English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí27.04.25 / janakopecka084@gmail.com v Kouzla a magie
Ochranný rituál proti černé magii, jak ji zrušit?10.02.25 / Magdalena Juričekova v Kouzla a magie

Štěstí je mít někoho, kdo tě obejme a podá ruku, když ti zrovna není do smíchu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Budu přitahovat pouze osoby s dobrými úmysly. ”

Myšlenky moudrých

Chesterton

Je-li jejich vzájemná láska ušlechtilá a svobodná, může nalézt hrdinné vyjádření v tom, že se oba dobrovolně stanou otroky.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "nevim co dal".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

nevim co dal

smutinek
12.03.12
10:49
Reg. před 2016

Zdalo se mi o pritelovo bratrovi jak jsme se chytli za ruku,objaly a zustali jsme v objeti a nic nas neodelilo nakonec sme se libali.Porad jsme byli spolu v kontaktu,snazil se byt vic pri mne a nechtel se mne vzdat.poradily by jste mi co to znamena? Dekuji za odpoved.

Ceský Merlin
17.03.12
11:26
Nereg.

IP: 89.203.165.*
Ahoj, tento sen znamená, že ve skutečném životě toužíš po objetí, ochraně, podpoře, lásce, důvěře a porozumění, protože můžeš mít pocit, že se ti tohoto nedostává v e skutečném životě.

Měj se hezky Merlin

smutinek
21.08.12
13:01
Reg. před 2016

děkuji merlin

Janajjch
21.08.12
14:55
Nereg.

IP: 78.136.181.*
Tvá dušička se našla s človíčkem z minulých životů. Snen ti napovídí že jste spolu byli ve velmi úzkém vztahu...

Janajjch
21.08.12
14:57
Nereg.

IP: 78.136.181.*
omluva za překlepy

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)