English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "poradí mi někdo prosím".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

poradí mi někdo prosím

romanka0103
04.03.12
23:19
Reg. před 2016

dobrý den,chtěla bych poprosit o výklad mého snu.bydlela jsem v bytě,přišli njací chlapi,co se zabývají mrtvolami a přinesli pytel a z toho .pytle vylezl oživlý můj děda,který je několik let po smrti,hrozně jsem se bála a utíkala se schovat před ním do koupelny,on tam přišel za mnou a pak jen už vím,že mi někdo řekl,že ještě týden žil,než doopravdy umřel.
 
ememka
31.07.12
09:33
Nereg.

IP: 91.219.132.*
Romanka, Tvoj deda sa s Tebou určite prišiel iba rozlúčiť a možno sa poteboval zveriť niekomu s tým ako jeho prechod prebiehal. jemu sa uľavilo. Je celkom možné, že naozaj ožil, sú dôkazy toho, že človeka vyhlásia za mrtveho, ale on "znova nabehne" po istom čase. Preto sa do hrobov dávali niekedy zvončeky, aby takýto človek mohol privolať pomoc. Každopádne je to celkom reálne, že mal takúto skúsenosť. Ak mu chceš pomôcť, prijmi to ako fakt a nechaj túto jeho časť, ktorá mohla byť nespracovaná odísť, akceptovať, pustiť, aby sa tomu nevenovalo priveľa energie, ktorá to posilňuje a drží na určitých úrovniach existencie, kam už nepatrí. Keďže sme so svojimi predkami prepojený nejakou tou našou časťou, mohlo by to byť nakoniec hlavne Tvoje bremeno. Tak sa teš z toho, že máš takúto skúsenosť, že vieš... poďakuj sa sebe a jemu, že sa obrátil na Teba, asi Ťa mal rád, aj keď to v živote mohol alebo nemusel prejavovať..Pekné dni
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)