English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Spousta hadů ve snu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Spousta hadů ve snu

Macetka
05.02.14
14:01
Reg. před 2016

Můžete poradit co má asi tento sen znamenat?

Sen se měl odehrávat v našem starém bytě (již tam 3 roky nebydlíme), ale původní v tom snu byl pouze můj dětský pokoj s palandou. Nějak jsem se dozvěděla, že bude možný výskyt hadů. Prvního jsem uviděla v nějaké místnosti a chtěla utéct na chodbu, kde se jich plazilo spoustu po schodech a zábradlí. Už nevím jak, ale vrátila jsem se spát do svého pokoje, který byl bez hadů. V tom snu jsem se uprostřed noci probudila a všude kolem hadi - u mě v posteli, na zemi... .všichni byli černí. Ale žádný mě neuštknul a ani po mně nešli, asi ani nebyli jedovatí, ale cítila jsem strach a odpor. Nějak jsem vstala a šla k rodičům do ložnice, říct jim že jsou všude hadi a já k nim mám odpor, rodiče se usmáli, ale dělali jako by se nic nedělo... tak nějak to asi skončilo.
 
Dracizena
08.02.14
17:52
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Černí hadi Ti nesou štěstí... had je pravěk a je to Duch, který Ti bude otvírat vnímání 3.OKA... Žádný strach, bude Tě oslovovat Tvá Duše, která je hodně stará, ale duchovní pohled je opačný, je mladá...
Bude do Tvého vědomí vstupovat opatrně, aby ses nebála.Nejprve budeš vidět barevné obláčky, až zavřeš oči před spaním a později i obličeje svých duchovních rádců-andělů...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)