English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "sen o farárovi".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

sen o farárovi

MajaJ
14.07.12
19:12
Nereg.

IP: 95.102.186.*
Dobrý deň.
Mala som veľmi zvláštny sen. Snívalo sa mi že som bola v nejakej miestnosti / nie som si istá či to bola fara, lebo malo okná ako výklady a pripomínalo mi to jednu známu cukráreň /. Bol tam farár a prišli tam nejaký paniv tmavých oblekoch a klobúkoch. V tej miestnosti boli vytríny, také ako bývajú v obývačke, presklenené. V tých vytrínach boli nejaké farárske relikvie /neviem ako sa to nazýva / čaša, svietnik, tanier a iné veci zo zlata. Farár kázal tie skrine zakryť čiernym súknom. Keď som chcela zakryť aj skrine, ktoré som mala za chrbotm, všimla som si, že tam veľa tých zlatých vecí chýba. Pozrela som na farára a ten mi naznačil, aby som sa tvárila že o tom neviem. Rýchlo som tu vitrínu zakryla a rýchlo som z tej miestnosti vyšla na ulicu.

Možno to bol len sen ktorý súvisí s čítaným článkom.
 
Dracizena
16.07.12
18:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Zlato které ve skříni chybí, je Tvá životodárná energie a není farář jako farář, i faráři vysávají ze svých oveček energii, protože neumí používat své léčivé světlo, i když kážou o Kristu... Tím farářem může být, i někdo ve Tvé těsné blízkosti. Hledej kolem sebe lidi kteří Tě vysávají a obaluj je duhou kterou jsi viděla na obloze. Zhmotňuj, aby měla aspoň 3 sytě svítící barvy a určitě v ní měj pruh zářivě žlutou...
 
MajaJ
17.07.12
17:59
Nereg.

IP: 91.127.61.*
veľmi pekne ďakujem za výklad. Bol zaujímavý a budem musieť učite niečo podniknúť. Včera ma v robote bolela hlava, hrudník a chrbát. A kedže mija kolegyňka sa zaoberá liečiteľstvom tak som ju poprosila, aby mi trochu pomohla. Povedala som jej aj o mojom probléme, ktorým je v poslednej dobe neskutočná únava. A povedla podobne ako vy, že je niekto namňa "pricucnutý! a saje so mňa energiu. Mám problém so sústredením sa pri meditácii, akosi mi to nejde, lebo moje myšlienky sa tam neustále pchajú. Ale poradila aby som poprosila o pomoc anjelov, aby mi pomohli vytvoriť ochranný obal. Tak sa na to chystám, len čakám keď budem mať niekedy sama chvíľu pre seby. Ešte raz veľmi pekne ďakujem za radu a za výklad.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)