English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 3.9.2025
Svátek slaví Bronislav, zítra Jindřiška.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 3.9.2025
Svátek slaví Bronislav, zítra Jindřiška.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Opět věštím".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Opět věštím

Nikca Seda
10.06.14
16:03
Nereg.

IP: regular_user.*
Zdravím, po nějaké době co jsem nemohla být u PC se sem opět vracím. Ti co mi psali a čekají, ať se prosím oznou s aktuálními informacemi. Ti, kteří mě neznají si mohou dohledat recenze zde na fóru, zdraví Nikča :)

marti492
18.06.14
09:26
Reg. před 2016

Nikčo, vykládáte ještě?
Psala jsem Vám začátkem května, dotaz zopakovala znovu před týdnem a odpověď ještě nepřišla. Děkuji Martina

Nikca Seda
25.06.14
16:33
Nereg.

IP: 213.155.42.*
Promiňte, nevšimla jsem si zde dotazu, snad jsem vám již odpověděla. Mám teď hodně dotazů, a beru je postupně, sem tam mi něco nepřijde a na něco nejde odpovědět. :)

jasmina32
29.06.14
01:35
Reg. před 2016

Krasny den preji.mohu take mit dotaz? Potrebuji vedet kdy se prestehuji , koupim domecek a zda zustanu v rodne obci? Dekuji moc

Nikca Seda
08.07.14
20:40
Nereg.

IP: 213.155.42.*
Někdo mi smazal celé vlákno, nechápu proč ale nevadí, napíšu to zde.
Jde o to, že ztrácím příliš času a energie s lidmi, kteří vyžadují výklad zdarma. Já ale musím i pracovat a ne jen sedět u pc. Situace se stala neúnosnou, takže na ni musím reagovat tak, že budu pomáhat a vykládat jen těm, kteří mají opravdový problém a těm, kteří mi za to něco přispějí.
Vím, že to odradí spoustu lidí, ale jinak to bohužel nezvládnu.
Email zůstává stejný, nikcaseda na seznamu.
S pochopením a příním hezkého dne, Nikol.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)