English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Baculka
Moudra i prázdné fráze pro všechny, kteří se ptají.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "je to vubec možne?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

je to vubec možne?

wuah510
22.02.14
19:40
Reg. před 2016

zdravim všechny a chci se zeptat na malou otazku... moje kamaradka nejspiše umi vypnout lidskost... v te chvili totiž neciti nic je prostě bezcitna..nedavno jsme se pohadaly a řekla mi poněkud zvlaštni věci které by mi nikdy neřekla ani při hadce a teď to nejduležitější... nevim jestli to mam přesně nazvat že je "čarodějka" ale určitě něco podobneho... umi brat a davat energii zhasinat plamen pohledem a tak podobně..někdy se jí zjeví vize... a myslim že dalši co umi je pravě vypinani lidskosti..dost se o ní bojím a moc mě mrzí že se hadame a ona mi řika tak hnusne věci... prosim pomozte!
 
Theodor
22.02.14
19:58
Reg. před 2016

Zdravím,

to není vypínání lidskosti, neboj. Myslím, že je to prostá psychologická obranná reakce, kdy se člověk pod náporem odsekne od empatie a společenskosti. Při napětí používá každý jiné mechanismy úniku, jedna z mých známých se například začala nekontrolovaně hlasitě smát, což zrušilo jakoukoliv diskusi.

Může to zničit přátelství, to ano. Pokud se spolu často hádáte a ona ti říká nepěkné věci, je lepší přehodnotit, jestli je přátelství mezi vámi hodno kultivace. A jestli ti jde o to, že je čarodějka? Toho bych se nebál. Vlastní strach a negativní emoce ti ublíží víc.

Promluv si s ní otevřeně a buď se přes to překlenete, nebo si najdete jiné přátele.
 
Sardox
22.02.14
23:45
Nereg.

IP: 213.220.232.*
Theodor má pravdu, je to obranná reakce, kterou znám na vlastní kůži. Říkám tomu, že mi někdo "kopnul do páčky". Většinou se to stane v okamžiku, kdy je situace pro mě emocionálně neúnosná, hluboce se mě dotýká a působí mi velkou bolest. Pak se "vypíná" soucit, empatie, laskavost... Jsem schopná jednat bez citu, říkat věci, které bych za normálních okolností nikdy neřekla, bránit se zuby nehty. Většinou v tomto stavu vydržím několik dnů až týdnů. Pak se "páčka" přepne a vše je, jak má být. Naštěstí se to v životě stalo snad jen třikrát nebo čtyřikrát, naposledy tak před deseti lety. Nejsem na to nijak pyšná, naopak, ale ovládat vůlí to bohužel nešlo.
 
wuah510
23.02.14
13:03
Reg. před 2016

To chápu, jenže tady šlo o to že jsem se snažila naše kamaradstvi zachranit a ona uplně bezsoucitně mi řekla že jsme ani nejlepši kamaradky nebyly... Hrozně jsem se rozbrečela a strašně mě to štve. taková psychologická obranná reakce by být neměla. Protože jí to možná nebolí ale mě jo.:( Ale děkuji za radu.
 
Hankabvbcbcv
03.03.15
23:05
Nereg.

IP: 81.200.48.*
Vím, že už si to asi nepřečtete, ale možná tě to bolí, ale musíš si uvědomit, že přátelství jsou emoce, cokoliv co člověk cítí, jsou emoce a pokud je někdo pod návalem vypne, tak pro něho to přestane mít smysl... klidně i přátelství.. Zkus ji pomoct, evidentně prožívá nějakou emoční krizi... Není to její vina, je to obrana, kdybys byla její kamarádka vzala bys to a pomohla jí. Člověk co řekne ve zlosti někdy ani nevnímá co říká, může být naštvaný na celý svět, ale stačí, aby mu někdo přišel do rány a když ten kamarád, se na to přátelství nedívá stejně a nepomůže mu... Nejprve bych začala s psychiatrem.. nejsem zastáncem léků, ale pokud vypíná své emoce, tak už je to vážné :(
 
Katerina
15.06.21
21:38
Nereg.

IP: 185.91.171.*
Dobrý den rada bych potřebovala radu...
Muj kamarad se nedavno rozesel s pritelkyni protoze neustake se hadali atd... Rozesli se spolu a ona po nem chtela aby se zmenil ze mu da sanci jenze mu tu sanci nakonec nedala i kdyz se zmenil a muj kamarad kvuli takovy krave vypnul svou lidskost...
Nevykazuje zadne znamky citů... zadna radost... Zadny smutek... Proste nic... Ani lasku driv je to asi 4 dny zoet co rekl ze mu ta jeho pritelkyne chybi a od te doby ani ťuk, muzete mi poradit jak ho dusevne zlomit aby lidskost znovu zapnul? Protože padla od nej výhrůžka ze pokud se pokusime mu lidskost zapnout ze si ublizi a ze zazijeme peklo
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)