English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Verne

Nejtěžší zkouškou lidské statečnosti je, když člověk zůstane sám.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "zvláštní sny".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

zvláštní sny

petullkaxxx
17.02.14
14:25
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Už pár měsíců se mi zdávají zvláštní sny, nikdy nemají spolu souvislost, někdy jsou přímo až morbidní, někdy jen nelogické. Mí přátelé už mě pomalu označují za "magora", že ještě nikdy nezažili někoho s takovými sny.Sny většinou do pár dnů zapomenu, zrovna včera se mi zdál sen, že mám na okně mlýnek na kávu, a ten mlýnek začne sám od sebe mlít. Já se ho snažím zastavit páč z něho mám hrůzu. Nakonec se zastaví a já v něm najdu knoflík, ve kterém je 16 dírek. Může to něco znamenat nebo je to prostě slátanina?
 
Dracizena
18.02.14
16:02
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Petul... každý sen je zvláštní, je řečí tělesného bytí...
A proto je třeba snům pečlivě naslouchat a nespokojit se s jedním výkladem... Každý vykládající ti sen vyloží z jiného úhlu pohledu, ale té své Duše... A má Duše ti ho vysvětlí takto...
Morbidní sny tě vedou do minulých životů, kde jsme stále jen bojovali o přežití a mnoho lidí kolem nás umíralo a tyto tvá minulá těla se jen hlásí aby ses jich všimla a třeba i skrze hvězdy jim poslala hvězdnou pomoc.
Patříš mezi lidi s dozrávající duchovní energií a pro nedozrálé lidi jsme i tím magorem, to je pravda. Ale opak je ve skutečnosti pravdou.

Nesmíš sny zapomínat a proto si je zapisuj do svého snáře. Jednou je budeš potřebovat a zapiš si je i s datumem.
MLÝNEK NA KÁVU... Anděl snový ti myšlenky směruje do těla, aby sis dělala představy, že meleš své hruhé energie na jemno a jemné energie nenechají v těle zakořenit hrubé vibrace, které jsou nemocí...
Mlýnek je živým Andělem který na sebe poutá tvou pozornost a říká ti, že když budeš mlít, vymeleš si štěstí a to je ten knoflík...
16 DÍREK... je to SEDMIČKA a tvůj Anděl tě vede do 7. čakry a tato čakra propojuje člověka s jeho hvězdnou dimenzí... Ale dnes je třeba tuto čakru opravovat, protože je polámanou anténou, která spojuje člověka s jeho dimenzí...
Až tento sen v tobě dozraje, budeš mít potřebu se mě ptát na další kroky... Vím, že budu ti potřebná... měj se dobře...
 
Luis
19.02.14
14:46
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Petulko, to znamena stabilizuj si svoji zivotni situaci ,resp. opatruj stavajici stav , ten mlynek znaci osud a pokud nebudes do sveho zivota (zazemi) vsita poradne pevne , tak te to muze semlit.To ze ho chces zastavit, znamena, ze neco nejde podle tvych predstav ci se na prvni pohled jevi neprijemne , ale pamatuj, ze cenu veci pozname vetsinou az tehdy, kdyz o ne prijdeme. Neco cizorodeho prislo do tveho zivota a ty se s tim seznamujes, tak opatrne.
 
paloma
26.06.14
12:54
Nereg.

IP: 81.87.18.*
us dlouhi mnesice semi zda hnusni sni a negdi se mi zda hesky sni tak tak ne wim co mam delat porota cekam na toho prvaho a ni us bich chtela mit zivot kteri chci zazit snekim kteri kteri vi co top je laska a vsechno vjednou a ne abi naki ostatni lidi chcteji ale nic mi neni njak si milsim to je vsechno santse mi to splni u vesnech a v... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)