English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nikoho nepotkáváme jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má mysl je soustředěná a produktivní. ”


Myšlenky moudrých

Goethe

V manželství je třeba se někdy přít, neboť tak se vzájemně o sobě něco dozvíme.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sestra".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sestra

Nerris
19.04.14
08:08
Reg. před 2016

Dobrý deň

Približne pred dvomi rokmi mi umrela sestra v den svojich narodenín, pravdepodobne šlo nešťastnú náhodu, svoju rolu zohral aj alkohol. Približne rok sa mi opakuje dookola ten istý sen aj niekoľko krát za noc. Proste v tom sne mám pocit, že sestra žije ale že je zavretá v nejakom ústave. Celý sen sa tam snažím dostať no neviem nájsť cestu. Je tam nejaká mňíška alebo čo a tá mi stále hovorí, že to nejde, že sa to nedá a potom zase len hľadám cestu a takto dookola. Potom príde pasáž kedy si sestru predstavujem ako asi vyzerá a jej vzhľad sa mení. Raz je pekná a raz je znetvorená a takto dookola vtedy sa zvyknem už prebudiť. Niekedy sa k nej vôbec nedostanem a sen skonči tak, že ju len proste neviem nájsť. Po prebudení mám stále pocit, že žije.

Existuje k tomuto nejaké vysvetlenie prosím? Prečo sa mi tento sen opakuje stále dookola a prečo až teraz? Po jej smrti sa mi s ňou snívalo raz a potom nič. V tom prvom sne bolo všetko v poriadku akurát som šiel po nejakej dlhej ulici s kopou ľudí a počuval jej hlas, že nemám byt smutný a že mám zmeniť svoj život potom rok nič a teraz celý rok rookola mávam ten sen o ktorom píšem hore.
 
Dracizena
21.04.14
16:03
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nerris zdravím... odpovím Ti meilem. Tvůj sen Tě vede do skutečnosti
a proto budu vysvětlovat krůček po krůčku, aby ses naučil vnímat, i ten sestry mimo svět... dracizena@seznam.cz
 
Nike.
22.04.14
14:35
Nereg.

IP: 37.48.32.*
Nerris,
jednou to byla rodná sestra, takže jakékoliv byly vaše vztahy, myslel jsi na to všechno, nějak jsi to prožíval a v podvědomí to zůstalo. Po nějaké době se toho Tvoje podvědomí chce zbavit, ulevit si, současně Tě nutí, aby ses s tím už vypořádal. Proč až s takovým zpožděním? Často bys tu našel dotaz, proč se lidem zdá např. o bývalém partnerovi až po měsících, i letech, kdy už je dávno za horama, ve dne si už na něj nevzpomenou a mají někoho jiného. No právě... dřív to člověk sám jaksi nepustí. Musí k tomu dospět, případně k tomu ponouknou další okolnosti. Ale opravdu jde jen o Tvé prožívání. Přimlouvala bych se, abys nenalítával na okultní spiritismus. To je ale holt na Tobě.
 
Camie
23.04.14
18:47
Reg. před 2016

... Nerris. Ztráta blízké osoby je vždy obrovská zátěž. Určitě jsi slyšel i o fázích truchlení. Ne vždy projdeme všemi fázemi, ale důležité je se dostat k té poslední a to je "smíření". I po dvou letech se může stát, že smrt své sestry jsi nezpracoval, byť si říkáš, že ano, hluboko v Tobě je to nedořešené. A nevědomí si to překládá do snů, kterými se snaží s faktem smrti smířit. Tak Ti nabízí mnoho variant, které Tě budou děsit, jak smrt samotná, pak přijdou sny, ve kterých budeš sestru přijímat už beze strachu, až po sny, kdy si budeš přát, aby byly mrtvá i ve snu (zní to zle). Celý tento proces se může táhnout i několik let. Proto, nehledej za tím opravdu nic nadpřirozeného, či mimo tento svět, je klasický proces smutku, který vede jen a jen k přijetí smrti Tvé sestry.

Nerris je mi líto Tvé ztráty.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)