English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "zvlastny sen".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

zvlastny sen

nezabudka
18.08.11
00:05
Reg. před 2016

Dobry vecer,mozem poprosit dracizenu o vyklad sna.Moja vydata dcera Janka sa v spanku otocila smerom k manzelovi,lebo sa jej zle lezalo a nad spiacim manzelom uvidela bielu ruku,ktora sa hned stratila,vravela to manzelovi,ten o tom nechcel pocut nic,lebo sa takych veci boji,co i len pocuvat,prosim dracizena co to znamena,deti ziju na slovensku.Dakujem a v duchu zasielam motlidbicku pre tvoju pomahajucu dusicku.Jana.
 
dracizena
19.08.11
22:19
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Zdravím Tě Janí... určitě mi napiš na dracizena@seznam.cz... vím co chce duchovno říci vaší rodině... Máte uzdravující vibrace a to celá rodina a mluví k vám rodinný Anděl ZDRÁVAS... Bílá ruka je energie tohoto Anděla/také ho často vídávám/a ta člověka vede a ukazuje směr, jak sebe i druhé uzdravovat aby se nestalo, co si karma žádá... Dcera bude uzdravovat manžela, jeho vibrační zónu strachu, tam je třeba začít... .Ano a potvrzuje mi to krásná aurická fialová barva, kterou mi právě obklopuje ruce při ťukání do kláves... I barvami se nám andělé takto ukazují a děkuji za modlitbu. Fialová je duchovní a tys mi právě tohoto Anděla poslala a proto Ti věřím, že mi posílá modlitbu... nádhera a děkuji... Tento anděl bude skrze mě radit i Tvé dceři ale více skrze meil... Přichází k vám DAR SHŮRY...
 
nezabudka
20.08.11
20:29
Reg. před 2016

Dakujem dracizena,uz som ti napisala ,dakujem zo srdca.Jana
 
Pejpyna
21.08.11
13:50
Reg. před 2016

Dobrý den chtěla bych vědět co znamé když semi zdá o pavoukách jako např.tarantule která běží zamnou,a o zelených hadech kteří jsou umě doma byli asi dva.Také semi zdálo o rakvi a naní černá vdova(pavouk) ?? piště na email Vopalecka2@seznam.cz
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)