English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Krylov

Orlové se někdy spustí níže než slípky, ale slepice se nikdy nevznesou do oblak.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Rozhovor s věštcem".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Rozhovor s věštcem

XENIE
14.10.11
17:27
Reg. před 2016

Dobrý den přeji.Jedné noci jsem zavolala na linku do TV,neboť mne zajímala otázka minulého života - čím jsem byla a kam kráčím v současném životě. Nespojili mne operátoři do TV studia, ale k jinémnu věštci, který se mi maximálně věnoval. V minulém životě jsem byla údajně mágem u dvora významného panovníka a v současném životě prý náležím mezi věštce se schopnostmi, které jsou sice ještě zatím utlumené, ale mám na nich pracovat a jsem pak schopna dosahovat výsledků v porovnání: "jako auto ferari mezi trabanty".Tento věštec mi také nadiktoval vynikající čaj proti mé dlouhodobé bolesti - zabral již po několika dnech - za což tomuto věštci velmi děkuji, neboť se cítím jako nový člověk. Ten věštec mi dodal svým rozhovorem se mnou tolik naděje a energie do života, že se to žádnými penězi nedá zaplatit.Ano - též se věnuji již několik let věštbám : I-TING /věštba mincemi/, pracuji s kyvadlem, nahlížím do numerologie. Co mi jde? Odpovídám na otázky lidem, co chtějí vědět, jak se vyvine jejich vztah, z jaké práce mají odejít a co mohou očekávat u nového zaměstnavatele. Podívala jsem se do budoucnosti i nějakým politikům a - moje věštby se splnily. Takže - asi by to mohla být moje pracovní parketa do budoucna. Ptejte se: uveďte datum narození + položte jednu pro Vás zásadní otázku otázku. Jsem připravena Vám pomoci najít tu správnou cestu.
 
Sanny
14.10.11
20:07
Nereg.

IP: 46.33.96.*
Dobrý den Xenie,chtěla bych odejít z práce kde panují hrozné psychické nátlaky ze strany vedení.Můžete mi říct zda najdu brzy novou práci která by mě vyhovovala jak po pracovní stránce,tak i finančně.Děkuji předem za odpověď.
 
XENIE
14.10.11
21:24
Reg. před 2016

Milá Sany - vložte Váš dotaz ve 3 otázkách, na které kyvadlo může odpovědět "ANO" a "NE" do rubriky "Výklady zdarma" a připojte datum Vašeho narození.
 
Veronique
15.10.11
09:58
Reg. před 2016

Dobry den Xenie,prosim Vas,mohla by jste se podivat do rubriky Sny a podivat se na dotaz pod jmenem V.B a popripade mi odpovedet na panimama88@seznam.cz ? Predem Vam moc dekuji
 
Veronique
15.10.11
10:00
Reg. před 2016

Abych upresnila,nazev Je tu nekdo to tomu opravdu rozumi? Dekuji
 
tuzba
15.10.11
16:44
Reg. před 2016

ahoj xenia mozm ta poprosit pozrela by si sa na moju buducnost?moj datum narodenia je2.11.1973 velmi pekne dakujem
 
XENIE
15.10.11
20:00
Reg. před 2016

Odpověď pro"tuzba"
Jak se bude vyvíjet nejbližší budoucnost? Náhled do numerologie:
Tak tento rok 2011 ubíhá z hlediska numerologie pod vibrací č. "8".
Základní charakteristika roku: finance, materiální hodnoty, nákup, prodej, investice, ambice, sklízení toho, co jste zasela v minulosti, hojnost.
Šťastný měsíc: listopad
Méně příznivý: říjen
Po stránce pracovní a finanční by mělo být vše OK. V listopadu můžete zkusit i Fortunu /možná výhra v loterii/.
Pozor na přátele ve Vašem okolí - nejsou Vám všichni nakloněni, jak by se Vám mohlo zdát - jeden člověk jen číhá na to, jak Vás využít a jak by Vám mohl uškodit... Pokud máte problémy v partnerství - tak se je snažte ještě v letošním roce vyřešit, jinak Vám co do vztahu příští rok pěkně zamotá hlavu... Po stránce zdravotní si dejte pozor na možný úraz - chce to více opatrnosti.
 
jessika
15.10.11
20:16
Nereg.

