English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "rada od někoho, kdo umí číst ve snech pro Líbeho".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

rada od někoho, kdo umí číst ve snech pro Líbeho

Llibe
30.09.12
16:16
Nereg.

IP: 213.220.234.*
Dobrý den,
potřeboval bych radu. Dnes se mi zdál zvláštní sen. Jde o to, že se mi sny často nezdají. - Byl jsem v katedrále sv. Víta na hradě(místo jsem bezpečně poznal) Připravovala se nějaká slavnost. Všude bylo plno svící - židlí a jen pár lidí v okolí. Najednou jsem zahlédl známou tvář.Byla to žena, kterou jsem dlouho neviděl a setkal jsem se s ní jen v rychlosti. Ona mi řekla, že na mě někdo čeká. Ten někdo byl "kupodivu" Jan Fischer. Ten mi řekl, že se chystá "nějaký" koncert a kdyby věděl, že přijdu poslal by mi pozvánku. Nato mi řekl, že na mě čeká jeden muž. Tomu muži jsem do obličeje neviděl. Jen mě dovedl před šachovnici na které stálo mnoho figurek (zvířecích) - začali jsme rozestavovat a já si jako krále vybral žábu. On se mi vysmál a vybral si jako krále draka. Začalo se hrát a na konci, když útočil drakem žába uskočila a já partii vyhrál. Ten muž byl zamlklý a pak mi řekl, že jsem vyhrál, ale že bude stále stát za mnou... kamkoliv se hnu a cokoliv udělám. Pak jsem se probudil. Pokud budete vědět co by to mohlo znamenat... prosím napište. Děkuji! :-)
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)