se to vyplatí...

Mezi Vámi dvěma bylo mnoho věcí, situací a momentů, které jste neviděla, resp. nechtěla vidět, zamyslete se nad tím fo budoucna, pro další vztah!!
 
Venušanka
17.08.14
08:47
Reg. před 2016

po2
- předchozí beru zpět, špatně jse si přečetla text, myslela jsem, že se jedná o ženu, kde si její muž našel kamarádku:))

Nemějte strach, právě naopak tímto to vše psoilujete a přitahjete si, myslete pozitivně, intuiitvně, neřeště to rozumem, ale jednejte v soualdu se svým srdce, a udělejte, co Vás zrovna napadne, b%t by to bylo a znělo sebevíc nelogicky.

Vidím zde zklamání, ale i šance, máte to víceméně ve svých rukách, sám si tvoříte osud, nicmíně šance jsou, i když to nebude jednoduché a snadné, ale naopak se jedná o osudové zkoušky, kterými máte projít a ukázat, nakolik jste schopný, duchovní, duševní a hlavně silný...
 
Miri31
04.03.15
23:10
Reg. před 2016

Já do kamaráda :'( volá mi, žárlí, vyzvida kde jsem a s kym atd.a tvrdi že mě nechce a tak už se to táhne půl roku a ja pořád čekam a doufám :(
 
lalinka
05.03.15
14:22
Reg. před 2016

zdravim vas vechny sem kco zamilovana !! a muj p[ritel mi neveri !!!
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)