IP: 77.240.96.*
Dobrý večer Xeni, pokoušíme se s manželem o miminko, které si moc přejeme a nedaří se nám to :-( Prosím, kdy se nám to podaří, který měsíc?
Mé datum narození je 13.8.1981, manžel se jmenuje Jaroslav, 21.8.1973.
Předem Vám moc děkuji za brzkou odpověď. Magda
 
XENIE
16.10.11
15:50
Reg. před 2016

Odpověď kyvadla pro "jessika" - Magda :
Kyvadlo odhaluje, že máte šanci otěhotně v měsíci listopadu 2011.
Takže - mohu-li poradit, najděte si v odpovědích, které jsem zde umístila ve "výkladech zdarma" ženám které hledají rady jak otěhotnět preventivní opatření a přípravu k tomu, aby mohl vzniknout nový život.
Uvedená opatření musíte dodržovat oba.
Tak kyvadlo praví "ANO".
 
jessika
16.10.11
17:09
Nereg.

IP: 77.240.96.*
Děkuji Xeni. Mám ještě dotaz, na moji budoucnost by jste se mi nepodívala? 13.8.1981.
Moc děkuji Magda
 

XENIE
16.10.11
20:17
Reg. před 2016

Odpověď pro "jessika" - nejbližší budoucnost.

Rok 2011 je pro Vás rokem dle náhledu do numerologie takovým, který až skončí, tak si můžete zhluboka oddechnout, neboť jde o rok velmi namáhavý a složitý..Tento rok se snažte dožít v klidu bez větších emocí... do ničeho se již nehrňte, neboť gradující vibrace tohoto roku Vám mohou způsobit mnoho zmatků a chaos ve Vašem životě.
Informace, které k Vám jdou , vstřebejte a pouštějte z hlavy - nesnažte se je donekonečna rozebírat, neboť by Vás to velmi brzdilo a ubíralo by Vám to mnoho sil.Nepouštějte se do tajných milostných románků, přehodnoťte Vaše přátelské vztahy - neučiníte-li tak, může Vám to zkomplikovat život. Povšechně zpomalte životní tempo - zkuste si vzít dovolenou a odpočinout si - doslova vypnout hlavu a nechat kolem sebe prostě život plynout. Tak se Vám může posílit i hormonální rovnováha. Vaše zdraví se jeví jako velmi křehké a Vy se potřebujete ještě obrnit proti možné smutné události v rodině... Útěchou Vám může být, že příští rok 2012 Vám přinese zlepšení Vašeho zdraví i financí...
 
Teoretik
17.10.11
02:02
Nereg.

IP: 88.208.100.*
XENIE - staré vědmy věděly, že mají dávat odpovědi pouze na otázky které jsou jim kladeny. Toto jste tentokrát nedodržela. Z mého pohledu jste se plně nevžila do situace rodičů, zejména ženy, toužící po miminku. Na špatné zprávy je času dost. Deprimující předpověd o ničem. Proč?
 
XENIE
17.10.11
06:01
Reg. před 2016

Pro "teoretika".
K Vašemu názoru - každý má právo na svůj názor - taktéž i Vy.Můj názor: být připraven věštbou, náhledem do numerologie a použití jiných věšteckých praktik atd. za účelem, co se má v osudu člověka odvíjet - je být krok napřed před osudem. Lidé, kteří se rozhodnou si nechat vyložit věštbu, nahlédnout do svého osudu, jsou trochu jako děti, které strkají prstíky do ohníčku a zkouší, jestli pálí. Ze zkušeností vím, že lidé jdou stejně "hlavou proti zdi", na věštby dbají vesměs málo nebo se z nich posléze stávají notoričtí turisté po různých věštcích, kartářkách a vykladačích osudu, kteří jsou jim doporučeni jako "ti nejlepší". Život sám není peříčko a nesestává jen z příznivých zážitků a též i souhlasím s Vámi, že na špatné zprávy je času dost - A L E - taktéž existuje názor, že člověka zoceleného a připraveného /to znamená i tím, co není zrovna OK/, hned tak něco nezaskočí... a i o tomto je život, který v minulosti, tady a teď i v budoucnu prožíváme a prožívat zkrátka musíme dle svých daností,schopností i odolností vůči vnějším vlivům...
 
