English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "opakující sny ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

opakující sny

Soffi
08.10.11
13:14
Nereg.

IP: 85.119.89.*
Stále se mi opakuje sen ..mám pocit ,že mám někde byt,jdu ulici zahnu vlevo a ten dům vidím stále stejný a stále na stejném místě ..je mi smutno ..že o něj přijdu a že jsem tam dlouho nebyla... ... ..
 
dracizena
10.10.11
22:00
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Sofí napiš mi na meil, sen ti říká něco mnohem důležitějšího, jak si myslíš... Jde o těžkou vibrační hodnotu která se musí nadzvednout, aby se zvládla... nerozumíš nevadí, až pak porozumíš...
 
soffi
11.10.11
12:25
Reg. před 2016

nějak nevím jak ... ..
 
dracizena
12.10.11
08:32
Nereg.

IP: 85.119.89.*
nevím ,jestli to píšu dobře sem ... ..ráda bych věděla více o mém snu
 
anamor.l
13.10.11
14:40
Reg. před 2016

mě se taky upakuje sen..mám z něho zvláštní pocit... dracizeno, poradíte, pomůžete???
 
Themisa5
15.10.11
15:22
Nereg.

IP: 82.117.156.*
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat na sen, který se mi vrací, pokaždé je stejný, někdy se probudím v určité chvíli, ale pak se sen zase někdy vrátí a je v něm vždy něco navíc, jakoby pokračoval .. Je to o holčičce, která si hrála venku s míčem a pak se jí míč zakutálí na silnici a když pro něj jde, tak ji srazí auto .. víc nevím .. je mi 17 a ten sen jsem již dlouho neměla a měla jsem ho už od dětství... nevíte prosím co by to mohlo znamenat? .. Děkuji .)) ..
 
Sofii
16.10.11
14:05
Nereg.

IP: 85.119.89.*
prosím dračíženu napiš mi Soffi
 
dracizena
17.10.11
15:37
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Themisa... vizualizuj si, že to klubíčko je ze zlaté nitě/slunce je zlaté/a před spaním si sama to klubko vhoď před sebe, a popros ho, aby ti ukázalo směr. Ten konec si uvaž kolem ukazováčku a na kličku, je to důležité, nesmí tam být uzel. Andělé vyciťují co a jak mysl pracuje a Anděl vejde do člověčího myšlení jen tehdy, když mu sám člověk nechá otevřená vrátka a uzel dokáže ty pomyslná vrátka zabednit. Stačí, že se párkrát s někým pohádáš a ten myšlenkový uzlem se zatáhne a Anděl by se nemohl vrátit do své dimenze... Prostě si před spaním proste o SVÉHO Anděla snového... podotýkám, že záleží na slovech a proto si žádejme vždy SVÉHO ANDĚLA a nejlépe, HVĚZDNÉHO...
Tvůj sen Tě nestraší, ale Anděl si žádá aby sis uvědomila co máš čistit ve své karmě... Je to nepozornost která bere i životy... Děkuj svému Andělu snovému, že Tě doslova otravoval tímto jedním snem a 6. smyslem bylo, abys o tom přemýšlela a myšlenka je úklidová četa i policajtem na silnici která Tě vždy zastaví, aby energie nepozornosti šla do opaku a to do pozoru v pozornosti... A takto se mění karmiský děj a stačí si jen sen UVĚDOMIT a vyprosit aby byl světelnou bytostí očištěn... Já mám svou mantru slovo -ÁMEN- opakuj toto slovo aby z něj bylo to klubíčko a pak se nemusíš bát o svůj život a můžeš pomáhat i druhým... Slovo ÁMEN je jen slovo, ale to slovo je BYTOST tam kam člověk nedohlédne ani myšlenkou. Ta BYTOST nás stvořila a proto její jméno zná celý lidský svět pod stejnou písmenkovou skladbou. Ano, pobožnost toto jméno roznesla po celém světě, ale pobožné není, je jen ZBOŽNÉ a uzdravující, a to pobožní vůbec netuší...
 

dracizena
17.10.11
15:50
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Soffí a každý komu se opakuje sen... chce s vámi mluvit váš ANDĚL, a stačí, když se pomyslně budete obalovat do duhy, nebo do slunečního paprsku který vidíš, jak proudí do bytu. Bal se do něj jako do kouzelného koberce a tím se mění karmický osud který visí na vlásku a proto Anděl snový Tě chce tím jedním snem probudit a to buď k očistě nějakou svou mantrou+modlitbou+vizí a nebo hlubší, duchovně léčitelskou prací na svém těle... ale to je na delší vysvětlování a spíše po meilu než veřejně, protože kritika některých přihlížejících lidí, by vám trhala myšlenkové toky a co radím, by přišlo v niveč, nenavázalo by se do vašich myšlenkových pochodů. Lidský druh je velmi silným vibračním tokem, ale i kladivam, mečí, i nožem, pokud je člověk v zášti k bližnímu...
 
anamor.l
20.10.11
13:46
Reg. před 2016

dracizena: anamor.l@seznam.cz můžete mi prosím Vás napsat? Děkuji.
 
Loner91
14.01.13
19:18
Reg. před 2016

DObrý den přeju , potřeboval bych poradit s jedním snem,jen to tu nechci rozepisovat,je to složitější a tak bych chtěl poprosil SOFFI aby se mi ozvala na přiložený mail - TheAngelBoy@seznam.cz . Budu moc vděčný za pomoc.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)