English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sny o mrtvem kamaradovi".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sny o mrtvem kamaradovi

Broucinecka
29.08.11
19:22
Reg. před 2016

Dobry den,
mohl by mi nekdo pomoci pochopit par snu o mem zesnulem kamaradovi? Umrel pred tremi lety v necelych 20-ti letech. Bohuzel jsem to zjistila pred nekolika mesici a od te doby se mi jednou za mesic o nem zadji sny.Pokazde jsou jine. Naposled se mi zdalo, ze jsme spolu sli po ulici, ja mu rikala,ze jsem stastna, ze neumrel. On me ujistoval, ze je zivi. Po chvilce byl pruhledny az mizel az zmizel uplne. Pote jsem se vzbudila. Kdyz jsem znovu usnula,tak se mi zdalo, ze jsem byla u jeho rakve a on v ni sedel mrtvy a rikal mi, at se nebojim, ze se ma dobre.Potom jsem se znovu vzbudila. Je to divne, ale tyto sny se mi zdaly v hodinach, kdy on pred lety umiral. Po tom, co jsem se vzbudila, jsem se lekla, protoze v pokoji byla zima a byla jsem cela jako polita studenym potem a chladna. S mrtvym nebo duchem jsem uz byla v kontaktu a to nebylo tak neprijemne jak toto. Prosim muze mi nekdo poradit, zda jsou takovety sny jen vytvorem meho podvedomi nebo se mi snazi neco rici? Predem dekuji. Lenka
 
Andrea M.
06.12.11
16:23
Nereg.

IP: 62.201.18.*
Ahoj
já mám občas podobné sny týkající se mé mrtvé kamarádky které bylo v té době asi deset (skoro stejně jak mě) a zdálo se mi že jí vidím ten sen byl smíšený a ve chvílích nesmyslný ale pak jsme s plu mluvili samy a já jí řekla co nemá dělat (v tu chvíli jsem si to uvědomila) a ona řikala co a byla mimo a než jsem to ztačila dořříct sen byl pryč do teď si to vyčítám že sem jí mohla pomoct a ne jenom to den předem jsme se viděli a ona měla takovou nemoc (horší než li astma a nomohla chvílemi ani dýchat furt se dusila no prostě hrůza... .)no a já měla takový divný tušení že je něco blbě ale nic sem neudělala... nakonec její smrt zavinili lékaři kvůli 2x provedenému špatnému zásahu... po tom snu se mi zdál ještě jeden(po nějaké době) : mi máme dost velký pozemek a ona bydlela pod námi a už si nepamatuju podrobnosti jestli sme stáli od sebe dál nebo hodně blízko ale každopádně jsem se ptala co tady dělá že tady nemá být co se děje a pak jsem ji chtěla alespoň obejmout ale ona řekla že to ještě nejde že ještě nemůžem a já jsem možná řekla něco zmateně to už nevím ale probudila jsem se a zas jsem nic neudělala takže nevím... do teď se mi nic nezdá a nevím co to znamená... tyto sny jsou divné jestli normální tak to nevím páč na jednu stranu jo protože se nám stýzká po dotyčných a vyčítáme si to ale na druhou stranu to něco znamenat může každopádně naše mysl si dokáže představit hodně věcí tím že na to myslíme a fšechny ty obrázky co přez náš život vidíme... jak vzniká sen asi není nutno o tom poučovat krom těchto zážitků moje zjištění také nebylo nelepší protože moje máma sekala na zahradě trávu já byla na PC a pak jí to řekly a ona přiběhla s naprostým šokem a zařvala to tu větu a pak sem si řekla že to je hloupost že mám slyšiny pak jsem uslyšela jak moc brečí a zařvala tu větu znova pak jsem se sesypala a dál to není nutné popisovat... také jsem si po těch snech říkala jestli jsou nermální nebo ne a i když vím že nejsem jediná komu se podobná událost stala tak si nejsem jistá zda jseou normální ... jestli by sis někdy o tom chtěla podrobněji popovídat tak tady je můj email: ondenka@emai.cz
Andrea
PS: PARDÓN ZA PRAVOPIS BLBNE MI PC...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)