Nike
17.10.11
07:52
Reg. před 2016

Xenie,
nevím, jestli si to uvědomuješ, ale v podstatě sama zdůvodňuješ nesmyslnost věštění: buďto jdou lidi hlavou proti zdi - takže je jim to k ničemu, nebo se z nich stanou notoričtí turisté po kartářích - průser, tihle často špatně končí, v lepším případě odevzdali kartářce roční plat a žijí podle programu věštce. Jistě, že si za to můžou sami, když se ptají. Ale stačí se rozhlédnout, jakým podprahovým sugescím jsou všude vystaveni a to už OK není.
Děti si musejí strkat prstíky do ohníčku, jinak se nikdy nic nenaučí, zkušenost je bohužel nepřenosná. Jen těm poučitelným stačí jednou.
A pokud jde o to, že štěstí přeje připraveným... to by mělo asi spočívat jinde ne? Nebát se žít, umět si poradit, neutíkat před vlastním rozhodnutím a tak dál. To jsou opět věci, které se každý musí naučit! Když jim tu možnost naučit se toto bereš, je to pro ně promarněná inkarnace. Tohle má být pomoc člověku? To nemyslíte ženské vážně...
A to už ani nemluvím o jisté kráse tajemství a překvapení. Nemůžu zaboha pochopit, když tady píšou holky, že někoho znají 3 dny a už chtějí vědět, co přesně z toho vyleze... možná jsem blbá, ale nechápu.
Není rozdíl mezi bílou a černou magií, jak jsi kdesi vedle psala. Rituální magie je pořád jen magie, cesta do astrálu a do blázince.
To už Ti v televizi neřeknou.
 
Nike
17.10.11
07:52
Reg. před 2016

Xenie,
nevím, jestli si to uvědomuješ, ale v podstatě sama zdůvodňuješ nesmyslnost věštění: buďto jdou lidi hlavou proti zdi - takže je jim to k ničemu, nebo se z nich stanou notoričtí turisté po kartářích - průser, tihle často špatně končí, v lepším případě odevzdali kartářce roční plat a žijí podle programu věštce. Jistě, že si za to můžou sami, když se ptají. Ale stačí se rozhlédnout, jakým podprahovým sugescím jsou všude vystaveni a to už OK není.
Děti si musejí strkat prstíky do ohníčku, jinak se nikdy nic nenaučí, zkušenost je bohužel nepřenosná. Jen těm poučitelným stačí jednou.
A pokud jde o to, že štěstí přeje připraveným... to by mělo asi spočívat jinde ne? Nebát se žít, umět si poradit, neutíkat před vlastním rozhodnutím a tak dál. To jsou opět věci, které se každý musí naučit! Když jim tu možnost naučit se toto bereš, je to pro ně promarněná inkarnace. Tohle má být pomoc člověku? To nemyslíte ženské vážně...
A to už ani nemluvím o jisté kráse tajemství a překvapení. Nemůžu zaboha pochopit, když tady píšou holky, že někoho znají 3 dny a už chtějí vědět, co přesně z toho vyleze... možná jsem blbá, ale nechápu.
Není rozdíl mezi bílou a černou magií, jak jsi kdesi vedle psala. Rituální magie je pořád jen magie, cesta do astrálu a do blázince.
To už Ti v televizi neřeknou.
 
Nike
17.10.11
08:26
Reg. před 2016

zapomněla jsem ještě jednu poznámku. Nevyžádaná věštba je ta největší levárna, jaké se může věštec dopustit. Za to je docela slušná karma. Kdybys byla ferrari mezi trabanty, musela bys to vědět.
 
Nike
17.10.11
08:27
Reg. před 2016

zapomněla jsem ještě jednu poznámku. Nevyžádaná věštba je ta největší levárna, jaké se může věštec dopustit. Za to je docela slušná karma. Kdybys byla ferrari mezi trabanty, musela bys to vědět.
 
XENIE
17.10.11
09:54
Reg. před 2016

Vážená slečno nebo paní "NIKE". Nevzpomínám si, že jsme vešly na cestu důvěrných přítelkyň, které si tykají, proto Vám samozřejmě budu vykat. Já zastávám názor, že když já začnu bez dovolení někomu tykat, kdo mi k tomu nedal souhlas - tak mu tímto svým krokem směrem k němu šlapu po jeho důstojnosti a dávám mu najevo svoji nadřazenost... Nerozumím tomu - o jakou nevyžádanou věštbu Vám jde? Jestliže mi někdo napíše o věštbu - tak ta má obsahovat vše a ne jen to, co by se mělo žadateli o věštbu líbit. Zásadně takové věštby neposkytuji.
Výpady, ponižování lidí, útočnost atd. - to vše náleží do nástrojů temných sil, které je používají. Já se hlásím otevřeně k bílé magii a proto, abych si svoji karmu nepošpinila Vaším příspěvkem: ODPOUŠTÍM VÁM A PŘEJI VÁM JEN ZDRAVÍ, ŠTÉSTÍ V OSOBNÍM I PRACOVNÍM ŽIVOTĚ - TO VŠE TAKOVÉ, ABY JSTE BYLA TAK LIDSKOU SILNOU OSOBNOSTÍ, KTERÁ NIKDY NEBUDE POTŘEBOVAT SLUŽBY VĚŠTCŮ ...
 
