English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nikoho nepotkáváme jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má mysl je soustředěná a produktivní. ”


Myšlenky moudrých

Sienská

Statečnému jsou nešťastné a šťastné události jako pravá a levá ruka: užívá jich obou.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Mám pocit, že mě přítel vodí za nos!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Mám pocit, že mě přítel vodí za nos!

selena24
04.08.12
11:39
Nereg.

IP: 93.99.148.*
Dobrý den,
několikrát jsem to sem na forum už psala - můj přítel má dítě s jinou, o kterém nevěděl, jsou mu dva roky. Jsem z toho strašně nešťastná a nyní se mi ještě donesly řeči, že říkal svým kamarádům, že se mnou svatbu neplánuje. Za svým dítětem jezdívá strašně často, na což jsem si zvykla, ale chová se, jakoby to mělo být jeho jediné a poslední. Přitom mně sliboval, že se vezmeme a budeme mít spolu také děti, což bych hrozně chtěla. Mohli byste mi prosím někdo vyvěštit, jak to přítel myslí ? Nebo jak to vidíte do budoucna? Vodí mě jenom za nos, aby se mnou momentálně mohl být a do budoucna nic? Nechci ztrácet čas
 
dafneee
04.08.12
15:22
Reg. před 2016

Milá seleno24
Být tebou tak bych si s přítelem o tom všem otevřeně promluvila a zeptala bych se ho, jak to vlastně myslí a jak si představuje budoucnost... Na věštbu bych se být tebou příliš nespoléhala maximálně se zaměř na to jakého je tvůj přítel znamení zvěrokruhu to ti také může pomoci.V každém případě doufám že ti vše vyjde tak jak chceš. s Pozdravem Dafneee :-)
 
selena24
04.08.12
17:44
Nereg.

IP: 93.99.148.*
TAdy je problém, že opravdu nevím, jestli mu můžu věřit nebo ne. Jinak bych se neptala a spolehla se na jeho sliby, že? :-) Je kozoroh
 
kelišová
06.08.12
15:26
Nereg.

IP: 217.117.216.*
A proč si s přítelem otevřeně nepromluvíš ? Prostě se ho na vše zeptej , jak si to představuje .takhle chodíš kolem horký kaše a jen se trápíš.
 
selena24
07.08.12
08:56
Nereg.

IP: 93.99.148.*
promluvila jsem si s ním, ale už mi jednou lhal a takovému člověku neívm, jestli můžu věřit, že tentokrát říká pravdu! Navíc to, co říkal teď jaksi neodpovídá jeho současnému chování. Proto otázky na které mi může odpovědět jenom věštba
 
Madra
07.08.12
11:32
Nereg.

IP: 90.181.202.*
Milá seleno, je to hnusný, ale jak jednou lže, vždycky lže... . Mne manželka taky taha pul roku za nos. Ted nemá pořádne zajem ani o dceru... Holt ji budu vychovávat sam.
 
kelišová
08.08.12
21:52
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Věštba - Ty se prostě bojíš sama rozhodnout ,co kdyby .Tak si asi musíš sama říct po pravdě - buď - jo , i přes překážky s ním chci být a nebo - vadí mi to a to a nedá se mu věřit a taky - buď je Ti s ním dobře , nebo se jen trápíš ...
 
Nike
09.08.12
21:35
Reg. před 2016

Seleno,
já si jen dovolím upozornit, že jen na tomto vlákně jsi už třikrát dala najevo, že už mu nedokážeš věřit... A to nevím, co je na těch dřívějších...
Bez důvěry ten vztah zemře, i kdyby se Tě přítel nadále držel.
 
selena24
12.08.12
15:14
Nereg.

IP: 93.99.148.*
Nike,
to je pravda, ale máte snad nějaký návod jak důvěru obnovit?
 

Maty
12.08.12
20:54
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Seleno, když Ti napíšu, že Tvůj přítel je pro Tebe učitelem, co Ti to dá? Vše, co nyní prožíváš, je o Tvé (ne)důvěře v sebe .. sama sobě nevěříš, protože kdyby ano, udělala bys nějaké rozhodnutí. Buď od něj odešla, protože bys uznala, že trápení a lži Ti ve vztahu nevyhovují, nebo zůstala s partnerem s tím, že on je dospělá bytost, která si potřebuje vyřešit svoje věci a Tobě stojí za to jej podporovat tak, aby vše probíhalo v klidu. On z Tebe malou sebedůvěru cítí a snaží se unikat .. do klidu se vrací raději než do napjaté atmosféry. Rozhodni se ..
 
Merit
13.08.12
13:35
Reg. před 2016

Ahoj selena24 :-)
vlozim ti sem link na video, staci si ho oznacit a otevrit v novem panelu, protoze kompl. link sem vlozit nejde (ma to svuj duvod)..
mozna ti to taky neco da..
uz leta vim, dlouha leta, ze hledat stesti a svoje naplneni skrze nekoho druheho, ci nakou vec = neni dobre.. pro me samotnou, pro lidi okolo me.. najit stesti v sobe, v tom co clovek zije.. neni lehky, ale je to dulezity.. tvuj partner je taky jenom clovek.. :-)
tech videi je tam vic.. pokud to mas videt, tvoje duse si rekne :-), pokud te to ma minout, mine te to.. prijde ti to odjinud (tak to proste chodi) :-) ..

mej se krasne :-)
youtube.com/watch?v=Gni-0IFuYT8

 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)