English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Balzac

Přátelství je trvalé, jestliže se oba domnívají mít nad tím druhým mírnou převahu.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "2 sny - Boj proti zlu, Autonehoda".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

2 sny - Boj proti zlu, Autonehoda

ja.0s0bne
13.11.12
01:11
Reg. před 2016

Ahoj, měl jsem v poslední době mj. dva velice podivné (působivé) sny, tak bych se chtěl zeptat, co asi tak mohly znamenat - předem mockrát díky za výklad :-)!


První sen: Nevím, co tomu předcházelo, ale babička mi zmínila, že jestli si opravdu troufám (nebojím se), tak že mi dá (nebo si mám prostě vzít a prostudovat) nějaké papíry z takové menší skříňky, ale že opravdu jenom jestli se nebojím, že je to "o tom úplně nejhorším" (myslela tím jakousi bytost nebo entitu) a že když zkusila jeden z těch papírů dát psovi, tak ho úplně rozcupoval (myšleno "mezi řádky" – cítil z něj extrémní zlo).

Vytušil jsem intuitivně, že ty papíry pojednávají o satanovi a že se mě to asi bude dost týkat, asi to bude nějaký úkol nebo tak, že tady asi mám nějaké poslání možná bojovat se zlem a postavit se mu, aspoň tak to na mě působilo, no a taky (aspoň se mě zmocnil takový pocit), že to zlo "jde po mě", asi proto že si toho je vědomé.

Zkusil jsem otevřít tu skříňku. Něco v ní bylo a mj. tam byla PET lahev, která mě okamžitě vyděsila, protože na ní byl nějaký symbol (nějaké asi ovoce ze 3 podobných dílů, nebo nějaký takový květ), ve kterém jsem okamžitě spatřil hlavu bafometa. Byla v ní ještě část nápoje (nějaká ochucená minerálka) měla myslím (i ta flaška) nějakou barvu, asi oranžovou?, pak v dolní části skříňky byla ještě jiná flaška, sice myslím bez takové symboliky, ale s tou první ji cosi spojovalo (měla stejný design)... pak jsem, myslím, ty flašky vylil do umyvadla (a přitom jsem pustil vodu – nějak jsem si řekl, že když to má nějakou souvislost s ďáblem – ohněm, tak to zlikviduju tak, že k tomu přidám opak – vodu). Byl jsem docela vyděšený, že bych s tím měl nějak bojovat, atd. Ten prožitek možné hrozby a strachu z možného čelení zla byl velice intenzivní a reálný, ale zároveň jsem vnitřně věděl, že ten úkol musím přijmout, byť jsem neměl sebemenší ponětí, co mám do budoucna s tím dělat a jak se to bude vyvíjet.


Druhý sen: Jel jsem autem, nejspíš do Brna do školy (jezdíme se sestrou cca 1x za 14 dní, je to asi 200 km), nevím, jestli jel někdo se mnou... přede mnou jel kamion, za mnou taky nějaký kamion nebo možná jen větší náklaďák. Náklaďák za mnou nejel nijak rychle a měl dosta velký odstup, jeli jsme do kopce. Kamion přede mnou prudce zpomalil (nebo dokonce zastavil) a náklaďák za mnou, který jel poměrně pomalu, najednou neskutečným způsobem zrychlil (do kopce!) a než jsem stačil cokoliv udělat, narazil do mě a přimáčkl mě na kamion přede mnou tak, že bylo celé auto slisované.

V tom okamžiku jsem si řekl, že jsem umřel, necítil jsem žádnou bolest, ale divný pocit, byl jsem v tom autě úplně smačkaný. Pak jsem si řekl, že možná jsem přecejen neumřel, pořád mě ale nic nebolelo nebo tak. Proběhlo mi hlavou, že jsem vedle sebe měl pravý pruh, který byl volný a kdybych byl zareagoval (pokud by se to teda dalo stihnout vzhledem k tomu, že jsem stál, nebo jel velice pomalu), tak jsem se mohl do pravého pruhu uhnout a nic by se mi nebylo stalo, řekl jsem si (snad ještě v tom snu, než jsem se probudil a uvědomil si vážnost toho snu; navzdory tomu, že jsem možná byl mrtvý), že pokud se mi příště něco podobného stane, musím se uhnout doprava!

Bylo to velice živé, až jsem z toho měl dost špatný pocit, protože ten den jsme jeli do Brna. Naštěstí se nic nestalo, jenom mi připadalo, že bylo po cestě docela dost řidičů, kteří ten den celkem riskovali, a to ani nebyl nějak moc hustý provoz.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)