Jajanda
17.10.11
10:43
Nereg.

IP: 95.140.249.*
Dobrý den paní Xénie, chtěla bych Vás poprosit o náhled, jak se to u mě bude vyvíjet po pracovní stránce do budoucna? Předem moc děkuji 1.unor.1984
 
reakce pro Nike
17.10.11
10:49
Nereg.

IP: 95.140.249.*
Dobrý den Nike, parkrát jsem sledovala v tv pořad, kde vykládala karty jedna nejmenovaná kartářka, která o sobě tvrdí, že je nejlepší kartářka v zemi. Když tam někdo zavolal, třeba na téma práce, tak ona mu jen tak mimochodem sdělila: za půl roku vás čeká strašně špatná událost v rodině. Mě tohle říct, tak celý tento půlrok jsem na nervy. Hodně lidí ji zbožnuje a hodně lidí zas jsou proti ní. Mě prostě přijde, že tím, že v tv, kde je málo prostoru na vysvětlování,když volajícímu sdělí tohle, tak si ho vlastně poutá k sobě,tím že doytčný bude chtít vědět víc a jak tomu předcházet. Co si o tom myslíte Vy?
 
tuzba
17.10.11
13:42
Reg. před 2016

ahoj xenia dakujem vam za vas vyklad pekny den vam prajem
 
Nike
17.10.11
18:35
Reg. před 2016

Paní, nebo slečno Xenie,
jsem tu rok a po celou dobu si tady všichni bez rozdílu tykali:), v historii Věštírny lze nalézt totéž. Toliko k nadřazenosti.
Dále jsem psala jen fakta.
 
Nike
17.10.11
18:55
Reg. před 2016

reakce pro Nike :),
tak... mě se tady tyká, tak mi prosím tykej.
K něčemu tak obludně pekelnému, jako jsi popsala, se mi skoro vyjadřovat nechce.
Jasně, že jo. Tam je prý vůbec výkvět:D, většinou to znám z vyprávění, já bych na to nevydržela čučet. Viděla jsem to jen jednou a to jenom proto, že jsem vytuhla u bedny. Probudila mě těžká negativní energie, která se z toho linula. Z ní i z karet samotných, dneska frčí karty od černých mágů. Až se mi dělalo špatně, musela jsem to okamžitě v místnosti anihilovat. Chvilku jsem ji ze zvědavosti poslouchala, plácala neskutečné teoretické voloviny a měla dost těžké věštby. S některými lidmi to mohlo zamávat.
Co k tomu velice říct?
 
Nike
17.10.11
18:56
Reg. před 2016

reakce pro Nike :),
tak... mě se tady tyká, tak mi prosím tykej.
K něčemu tak obludně pekelnému, jako jsi popsala, se mi skoro vyjadřovat nechce.
Jasně, že jo. Tam je prý vůbec výkvět:D, většinou to znám z vyprávění, já bych na to nevydržela čučet. Viděla jsem to jen jednou a to jenom proto, že jsem vytuhla u bedny. Probudila mě těžká negativní energie, která se z toho linula. Z ní i z karet samotných, dneska frčí karty od černých mágů. Až se mi dělalo špatně, musela jsem to okamžitě v místnosti anihilovat. Chvilku jsem ji ze zvědavosti poslouchala, plácala neskutečné teoretické voloviny a měla dost těžké věštby. S některými lidmi to mohlo zamávat.
Co k tomu velice říct?
 
Jajanda
17.10.11
19:06
Nereg.

