English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Nietzsche

Je lepší nevědět nic, než vědět napůl mnoho věcí.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "sen o nevěře :(".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

sen o nevěře :(

elie
01.05.13
11:46
Nereg.

IP: 90.179.160.*
Hodně často se mi stává, že mívám prorocké sny, hodně mě to děsí a proto se své sny snažím moc nerozebírat, ale tento mě tak zasáhl, že jsem se už neudržela a rozhodla vás poprosit o pomoc s jeho rozluštěním. Byl opravdu velmi živý. Zdálo se mi o nejlepší kamarádce se kterou jsem měla asi pět let velmi pěkný vztah, bohužel se hodně změnila a už nevycházíme tak jako dříve - chová se velmi sebestředně a mě se to dotýká, uráží mě (myslím že mi závidí i když nemá co ... ) ale nemám to srdce ji odepsat a jít dál, proto pořád hraje nějakou krajovou roli v mém životě a o mém příteli, do kterého jsem doopravdy zamilovaná jako do nikoho předtím. V tom snu jsem procházela místem připomínajícím nějaký obyčejný dům, ale barvy byly laděné do červené. Kolem byla spousta lidí - asi nějaký večírek ? Vyšla jsem do druhého poschodí a automaticky zabočila k jedněm dveřím, vešla jsem a odhrnula orientální závěs za kterým byla ukryta postel. V ní ležel můj přítel s kamarádkou (ti dva se v realitě ani neznají) a líbali se. V momentě kdy mě zpozorovali a já se jich klidným hlasem zeptala co to dělají a proč, se kamarádka usmála a začala přítele ještě provokativněji líbat s jediným jasným cílem naštvat mě a jemu se to líbilo ... otočila jsem se a utíkala až jsem se najednou ocitla na mostě plném aut, sama a cítila jsem se hrozně opuštěně ... Po probuzení jsem se cítila doopravdy mizerně, tak jako po žádném snu za poslední rok ... Poradíte mi, prosím, co by mohl sen znamenat ? Budu vděčná za každou odpověď - sen mě velmi trápí a pronásleduje ...
Eliška
 
Dracizena
04.05.13
13:52
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Eliško, sen se s Tebou šel kouknout do jednoho z mnoha Tvých životů, kde jsi viděla, že dnešní lidé kolem Tebe jsou i v jiných časech a v jiném složení... Věř, nevěř, i dnešní Tvůj nepřítel, bude v některém životě Tvým mužem a nádkami si budete čistit dnešní kritiku a boj... Budeš mít další sny a budeš jim už lépe rozumět... měj se dobře...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)