English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Jak je pro velké duchy charakteristické, že řeknou mnoho málo slovy, tak naopak malí duchové mají zase nadání, že mluví mnoho a neřeknou nic.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Poslechnout rozum nebo pocity?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Poslechnout rozum nebo pocity?

Sui
29.06.12
00:12
Reg. před 2016

Mám před sebou poměrně těžké rozhodnutí ohledně další etapy mého života, které ovlivní i další věci. A já nevím, jestli poslechnout striktně rozum nebo pohlížet i na své pocity. V září bych měla jet studovat díky stipendiu do zahraničí, těšila jsem se, ale tomu už tak dávno není. Toto téma mě už půl roku trápí. Jet a udělat něco pro svoji budoucí práci? Nebo nejdříve dostudovat poslední ročník školy a pak se vydat na stáž a dále do světa na zkušenou..budu mít ale takovou příležitost?mé obavy proudí z toho, že od září mám školu platit a nemám čím a také to, že některé zkoušky musím opakovat a to může zapříčinit prodloužení studia, což nechci. V neposlední řadě jsem momentálně velmi šťastná a chci, aby to tak zůstalo. Zahraniční cesta mě jen stresuje, že by se mé dosavadní štěstí rozplynulo jako obláček. Což je ale možné jako mávnutím proutku vždy..
 
kelišová
29.06.12
15:21
Nereg.

IP: 217.117.216.*
já bych asi nejdřív dostudovala a pak se rozhodla , co dál .Měla bych jedno v kapse .příležitostí je ... .přijdou i potom .
Vidím to u mojí známý , studovala - pak chvíli pracovala , ale nenaplňovalo ji to , tak se vydala za oceán a už se nechce vrátit do Čech .
 
anelie
29.06.12
16:54
Reg. před 2016

A neslo by to udelat treba tak; ze bys to te ciziny jela a domluvila si to ves kole, zda muzes zkousky delat tento rok? (
 
anelie
29.06.12
16:56
Reg. před 2016

(pokud tech zkousek neni hodne). Domluvit si terminy na velikonoce, leto a tak... Zase by bylo zkoda te prilezitosti studovat v cizine nevyuzit, ne? Muze ti to potom otevrit zpoustu moznosti do budoucna...
 
lovemenot
20.08.12
22:38
Nereg.

IP: 81.108.166.*
tento dotaz je ohledne me intuice..casto nad tim preyslim..drive jsem se o tyto veci nezajimala ,ale protoze jse mela vzdy rada astrologii ..od doby kdy jsem zacala pouzivat internet jse se dozvedela vice..stale vsak nevim jestli tyhle veci funguji 100 procentne,nekolikrat jsem se vsak presvedcila ze u me ano..napr.vim kdo mi vola kdyz zvoni telefon,nebo tusim ze nekdo bude volat a chvili na to zavola ,nebo neco predvidam v nejake situaci a je to tak,poznam temer 100 procentne kdyz mi nekdo lze..a nebo neco citim a pak se to stane... nevim..v soucasne dobe mam pocit ,ze partner neni uprimny ..na jedne strane myslim jsou tyto schopnosti dar a na druhe nekdy myslim radsi nevedet ..myslim to zle..co myslite vy??
 
Nike
22.08.12
09:36
Reg. před 2016

lovemenot,
což o to, intuice sama o sobě stoprocentně funguje, ale za předpokladu, že ji k sobě pustíš přes ego. Když říkám ego, mám na mysli i v tom lepším smyslu slova, tj. pochyby rozumu, emoce-obavy atd., To je na tom to nejtěžší. Tam už Ti žádné procento nehodím, záleží, jak na tom kdo je. Tak podle toho, co píšeš, to není špatné :).
Z toho, co jsem napsala je myslím jasné, že se nejedná o žádný dar, k něčemu takovému musíš dojít vývojem. Jak by k tomu přišli ti ostatní, kdyby jedni dostávali dar a druzí ne :).
Co se týká "radši nevědět", o tom mi něco povídej... :D. Ale stejně jednou dojdeš do bodu, kdy nebudeš chtít vůbec žádné brýle, i když to ze začátku bolí. Prozatím, na co stačíš, no...

 
meel
22.08.12
18:54
Reg. před 2016

zahraničních možností budeš mít mrtě.. toho se neboj :) zbytečně se nestresuj.. a radši si najdi nějaký pohodoví přivýdělek ať máš z čeho platit školu..
 


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)