IP: 95.140.249.*
Milá Nike, já jsem ten pořad také viděla jen jednou a jak píšeš, také jsem cítila z toho hrozně špatnou energii(a to žádný schopnosti nemám).Mě ta paní přijde i přes ty svoje řeči o dokonalosti strašně nevyrovnaná sama se sebou. Je mi líto lidí, co jí tam zavolají a ona jim pak řekne nějaký děsy... :)
 
filip01
17.10.11
19:47
Reg. před 2016

pro Xenie - vážená paní Xenie, mám na vás prosbu, vidím,že se zabýváte věštěním pomocí kyvadla - to tu zatím nikdo nedělá a ani já se tím nezabývám , neznám to, je to fajn,že jste se připojila a pomáháte tu lidičkám.Ale!! moc vás prosím,sem tam zabrousíte v poslední době do numerologie a dáváte věštby i z této oblasti - prosím,nevím jak dlouho se numerologií zabýváte,ale prosím,raději zůstaňte u toho kyvadla,protože to co píšete z numerologie je dost zcestné a zbytečně lidi matete.Nechci se vás nijak dotknout a nechci vás ani nijak hodnotit,to určitě ne,ale opravdu co se týká numerologie vím o čem mluvím. Děkuji Filip
 
XENIE
18.10.11
09:54
Reg. před 2016

Milí přátelé, kteří se ke mně obracíte s hodnocením mojí práce zde. Prosím - držte se toho, že žijte a nechávejte ostatní kolem sebe žít. Na moje výklady z různých náhledů stran dotazů dostávám zpětně pozitivní ohlasy od klientů již několik let, kteří mi otázky pokládají. Hledám pro ně vždy to nejoptimálnější řešení jejich životních situací, které je tíží - dle svých schopností a svědomí. Nikdy bych si nedovolila nějakého kolegu v tomto oboru opravovat, poučovat, vyvracet jeho přístup - každý z nás má na výklad vývoje osudu žadatelů svoje nástroje... a pravda může být možná i někde uprostřed všech informací. To jsou ty křižovatky, na které jsou žadatelé postaveni a mají životní právo si vybrat, kudy půjdou...
Přeji pěkný den - i další dny a vstoupení více radosti do Vašich srdcí ze života a pochopení druhých kolem Vás...
 
Teoretik
18.10.11
10:36
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Xenie - pravda, že vám do výkladu nemá nikdo co povídat. Každý se z počátku této činnosti musí nějak uvést ve známost. Později různé věci pochopíte. Asi proto jste sem přišla a začala nabízet své služby zdarma, abyste navázala kontakt se zájemci. Ale takových již tu bylo. Nakonec já se vás na nic neptám, takže mi může být jedno, jestli sým výkladem ublížíte, či mu otevřete manu nebeskou.
 
filip01
18.10.11
10:41
Reg. před 2016

Xenie, dlouho jsem přemýšlel zda reagovat či nikoli,ale když vidím,že opravdu v numerologických výkladech děláte zásadní chyby,je mi líto těch lidiček, jinak je mi to opravdu jedno, nechci a a ni nemám právo nic hodnotit.Možná pokud chcete používat numerologii k věštění, použijte více literatury prosím - např.roční vibrace se nepočítají na kalendářní roky,ale od narození do narození atd.filip
 
Nike
18.10.11
15:17
Reg. před 2016

No, Xenie,
a já nejsem kolegyně a nejsem v roli toho, kdo kritizuje práci svých kolegů. Do on-line výkladů nepíšu, já vám to žádnému nekontroluju, jakože bych při vší skromnosti mohla. Proč taky, když jsem proti věštění z principu. Věštírna pro mě byla pár střípků do celé mozaiky, sama jsem si kolikrát říkala, co tady s tou praštěnou misí nacvičuju. A odpověď jsem dostala brzy. Dostávám se do situací, kdy dávám dohromady oběti kartářek, andělského léčení a podobně. Helfla jsem pár lidem, kteří balancovali na hraně prozření, přiznám se, že mě to těší.
Ferarim mezi věštci budete, až dosáhnete na akašu, a to Váš případ není. Z Česka vím, nebo bych měla raději říct věděla jsem, o jediném muži, který to uměl. Karty nepotřeboval, pro pozemskou realitu byl slepý, ale viděl jinde. A přesto pořád platí, že je to jen astrál, vesmír je naštěští širší.
Nic osobního Xenie, poněkud jste si naběhla.

Na druhou stranu Vás pochválím, že jste jediná, kdo si své ovečky žene zpět do On-line výkladů. Ještě pořád se to jmenuje Diskuzní fórum a rubriky mají své popisky. No, můžem navrhnout Redovi, ať název Diskuzní fórum smaže. Je mi to celkem fuk.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)